ambee Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nu ma pot teleporta icarus am aripi si sunt murder stage 1 dc nu ma pot teleporta?
<<Amar3to>> Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 pune un dino pe tine si vezi daca merge ....daca merge inseamna ca de la aripi Sau chiar asa .....pasaport si viza de icarus ai ? :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Si vezi dino ala sa fie vaccinat....ca nu e de gluma cu gripa porcina...si monstrii aia din icarus sunt foarte sensibili ( au fost bolnavi in copilarie )
Scocyecu Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Si vezi dino ala sa fie vaccinat....ca nu e de gluma cu gripa porcina...si monstrii aia din icarus sunt foarte sensibili ( au fost bolnavi in copilarie ) ce gluma buna...
3XTR3M Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Uhm, sigur nu esti murder stage 2? Oricum, imediat cum a dat cineva in tine, atunci cand apare self defense, am impresia ca nu te poti teleporta, asa ca asteapta cateva secunde sa treaca self defense si vezi daca merge.
Mutulik4u:) Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 teai batut cu cineva inainte sa dai move? daca da asta este problema trebuie sa astepti sati treaca chestia aia cu self defance parca :-?
bunny Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mutulik4u:), hai ca prea te-am suportat, ai dat up/facut spam, prea mult. Ia o pauza de 5.