Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

E strigator la cer...

Recommended Posts

Posted

Sa incepem cu inceputul, cand s-a scos din regulament atentionarea pentru ks s-a mers pe premiza "nu e spotul tau nu tragi", corect? Acum daca eu postez pe cineva pentru ks si nu-l avertizez iau suspend pentru asa-zisa vanatoare. Vi se pare corect? Daca da, atunci reintroduceti atentionarea pentru ks si nu vor mai exista probleme de genul.

Doi, de cand si pana cand trebuie sa avertizez pe cineva daca i-am facut preluare si sa-i spun ca face ks deoarece l-am preluat? Daca stie foarte bine ca a fost plecat de la calculator si a durat mai mult de 5 minute, de ce ramane pe spot si face ks? Sti ca ai fost afk, cand revii si vezi ca ai fost preluat iti iei bulendrele si pleci, nu vi se pare corect asa?

De cand se accepta posturi la "alba-neagra" doar pentru a te convinge ca cel cu care te certi a facut preluarea corect? Acum vreo 2 zile a fost o sugestie unde "trebuia" sa postam preluarile intr-un topic, iar cel care a fost afk cand revenea se uita acolo, iar daca eu nu aveam preluarea bine ma posta pentru ks. Vi se pare normal?

Astept si o parere din partea lui Oddy, deoare el a fost si pe vremea lui Invisible cand s-au efectuat niste modificari, care in prezent nu se mai respecta cum se facea pe atunci. Sper sa nu cer prea mult. :P

Posted

Cred ca ar trebui introdusa in regulament si regula cu acuzatii nefondate la adresa unui jucator (nu doar la GM) asa s-au mai imputina posturile aiurea de la plangeri

Dar nah... :adminpower:

Guest smiley_real92
Posted

Daca trage ia suspend,asa mi se pare corect,niciodata nu mi-a placut sa stau sa ma rog de el...no ks ..nu mai fa ks s.a.m.d.

Stii ca nu e spotu tau sau nu mai e...las-o balta.

Posted

Intradevar este complicat .....unii asa inteleg jocul ....nu realizeaza ca au fost plecat mai mult de 5 min de la pc ...sau crede ca din cele 5 minute intarziate de el poate tu ai venit in ultimul minut deci nu aveai cum sa ii faci preluarea corecta .....

Nu se joaca fair-play.....ai fost plecat si e altcineva pe spot....acum este spotul lui.....

sa pleci normal recoscand ca in mom in care el a ajuns acolo tu nu erai la PC....

Pana se va ajunge la mentalitatea ca este doar un simplu joc....si sa nu te certi ptr 5 min de spot in +....ca oricand poti sa ai o pana de curent sau probleme cu netul .....mai repede itzi face placere sa te certi cu cineva ptr un spot...sau ptr un pk ...sau ptr orice....

Sa fiu sincer....eu rar de tot fac poza la spot....intradevar vin multi care fac ks aiurea...sau pk-uri....

Dar poate ei asa considera ca tre jucat acest joc...

Cat despre regula cu " nick+no ks" ce sa mai zic.....

Mergi lainvazii si stau pe qqqqqq la greu sa nu mori ....

si vine altul si itzi omoara goldeanul si spune ca nu te-a vazut sau ca nu i-ai spus no ks....cand tu nu potzi face nimic din cauza ca ai muri instant...(ce sa mai zic sa faci si poze cu goldeanul ....ai luat mana de pe qqqqq sau o mica greseala ai si murit)

Si asa se poate continua discutia la nesfarsit.....

Posted

Nu doar ca am fost pe vreme lui Invisible, ba chiar eu am propus prima modificare a atentionarii.

Atentionarea era obligatorie, dar nu era prevazut nicaieri cand trebuie sa aiba loc. Asa ca, fiecare facea atentionarea in poza din min. 2 cu ks. Cu alte cuvinte era inutila, pt ca, chiar daca cel atentionat ar fi plecat de pe spot, tot lua suspend pt ks :)).

Am propus ca atentionarea sa aiba loc inainte de minutul 2 de ks, ca sa aiba o noima. In final s-a ajuns la scoaterea cu totul a atentionarii.

Dupa ce s-a scos, au aparut tot felul de plangeri dubioase prin exile sau alte harti asemanatoare, unde pozele cu spot erau facute la limita si se posta in draci pt ks. Asa ca am considerat ca ar trebui sa existe atentionarea pe toate hartile, exclus arena, unde spoturile erau delimitate.

Inca am aceasta opinie, dar ea nu s-a bucurat de prea multa sustinere.

Nu mi se pare nimic iesit din comun sa spui x no ks.

La fel si in cazul preluarilor. Mi se pare ca e mai fair-play sa anunti ca ai preluat un spot decat sa taci molcom si sa faci poze. Nu cred ca trebuie sa trecem chiar totul in regulament. Exista o regula mare si lata chiar la inceputului lui :"comportament civilizat", care pentru unii se poate traduce "fair-play".

Am vazut ca se practica "monitorizarea preluarilor de catre jucatori" :)) Cel preluat face poze preluarii celuilalt sa demonstreze ca e gresita, calculeaza minute, studiaza coordonate, numara intrebari, etc, adica bataie de cap, in loc sa spuna un simplu "nu sunt afk".

Mie asta mi se pare absurd, tie nu?

Dar, ma rog, fair-play-ul nu prea mai exista pe Linkmania de vreme lunga....

Si cu forta nu poate fi impus, din pacate...

Posted

Intradevar este complicat .....unii asa inteleg jocul ....nu realizeaza ca au fost plecat mai mult de 5 min de la pc ...sau crede ca din cele 5 minute intarziate de el poate tu ai venit in ultimul minut deci nu aveai cum sa ii faci preluarea corecta .....

Nu se joaca fair-play.....ai fost plecat si e altcineva pe spot....acum este spotul lui.....

sa pleci normal recoscand ca in mom in care el a ajuns acolo tu nu erai la PC....

Pana se va ajunge la mentalitatea ca este doar un simplu joc....si sa nu te certi ptr 5 min de spot in +....ca oricand poti sa ai o pana de curent sau probleme cu netul .....mai repede itzi face placere sa te certi cu cineva ptr un spot...sau ptr un pk ...sau ptr orice....

Sa fiu sincer....eu rar de tot fac poza la spot....intradevar vin multi care fac ks aiurea...sau pk-uri....

Dar poate ei asa considera ca tre jucat acest joc...

Cat despre regula cu " nick+no ks" ce sa mai zic.....

Mergi lainvazii si stau pe qqqqqq la greu sa nu mori ....

si vine altul si itzi omoara goldeanul si spune ca nu te-a vazut sau ca nu i-ai spus no ks....cand tu nu potzi face nimic din cauza ca ai muri instant...(ce sa mai zic sa faci si poze cu goldeanul ....ai luat mana de pe qqqqq sau o mica greseala ai si murit)

Si asa se poate continua discutia la nesfarsit.....

Pentru ks la golden nu am avut niciodata pretentia sa se spuna "no ks" deoarece multi dau 1-2 hit golden-ului si nu este timp pentru asa ceva, este vorba despre ks pe spot.

Nu doar ca am fost pe vreme lui Invisible, ba chiar eu am propus prima modificare a atentionarii.

Atentionarea era obligatorie, dar nu era prevazut nicaieri cand trebuie sa aiba loc. Asa ca, fiecare facea atentionarea in poza din min. 2 cu ks. Cu alte cuvinte era inutila, pt ca, chiar daca cel atentionat ar fi plecat de pe spot, tot lua suspend pt ks :)).

Am propus ca atentionarea sa aiba loc inainte de minutul 2 de ks, ca sa aiba o noima. In final s-a ajuns la scoaterea cu totul a atentionarii.

Dupa ce s-a scos, au aparut tot felul de plangeri dubioase prin exile sau alte harti asemanatoare, unde pozele cu spot erau facute la limita si se posta in draci pt ks. Asa ca am considerat ca ar trebui sa existe atentionarea pe toate hartile, exclus arena, unde spoturile erau delimitate.

Inca am aceasta opinie, dar ea nu s-a bucurat de prea multa sustinere.

Nu mi se pare nimic iesit din comun sa spui x no ks.

La fel si in cazul preluarilor. Mi se pare ca e mai fair-play sa anunti ca ai preluat un spot decat sa taci molcom si sa faci poze. Nu cred ca trebuie sa trecem chiar totul in regulament. Exista o regula mare si lata chiar la inceputului lui :"comportament civilizat", care pentru unii se poate traduce "fair-play".

Am vazut ca se practica "monitorizarea preluarilor de catre jucatori" :)) Cel preluat face poze preluarii celuilalt sa demonstreze ca e gresita, calculeaza minute, studiaza coordonate, numara intrebari, etc, adica bataie de cap, in loc sa spuna un simplu "nu sunt afk".

Mie asta mi se pare absurd, tie nu?

Dar, ma rog, fair-play-ul nu prea mai exista pe Linkmania de vreme lunga....

Si cu forta nu poate fi impus, din pacate...

Parerea mea este ca s-au dat deja foarte multe suspenduri deoarece un moderator a interpretat anumite parti ale regulamentului in scop personal si ar trebui puse la punct foarte multe lucruri (unele dintre ele s-au rezolvat, dar altele inca nu). Daca este sa o luam dupa regulament, nicaieri nu spune ca ar trebui sa avertizez pe cel caruia i-am facut preluarea, ca i-am facut preluare, dar daca nu o fac se considera vanatoare. Dupa cum reiese si din spusele tale, fair-play nu mai exista in acest joc (cel putin pentru anumite persoane) de aceea imi mentin parerea ca regulamentul trebuie sa fie putin mai explicit si sa nu mai lase loc la interpretari din partea jucatorilor sau chiar moderatorilor. Jucand fair-play sau nu, atata timp cat exista niste reguli trebuiesc respectate si aplicate in mod egal jucatorilor.

Cat despre ks pe spot, se poate implementa o modalitate de efectuare a pozelor asa cum s-a facut si pentru preluare si introducerea avertizarii pentru ks in cazuri exceptionale, cand se efectueaza printurile la extremitatea ecranului sau cand se muta un jucator cateva coordonate pentru a face poze, in rest eu zic ca nu exista necesitatea de a avertiza pe acel jucator ca face ks, atata timp cat el nu este foarte departe de tine si te vede in monitor. Daca stam bine sa ne gandim, acum nu mai exista exile si nu mai exista acea "miscare" a hartii ca sa se poata ajunge la o vanatoare.

Sunt foarte multe lucruri care trebuiau puse la punct de pe cand era serverul beta, sau chiar dinaintea deschiderii serverului beta. Au existat foarte multe schimbari pe parcurs, cat si viata, agresivitatea si damage-ul unui mob cat si efectuarea multor schimbari ale regulamentului care pe multi au afectat foarte mult, spre exemplu goldenii.

Un exemplu al efectelor schimbarii regulamentului ar fi cazul Gunit (nu vreau sa se inteleaga ca aduc acuzatii ci doar ca este cel mai bun exemplu si subiect de discutie), unde el a crescut foarte mult folosindu-se de acel bug, facand level de arena si dand reset-uri aproape de 2 ori mai repede decat un bk normal, iar aici se poate observa diferenta de cand a fost interzis acel bug (desi inca il mai foloseste uneori) nu mai creste chiar asa de repede. Consecintele se pot vedea pe pagina cu status-ul la bk's, unde exista o foarte mare diferenta intre bk's. Nu zic nu, este si meritul sau pentru ca a dedicat foarte mult timp jocului, dar in timp cand cineva face level de arena in aproximativ 3 ore (daca are lot) si 5 ore daca nu il are, iar altul sta aproximativ 24 de ore sa faca level de arena, eu zic ca este o diferenta foarte mare.

Cand ajungi in arena, iar este foarte greu sa cresti fara sa te folosesti de acel bug deoarece multi dintre mobi raman blocati pe coordonatele unde isi au respawn-ul timp de aproximativ 10 secunde (poze: http://img3.imageshack.us/img3/9021/screen092701440005.jpg, http://img3.imageshack.us/img3/2899/screen092701440006.jpg, http://img10.imageshack.us/img10/4588/screen092702000007.jpg), fiind imposibil astfel sa cresti atat de repede precum a facut Gunit intr-un interval foarte scurt de timp. Dupa ce s-a descoperit bug-ul (desi trebuia sa se aduca la cunostinta unui admin cu mult timp inainte) acesta a fost interzis, dar nimeni nu s-a gandit si la ceilalti consecinte si nici la bk's, care intr-un fel sau altul au fost nedreptatiti.

In concluzie, v-ati precipitat cu lansarea noului bd si cu schimbarea, respectiv introducerea anumitor reguli.

Guest garrone28
Posted

@Odyzzeus sa zic si eu ceva ,ca tot am luat 99 pentru un caz asemanator : dupa mine,daca sunt afk si vad pe altul ca trage,intai ma opresc din tras apoi il intreb de sanatate,pentru a nu risca ceva..cine se risca sa traga in continuare o face pe pielea lui,riscand suspend pentru ks dupa ce a fost preluat. Pentru ce sa risti un suspend de ks aiurea daca tot stii ca ai dormit in ghete pe spot ?

Oricum ,intotdeauna au fost 2 puncte de vedere,al lui Vasile cel care este preluat si al lui Gheorghe ,cel care a facut preluare.Intotdeauna amandoi vor sa aiba "dreptate" dar numai unul are,care e acela? Vasilecare este preluat si nu mai are nici un drept asupra spotului,dar totusi continua sa traga nestiind sigur care cum e situatia , sau Gheorghe care a facut preluarea si e sigur ca spotul ii apartine ,deci cine trage pe spotul lui o face pe propriul risc ?

Posted

shb, faceam lvl de arena in minim 10 ore daca aveam spoturi + stateam on + clicker (se mai strica clickerul si o luam la goana pe spot ^_^ nu prea puteam lasa afk cu clickerul )

+ eu nu puteam sa minimizez jocul pt ca mergea clickerul ...

bug-ul ala e postat la bug`s report de mult timp

Posted

regulamentar nu rebuie sa anunti ks si nici preluare; dar admini au sugerat (mai mult ca amenintare) ca inainte de a posta pe plangeri sa nentelegem in joc - iar singura solutie in cazul preluarii este sa vezi cu ochi tai ca esti preluat, deci am insistat sa vad pozele cu preluarea si orice alte poze incriminatoare...

caz real: 1 iti face preluare - u vezi numai ultima intrebare - nu stii ca e ultima - ii raspunzi si ala te anunta ca tea preluat... u ce faci?... daca era doar prima intrebare si face misto de tine? - au fost cazuri...

deci u vazind doar 1 intrebare automat il postezi pala ca intre timp iti face ks si stationeaza pe spot - la plangeri ala posteaza preluarea si cere nefondata - u de buna credinta - si adminu finca e prea lenes, razbunator, etc etc... iti da 5 zile nefondata - PT CE??

referitor la "documentarea preluarii" - am avut cazuri cind au facut pk pe mine dupa prima intrebare - so normal ca iam asteptat sa pice in plasa - miam luat in schimb ss pt nesimtire - desi eu aveam dreptate - dar hei adminu pe link inventeaza reguli - ca eu ss pt nesimtire nu lam vazut scris in regulament

so parerea mea - nu anuntati ks - cine face ks face intentionat... dar spunetii ca iati facut preluare cind revine din afk si faceti si share de poze daca vi se cere - e mai civilizat - parerea mea

Posted

Sa incepem cu inceputul, cand s-a scos din regulament atentionarea pentru ks s-a mers pe premiza "nu e spotul tau nu tragi", corect? Acum daca eu postez pe cineva pentru ks si nu-l avertizez iau suspend pentru asa-zisa vanatoare. Vi se pare corect? Daca da, atunci reintroduceti atentionarea pentru ks si nu vor mai exista probleme de genul.

Doi, de cand si pana cand trebuie sa avertizez pe cineva daca i-am facut preluare si sa-i spun ca face ks deoarece l-am preluat? Daca stie foarte bine ca a fost plecat de la calculator si a durat mai mult de 5 minute, de ce ramane pe spot si face ks? Sti ca ai fost afk, cand revii si vezi ca ai fost preluat iti iei bulendrele si pleci, nu vi se pare corect asa?

De cand se accepta posturi la "alba-neagra" doar pentru a te convinge ca cel cu care te certi a facut preluarea corect? Acum vreo 2 zile a fost o sugestie unde "trebuia" sa postam preluarile intr-un topic, iar cel care a fost afk cand revenea se uita acolo, iar daca eu nu aveam preluarea bine ma posta pentru ks. Vi se pare normal?

Astept si o parere din partea lui Oddy, deoare el a fost si pe vremea lui Invisible cand s-au efectuat niste modificari, care in prezent nu se mai respecta cum se facea pe atunci. Sper sa nu cer prea mult. :P

Cred ca vorbesti de sugestia mea sa fie obligat avertizarea ca ai preluare, lucru ce mi se pare normal,dar vad ca repede sa inchis topicul si cand cineva nu avertizeaza ia ss pt vanatoare

Si topicul cu preluare ce am sugerat nu ma gandeam ca imediat sa pui preluarea,dar cand revine afk-istu sa-i faci tu 2 min de ks si el sa place depe spot cu printul in buzunar, tu ai timp 5 zile sa pui preluarea in asa zis topicul preluare

Vad ca degeaba, pe linkmania nu se cunoaste cuvantul respect

Posted

shb, faceam lvl de arena in minim 10 ore daca aveam spoturi + stateam on + clicker (se mai strica clickerul si o luam la goana pe spot ^_^ nu prea puteam lasa afk cu clickerul )

+ eu nu puteam sa minimizez jocul pt ca mergea clickerul ...

bug-ul ala e postat la bug`s report de mult timp

Nu imi place sa ma repet. Este foarte mare diferenta intre 1 rr complet dat de tine folosindu-te de bug si un bk care trage normal.

regulamentar nu rebuie sa anunti ks si nici preluare; dar admini au sugerat (mai mult ca amenintare) ca inainte de a posta pe plangeri sa nentelegem in joc - iar singura solutie in cazul preluarii este sa vezi cu ochi tai ca esti preluat, deci am insistat sa vad pozele cu preluarea si orice alte poze incriminatoare...

caz real: 1 iti face preluare - u vezi numai ultima intrebare - nu stii ca e ultima - ii raspunzi si ala te anunta ca tea preluat... u ce faci?... daca era doar prima intrebare si face misto de tine? - au fost cazuri...

deci u vazind doar 1 intrebare automat il postezi pala ca intre timp iti face ks si stationeaza pe spot - la plangeri ala posteaza preluarea si cere nefondata - u de buna credinta - si adminu finca e prea lenes, razbunator, etc etc... iti da 5 zile nefondata - PT CE??

referitor la "documentarea preluarii" - am avut cazuri cind au facut pk pe mine dupa prima intrebare - so normal ca iam asteptat sa pice in plasa - miam luat in schimb ss pt nesimtire - desi eu aveam dreptate - dar hei adminu pe link inventeaza reguli - ca eu ss pt nesimtire nu lam vazut scris in regulament

so parerea mea - nu anuntati ks - cine face ks face intentionat... dar spunetii ca iati facut preluare cind revine din afk si faceti si share de poze daca vi se cere - e mai civilizat - parerea mea

Cred ca vorbesti de sugestia mea sa fie obligat avertizarea ca ai preluare, lucru ce mi se pare normal,dar vad ca repede sa inchis topicul si cand cineva nu avertizeaza ia ss pt vanatoare

Si topicul cu preluare ce am sugerat nu ma gandeam ca imediat sa pui preluarea,dar cand revine afk-istu sa-i faci tu 2 min de ks si el sa place depe spot cu printul in buzunar, tu ai timp 5 zile sa pui preluarea in asa zis topicul preluare

Vad ca degeaba, pe linkmania nu se cunoaste cuvantul respect

Daca eu nu am cu cine sa ma inteleg in joc ce fac? Am intalnit foarte multe cazuri in care pur si simplu nu am avut cu cine sa ma inteleg in joc, deoarece erau foarte prost educati. Eu de ce ar trebui sa-i arat preluarea mea aluia? De ce ar trebui sa-i arat preluarea unuia care a dormit toata noaptea si de dimineata se trezeste cu pretentii?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...