i sin Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pe tine nu te-a intrebat nimeni nimic. Aoleu ce m-ai jignit, imi vine sa plang. cine a zis ca vroiam sa te jignesc? si aia cu "mai prost decat permite legea" e veche omule hai gata ca nu mai vreau sa fiu off topic ! last post here
SidoX Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 O da, vorbeste domnul inteligenta. Ba, esti mai prost decat permite legea. Daca tu zici ca eu sunt prost, atunci de ce vorbesti cu mine ? Pentru ca ai aceeasi unda de gandire ca mine (eu fiind prost, si tu la fel).Ca sa`ti dea peste bot si sa vada cum te oftici atunci cand cineva iti spune adevarul ? yep , that's why .Aceiasi unda de gandire cu tine ? Ma indoiesc ca tu la 15 ani ai tai gandesti ca unul de 19-20 .on: that's a uber-pwning pc :D , oare merge gta IV full details pe asta ?
uLise Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 .oare merge gta IV full details pe asta ?same shitty questionlogic ca merge full details deschis de vreo 100 milioane de ori
dc eu:( Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 la cat de mult duce calculatorul asta,cum ai vrea sa fie frate? oricum e prea misto la configuratie cum a spus si initiatorul topicului primele pc erau cat camere cantareau cateva tone si uite unde am ajuns acum.Cum a mai spus cineva in topicul asta copii nostri vor avea pc asta la niste dimensiuni rezonabile :D
Guest stefteo21 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 cum a spus si initiatorul topicului primele pc erau cat camere cantareau cateva tone si uite unde am ajuns acum.Cum a mai spus cineva in topicul asta coii nostri vor avea pc asta la niste dimensiuni rezonabile :D adevar graiesti
SidoX Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 same shitty question logic ca merge full details deschis de vreo 100 milioane de ori Pai mergand pe spusele celor de pe nush ce site de gaming --> pe nici un pc nu merge gta IV la full details . Anyway , un pc de ala sa ai ...ar fi a waste of time sa joci gta 4 pe el .
VictorM3 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Tehnologia avanseaza, in timp dimensiunea lui se va reduce, iar performanta va ramane aceeasi ba chiar cred ca va creste...
WeedSmoke Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Felicitari celor de la IBM ,dar nu cred ca vom avea unul din simplul motiv ca nu avem ce face cu el.
uLise Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pai mergand pe spusele celor de pe nush ce site de gaming --> pe nici un pc nu merge gta IV la full details . Anyway , un pc de ala sa ai ...ar fi a waste of time sa joci gta 4 pe el . GTA 4 merge perfect pe foarte multe pcuri dual core cat despre calculatorul suprem nu zice nimic de placa video ^_^
THuG-Radu Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Cred ca singurul lucru care l`ash putea face cu compu asta de l`ash avea, e sa`l vand ! Ca in rest ... ce sa fac EU cu el ? Sau oricare altu de aici care ati zic ca "ce n`ash da sa`l am". Pt. ce?
El3m3nT_2009 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 nu-mi incape pe birou :P....deci nu-l vreau :D
Guest alexinho61 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 MI-L PUN ASTIA CU MACARAUA IN CAMERA LA CAT E PC ASTA:))
MoBiLe2 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Daca era calculatorul meu il puneam presedinte in Congo.
alcholic Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Daca era calculatorul meu il puneam presedinte in Congo. preferam romania
VassMan Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 mda... inca nu am ce face cu el mai astept 1 an :)