Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

blk

Strategii de war / duel

Recommended Posts

Posted

Salut.

Avand in vedere ca aspectul PvP al acestui joc e destul de praf, multi oameni nici nu se-apuca sau nici nu incearca. Se stie direct: BK castiga.

Anyway, haideti sa facem un mic compendiu de strategii de war / duel pentru fiecare clasa. Preferabil de la oameni care stiu despre ce vorbesc.

De exemplu un Elf cu experienta ar putea sa ne zica strategiile lui impotriva SM-ului / BK-ului etc. De asemenea si cei noi pot cere sfaturi impotriva unor clase, poate exista unii mai cu experienta care vor sau pot sa ajute.

P.S. Va rog fara posturi in care va plangeti ca MG e prea slab sau ca e DK-ul prea puternic. Se stie :P

Posted

Strategii ?

este simplu la elf ....asta insemnand sa fie destul de mare ....

impotriva bk-ului ii da heal incat ii da viatza peste cap...

mai are si acel ice....care te tine pe loc .....

Elful este unul dintre cele mai tari caractere de pvp daca este jucat ptr asa ceva......

Clar BK-ul rupe de la acest Combo.......viatza cu nemiluita .......dmg mare .....def mare ....ce sa mai .....

DL-ul desi are un dmg impresinant .....nu prea are ce strategie sa aiba ....isi da criticala si apoi incepe cu lantzurile lui .....are noroc daca sta pe cal care ii ofera un def in +....destul de mare .....

SM se stie ...MS si are bun iar teleportul ....cei care stiu sa faca pvp cu acest char ....chiar sunt playeri adevaratzi ....

MG: no comment ....ptr mine este doar o masina de crescut ...si cam atat.

Posted

Strategii ?

Elful este unul dintre cele mai tari caractere de pvp daca este jucat ptr asa ceva......

Clar BK-ul rupe de la acest Combo.......viatza cu nemiluita .......dmg mare .....def mare ....ce sa mai .....

DL-ul desi are un dmg impresinant .....nu prea are ce strategie sa aiba ....isi da criticala si apoi incepe cu lantzurile lui .....are noroc daca sta pe cal care ii ofera un def in +....destul de mare .....

SM se stie ...MS si are bun iar teleportul ....cei care stiu sa faca pvp cu acest char ....chiar sunt playeri adevaratzi ....

La DL as mai adauga ca este f buna strategia musca si fugi... oricum trebuie sa fii mereu in miscare. Aici ar fi o diferenta dar e vorba de stilul meu personal... daca adversarul meu nu are ref uit de cal si pun satanul. sunt un pic mai mobil decat daca as purta cal si am si extra dmg iar cu stilul meu de a nu sta pe loc se potriveste perfect:)

Posted

Pai la sm e simplu folosesc in principiu teleport .... against mg nici nu ma obosesc sa ma omor prea mult dar in fata unui bk folosesc ice in teleport cat sa prind 2 spelluri pe urma ice storm si aqua beem ca are cel mai mare dmg dintre toate long rage ;) 1 hit = de 2 ori dmg ... folosesc poison spell cand da SD-uri

La elf niciodata nu folosesc penetration pentru ca este un skill oarecum fortat si nu mi se pare ca da rapid chiar si la agi full in schimb folosesc ice arrow si skill de bow asta cum fac ice arrow din prima si ma misc la o distana cat sa atac de el folosing again ice arrow si skill de bow si click stanga =)

La mg pe 97d practic nu am avut adversar la 1 rr :P pe toti i-am facut la zero ... eu folosesc ice spell si lightning spell urmat de un aqua beem si gata down

Posted

Strategii ?

bk-ul nu isi mai da viata peste cap, la full stats are 2 mil hp

Posted

cel mai interesant mi se pare sm-ul, pentru ca desi e dezavantajat la defense ai o multitudine de combinatii pe care sa le folosesti impotriva unui caracter mare. combinatiile pe are le-am folosit pe 97d(ca pe asta inca sunt mic :D ) sunt: stai cu teleport la o distanta din care sa poti da la inceput ice(din teleport:teleport-dispare schimbi pe ice-da in oponent-schimbi imediat iar pe teleport) asta pana prinde vraja si adversarul se misca greu. ramai pe teleport si dai poison, care scade considerabil defensul. dupa ce prinde si poison, teleport si dai cu vraja cu damage mare(preferam aqua beam pentru ca are range-ul mare).

daca ai destula experienta si nu ti se incurca degetele la schimbarea vrajilor intercalezi si un lightning ca sa il si mute in toate directiile si sa il zapaceasca.

se castiga greu cu sm-ul, dar chiar daca castigam 4 din 10 cu un bk mare tot eu plecam cu capul sus. vremuri faine pe 97d. aici nu mai am timp de stat on, facut seturi si alte nebunii, dar dupa ce mai cresc nitel ma bag sa vad ce pot face cu piticul. :-j

Posted

Teoretic BK-ul rupe .dar... din mai multe puncte de vedere fiecare char in afara de MG-DL au destule vraji care ,daca is folosite intr-un mod corect cu putina logica si inteligenta :D adversarul are o concurenta adevarata :right:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...