TheodorescuS Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Poate arată ca un calculator care a stat la baza informaticii însă trebuie să vă mentionez că aceasta este cel mai puternic calculator la ora actuala. Este construit de IBM sub numele de Blue Gene/P. Are patru procesoare IBM de câte 850 MHz fiecare care sunt integrate pe un singur chip Blue Gene/P, iar fiecare cip poate procesa 13,6 miliarde de operatiuni pe secunda. O platforma cu marimea de 61 pe 61 de cm susţine 32 de cipuri care în total fac faţă la 435 miliarde de operatiuni pe secundă. Blue Gene/P este alcătuit din 32 de platforme comprimate pe rack-uri înalte de 182 cm, iar fiecare rack are capacitatea de a efectua 13,9 trilioane de operaţii pe secunda [...] poze + videoclip de prezentare
Nach3 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zici ca`i sifonier . Cand o sa`l faca de forma unu PC atunci o sa fie calumea :)
acelasi_bandit Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zici ca`i sifonier . Cand o sa`l faca de forma unu PC atunci o sa fie calumea :) la cat de mult duce calculatorul asta,cum ai vrea sa fie frate? oricum e prea misto la configuratie
c1ocan Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Godzila :crazy: . Imi incape oare in camera :-/
The Wizard Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Zici ca`i sifonier . Cand o sa`l faca de forma unu PC atunci o sa fie calumea :) nu o sa ti-l faca ca un pc din simplul motiv ca nu ai ce face cu el. pe pc faci pac-pac, pe super calculatoare faci simulatoare complexe si alte tampenii de care userii obisnuiti nu au nevoie.
smash922 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Imi ocupa toata camera ,la ce cfg are nici nu ma mir
MariuS™ Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 nu o sa ti-l faca ca un pc din simplul motiv ca nu ai ce face cu el.pe pc faci pac-pac, pe super calculatoare faci simulatoare complexe si alte tampenii de care userii obisnuiti nu au nevoie.Eh, ce misto mi-as face un simulator de pilot de avion, sau pilot de curse. Da-ti seama, bagi vreo 50 de placi video ca lumea, si faci un simulator 3D de nota 10+ ;).ce de frigidere O_oInteleg ca esti crescut in frigider, dar nu vezi ca ala seamana cu un pc mai mare ? Nu e mancare in el, cipuri.@ On topic : Ce n-as da sa am unul :D .
Cyantifc Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 A mai fost pus odata calculatorul asta.... da e o minune oare are ram din asta http://cgi.ebay.com/IBM-RAM-4492-32GB-12R9...id=p3286.c0.m14?
Guest stefteo21 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ma gandesc ca la cat e de sofistiticat nu suporta un simplu joc deci tot degeaba.
mortallx Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 cine il are pasta este bazat :) oare si-o lua si zborul?
Lucian Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Inteleg ca esti crescut in frigider, dar nu vezi ca ala seamana cu un pc mai mare ? Nu e mancare in el, cipuri.vad ca si sarcasmul te depaseste.ala o sa fie laptop-ul nepotilor nostri.
nevermind Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Putere de calcul imensa, putere de procesare video infirma, iti trebuie o centrala de energie electrica in spatele casei, dar nu stie sa faca prajituri :(
Th3_GoD Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 frumos , pretzu cred ca destul de piperat :-s !
i sin Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Eh, ce misto mi-as face un simulator de pilot de avion, sau pilot de curse. Da-ti seama, bagi vreo 50 de placi video ca lumea, si faci un simulator 3D de nota 10+ ;).Inteleg ca esti crescut in frigider, dar nu vezi ca ala seamana cu un pc mai mare ? Nu e mancare in el, cipuri.@ On topic : Ce n-as da sa am unul :D .Inteleg ca tu esti prea prost ca sa intelegi ce e aia caternica #-o
MariuS™ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 vad ca si sarcasmul te depaseste.Pe tine nu te-a intrebat nimeni nimic. Inteleg ca tu esti prea prost ca sa intelegi ce e aia caternica #-oAoleu ce m-ai jignit, imi vine sa plang.
Lucian Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pe tine nu te-a intrebat nimeni nimic. pai de ce sa ma mai intrebe cand deja stiu toti ca esti o forma evoluata de prost?
MariuS™ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 pai de ce sa ma mai intrebe cand deja stiu toti ca esti o forma evoluata de prost?O da, vorbeste domnul inteligenta. Ba, esti mai prost decat permite legea. Daca tu zici ca eu sunt prost, atunci de ce vorbesti cu mine ? Pentru ca ai aceeasi unda de gandire ca mine (eu fiind prost, si tu la fel).
Leonex Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Cu un calc dinasta nu m`as mai plange multa vreme de acuma incolo :wub:
Alecswtzu Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Bestial , as vrea si eu unu la mine in garaj :wub: