Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tzutzu10

Propunere....

Recommended Posts

Posted

ar creste BK-u ca si SM-u :)). nu cred ca vrea nimeni asta :D

mai bine propuneai sa puna ES la bk :-j

Credeti ca e atat de usor sa faceti fenrir? Ia sa va vad cu cate 5 bk crescuti, ca e "jmeker" fenrir.

Totusi, un drop putin mai mare s-ar putea face. 50% sanse la piece of horn si 30% la fenrir... cred ca e destul de mic la succes rate ca sa mai tineti un drop mic. Spoturi nu vreti, macar marirea drop-ului.

Guest Sadi022002
Posted

Servarul este OK , dropul lafel , Treaba cu sagetile la elfa ar fii cea mai buyna sugestie :bananadance2:

Posted

.... ce ar fi sa mearga skilu ... de la lvl 1 ar putea sa ajute bk-u mai mult ..... :(.....

Ce-ar fi sa pui caracteru pe fenrir .. (tu te pui sa dormi/ bei cafeaua/ pleci afara) .. si feniru da turul jocului , ii arata characaterului tau ce spoturi sunt .. unde e exp mai mare/mai mica .. unde sa faca preluare /unde nu .. si cand revii din afk ai si spot , ai strans si cateva sute de jwl .. ai mai dat si cateva rr..

ce-ar mai fi ? :yum:

Posted

Servarul este OK , dropul lafel , Treaba cu sagetile la elfa ar fii cea mai buyna sugestie :bananadance2:

s-a mai discutat treaba cu sagetile la elf si nu se poate seta .... :(

Posted

s-a mai discutat treaba cu sagetile la elf si nu se poate seta ....

Nu se poate seta, nu se pot pune NPC-uri arena, nu se poate seta sa pice la drop din mobi sageti si bolts, nu se poate face nimic pentru elfa .... adica nu se vrea sa se faca, sau varianta mai nasoala, nu stie nimeni cum se face :)

Posted

O idee buna 3XTR3M avand in vedere ca siasa avem putine eliftze pe svr le-ar fii benefic un drop cu sagetzi din mobi

Pai sa stii ca cel putin la mine in guilda, sunt 2 elfe care s-au lasat de joc. Au argumentat ca li se pare un chin sa fii dependent de party si foarte vulnerabil la PvP ca elf pe energy, iar ca elf pe agility esti obligat sa pierzi spoturi pe banda rulanta pt. ca ramai fara sageti.

Chiar acum cateva zile, am intalnit-o pe Arwen in k6, pe spot mediu, ramasese fara sageti si statea efectiv pe mijlocul spotului, nu era afk si mi-a spus ca se roaga de unul si de altul sa-i aduca sageti...penibil dealtfel.

Acum majoritatea guildelor se confrunta cu o lipsa acuta de elfi si in curand probabil si pentru eventuri elfii vor fi foarte greu de gasit.

Am si elf si sm si am facut un calcul scurt ca daca as juca cu amandoi deodata, in timp ce as da 1 rr cu elfa, sm-ul ar da circa 3 rr.

Am mai observat ca elfele pe energy incep sa nu mai fie la cautare, asa ca m-am adaptat si eu si am trecut-o pe agility, fiind un fel de hibrid acum, insa cresc la fel de greu ca si cand as sta agatat cu elfa de un party.

Posted

serios giunit 1 spot crywolf zici a pe care sa stai doar tu si trupa ta de sock? :>

ahahahahahahahaha ce tare a fost mutu asta =)) :bananadance2: :bananadance2:

un spot mai trebuie in crywolf, ca va scoate-ti ochii pe el,

Posted

e deschis topicul de hau... nu o sa se faca nimic din simplu motiv ca nu se vrea, nu e timp, nu e chef sau nu se poate.

ce i intereseaza pe toti daca elfii nu pot creste "fa sm sau mg daca nu ti place elf" usor si rapid....

poate mie mi place elfu si nu ai cum sa urci cu el decat afk in party ca esti deja satul de stat on pe acelasi spot zi de zi, fara sa faci nimic.

alta solutie, poate alt server daca vrei sa joci cu elf.

e simplu si este o realitate cruda, dar in curand singurii elfi de pe server o sa fie cei care abia s au apucat de el si o sa si ia si ei teapa asta, sa speram ca o sa fie destui cat sa suplimenteze lipsa persoanelor care se lasa.

Guest MagiczSm
Posted

macar pe s2 sa bage skilu la fenrir de la lvl 1 ptr ca elfa are sagetzi nelimitate sm ms ful macar atata la bk

Posted

da e si greu al naibii sa faci lvl 80 asai?lal 15 in lore,dupa faci in devias la queen....si la 70 atlans.Atata va plangeti ..e vb de lvl 80 nu te sa dati rr cu skillu de pe arma

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...