Jump to content
TheodorescuS

Calculatorul suprem construit de IBM

Recommended Posts

Posted

Poate arată ca un calculator care a stat la baza informaticii însă trebuie să vă mentionez că aceasta este cel mai puternic calculator la ora actuala. Este construit de IBM sub numele de Blue Gene/P. Are patru procesoare IBM de câte 850 MHz fiecare care sunt integrate pe un singur chip Blue Gene/P, iar fiecare cip poate procesa 13,6 miliarde de operatiuni pe secunda. O platforma cu marimea de 61 pe 61 de cm susţine 32 de cipuri care în total fac faţă la 435 miliarde de operatiuni pe secundă. Blue Gene/P este alcătuit din 32 de platforme comprimate pe rack-uri înalte de 182 cm, iar fiecare rack are capacitatea de a efectua 13,9 trilioane de operaţii pe secunda [...] poze + videoclip de prezentare

Posted

Zici ca`i sifonier :|. Cand o sa`l faca de forma unu PC atunci o sa fie calumea :)

nu o sa ti-l faca ca un pc din simplul motiv ca nu ai ce face cu el.

pe pc faci pac-pac, pe super calculatoare faci simulatoare complexe si alte tampenii de care userii obisnuiti nu au nevoie.

Posted

nu o sa ti-l faca ca un pc din simplul motiv ca nu ai ce face cu el.

pe pc faci pac-pac, pe super calculatoare faci simulatoare complexe si alte tampenii de care userii obisnuiti nu au nevoie.

Eh, ce misto mi-as face un simulator de pilot de avion, sau pilot de curse. Da-ti seama, bagi vreo 50 de placi video ca lumea, si faci un simulator 3D de nota 10+ ;).

ce de frigidere O_o

Inteleg ca esti crescut in frigider, dar nu vezi ca ala seamana cu un pc mai mare ? Nu e mancare in el, cipuri.

@ On topic : Ce n-as da sa am unul :D .

Guest stefteo21
Posted

Ma gandesc ca la cat e de sofistiticat nu suporta un simplu joc :)) deci tot degeaba.

Posted

Inteleg ca esti crescut in frigider, dar nu vezi ca ala seamana cu un pc mai mare ? Nu e mancare in el, cipuri.

vad ca si sarcasmul te depaseste.

ala o sa fie laptop-ul nepotilor nostri.

Posted

Eh, ce misto mi-as face un simulator de pilot de avion, sau pilot de curse. Da-ti seama, bagi vreo 50 de placi video ca lumea, si faci un simulator 3D de nota 10+ ;).

@ On topic : Ce n-as da sa am unul :D .

Inteleg ca tu esti prea prost ca sa intelegi ce e aia caternica #-o

Posted

vad ca si sarcasmul te depaseste.

Pe tine nu te-a intrebat nimeni nimic.

Inteleg ca tu esti prea prost ca sa intelegi ce e aia caternica #-o

Aoleu ce m-ai jignit, imi vine sa plang.

Posted

pai de ce sa ma mai intrebe cand deja stiu toti ca esti o forma evoluata de prost?

O da, vorbeste domnul inteligenta. Ba, esti mai prost decat permite legea. Daca tu zici ca eu sunt prost, atunci de ce vorbesti cu mine ? Pentru ca ai aceeasi unda de gandire ca mine (eu fiind prost, si tu la fel).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...