Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

X3-alive

Bug fenrir

Recommended Posts

Posted

Dupa ce dai rr cu fenriru nu functioneaza magia lui, adica apare dar nu da deloc dmg, de ce ?

Probabil e fiindca nu ai level corespunzator de a purta fenrir-ul. Incearca sa faci levelul corespunzator si vezi dupa aia.

Posted

Nu vreau sa se supere nimeni ! dar sunt extrem de multe buguri pe svr.... exagerat de multe... in fine...

iar treaba cu skilurile bk-ului mi se pare o prostie....in fine nu noi decidem care si cum

Guest da.masterpiece
Posted

nu conteaza ce lvl ai atat timp cat il ai pe tine...tu daca ai aripi si dai rr inseamna ca nu isi mai fac efectu ? e plin de buguri serveru....sper sa gaseasca o versiune mai debuguita de sez2 ep3 ;)

Posted

nu conteaza ce lvl ai atat timp cat il ai pe tine...tu daca ai aripi si dai rr inseamna ca nu isi mai fac efectu ? e plin de buguri serveru....sper sa gaseasca o versiune mai debuguita de sez2 ep3 ;)

Cum sa fie posibil asa ceva, am invatat vraja o folosesc la infinit nu conteaza cate rr-uri am ce lvl am;

Da, Aveti dreptate sunt foarte multe bug-uri, Si da sper sa se rezolve aceste probleme/bug-uri cumva;

Insa credincios ar fi sa nu mai reseteze baza de date, e foarte trist... daca fac asta din nou!!

:tiphat:

Posted

e bug asta. iti apare ca tragi cu vraja si nu dai dmg. daca ar fi ca la twist stab etc, ar fi trebuit sa iti scrie you cannot use that skill.

Guest kreeper
Posted

Se uita vreun admin pe aici ? ca vreau sa fac fenrir da cu un folos nu sa il tin doar de frumusete.

Guest kreeper
Posted

Din cate tin minte, iti trebuie un level corespunzator, tocmai de-aia nu merge, ca trebuie sa depasesti pragul de level ca sa dea dmg.

Nu bunny, ca magia iti apare , iti consuma mana si stamina necesara(parca), dar nu da dmg.

Poti sa vb cu vdrahosh sa se uite la fenrir un pic ? Daca magia nu merge degeaba putem sa il purtam dupa rr... Si te chinui si o gramada pana iti iese unu.

Posted

Probabil e un fel de bug, merge intr-adevar s-o activezi, ca spell, dar nu sa-l si folosesti, daca am inteles bine. Si lucrul asta datoreaza level-ului prea mic. Mi se pare normal, doar ca e ciudat sa-ti arate ca merge sa-l folosesti cand de fapt nu.

O sa-l intreb daca se poate remedia, desi nu stiu daca deranjeaza asa tare.

Posted

dupa faza cu sagetile, dupa cat stai sa l faci si pot sa zic ca au fost destui care au facut pt rr la bk sau pentru sageti / schil la elf

cred ca i frumos din partea lui macar sa incerce. pana acu s a tot modificat arena dupa bk si dupa dl cu punctiforme si restu, modificari peste modificari sa fie mai bine pt toate char, faceti si asta pt elf ca asta e inca char de party si cu fenrirul teoretic putea sa fie independent. dar de... linkmania

Posted

a , atunci e misto tare asa , am vandut toata averea sa fac 2 broken horn , apoi sa`mi dea faild la amandoua si acum sa aud ca e bug la spell. deci fenriru este de ... nimic si mai stai si 2 3 saptamani prin cry sa faci de 1 broken si la ala ai 50% sanse . dupa bagi la fenrir si`ti da 30% sanse ...

Posted

joc pe un server de s1 si este tot la fel, dupa rr iti arata plasma storm skill dar nu da nici un fel de dmg, nici miss. nu cred ca este un bug ci cred ca asa a fost default...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...