Jump to content
Arwen_elf

LA MULTI ANI GroundZero

Recommended Posts

Posted

Pentru toti anii in care ai fost primul meu gand dimineata si ultimul seara, doresc sa iti spun ca fiecare an este mai dulce ca ultimul si, daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar.... :wub: :wub:

Tu esti soarele ce ma trezeste de dimineata, esti aerul ce-l respir, esti motivul pentru care zambesc ^_^

La Multi ani ! :-*

:happybirthday:

Posted

Pentru toti anii in care ai fost primul meu gand dimineata si ultimul seara, doresc sa iti spun ca fiecare an este mai dulce ca ultimul si, daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar.... :wub: :wub:

Tu esti soarele ce ma trezeste de dimineata, esti aerul ce-l respir, esti motivul pentru care zambesc ^_^

amorezato :>

lma ground si tot ce iti doresti :beer:

Posted

la multi ani mane, sa fii fericit alaturi de arwen man, sa faceti multi copii si sa-i botezati man1, man2, man3..

aleaalea:)

Posted

Foarte dragutz. ^_^

La multi ani. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...