Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

blk

Funny nicknames

Recommended Posts

Posted

In Lore la stash am vazut vreo 3 , pe unul il chema canapea, pe unul scaunel si pe unu fotoliu. Se adunase toata sufrageria in acelasi loc :P

Si aici am furat pagina :)))

Posted

=)) termina ma,ca mi-am adus aminte pe db 2 cand i-a dat del la char,avea in jur de 15 rr-uri daca imi amintesc bine..

O.T. Coisan , era pe 97 ,smecher nick

ba garronele, mai lasa sticla aia ca te insala memoria :D

n-a luat delete. a facut vreo 40+ rr si s-a lasat cand am luat eu 99. dupa cateva zile a venit rr db :D

eu stiam un elf "caca" sau "cacat"...cand scotea bali iesea "cacat of bali" :rofl1:

mai era si unu gen stf69. ce cruda i-a fost soarta. l-au lasat toti sa dea vreo 10 rr si apoi a venit unu si l-a postat. a luat permament :D

Posted

Terminati cu link-urile la status pls. Va credem pe cuvant ca exista nick-ul, nu cred ca are nimeni chef sa deschida 10 tab-uri ca sa vada 10 cuvinte.

In rest, keep them coming :)

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pe 97d avea Wake un elf AnitraWC , lesinam de ras cand venea cu el la party, ne simteam in tarc ca in wc :))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Poate sa vina si sfarsitul lumii, lor sa le mearga mu. Dar closed, n-are legatura.

Bunny - cel mai hilar :))

Posted

bastia :D bastiutza (a nu se confunda cu bestie, vine de ls SC Bastia/franta/corsica/echipa de fotbal)

DauCuLantu e tare iar , are ss :)

Guest Silphy
Posted

http://img4.imageshack.us/img4/4101/pipih.jpg

:rofl2:

Posted

Pe 0.97 a fost unul cu nickul: facem69(sau asa ceva) si a vrut sa intre in guildul Insieme(impreuna pe italiana), Picolo a fost gm acolo si nu la luat in guild, arata cam asa

Insieme facem69 :)) :))

Posted

Klamidia(care este o boala venerica pentru cine nu stie).

DraqGol

Curva(o elfa).

Si cam atat stiu ca erau foarte multe dar nu imi mai vin acum in minte. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...