Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Topic pt Preluare

Recommended Posts

Posted

Ar trebui facut pe forum un topic pt Preluare (unde sa nu mearga contorul de post) cum este si Diverse ,Vanzari Cumparari si Guild.

Acuma daca-ti cere cineva preluarea trebe sa-i dai emailul tau si nu se stie ce-ti trimite persoana respectiva,emailul este personal si nu este corect ca sa folosim noi emailul nostru sa putem arata preluarea facuta in game,daca se ajunge la plangeri si are preluare buna posibil sa risti o nefondata.

Al doilea sugeriment.

Persoana care a facut o preluare sa fie obligat sa atace mobi sau sa faca pk pe cel preluat.

Ex:Eu sunt pe pe forum sau fac ceva prin casa pierd notiunea timpului si nu stiu 3 sau 6 min am fost afk,cand revin vad ca am pe f4 1 sau max 2 intrebari de afk, persoana care mi-a facut preluare zice ca are preluare corecta nu ataca deci eu sunt in dubi ca el are preluare terminata, daca persoana care a facut preluare ar ataca 2 min l-as putea posta pt ks(daca este smecher si nu are preluare terminata)

Daca ar fi topic pt preluare ar putea pune preluarea acolo si ar fi ok pt toata lumea.

Sper ca am fost explicit

Posted

Obligat nu, dar are voie sa faca pk, in fond e spotul lui, dupa ce l-a preluat. Iarasi, obligat nu, poate omul baga puncte in stats, cum sa-l obligi sa traga daca el isi baga puncte?

Cat pentru prima sugestie, de-asta aveti forum, va dati pm, scrieti la guilds. Va sfatuiti voi cumva, doar suntem oameni dracului. :|

Posted

Sa stii ca nu este deloc o sugestie rea si chiar ar merita un minim de efort din partea staff-ului.

Se evita scenele de genul "Nu-mi merge yahoo" , "Nu-mi merge messul" etc.

Bineinteles spam-ul sa fie sanctionat drastic pentru cei ce n-au ce face.

Posted

Obligat nu, dar are voie sa faca pk, in fond e spotul lui, dupa ce l-a preluat. Iarasi, obligat nu, poate omul baga puncte in stats, cum sa-l obligi sa traga daca el isi baga puncte?

Cat pentru prima sugestie, de-asta aveti forum, va dati pm, scrieti la guilds. Va sfatuiti voi cumva, doar suntem oameni dracului. :|

bunny ce fac daca nu sunt sigur ca am stat 5 min afk si persoana care zice ca are preluare terminata si el nu atac si nici nu vrea sa-mi dea preluarea?

Asa de greu este sa se faca un topic unde sa putem pune preluarile?

Posted

bunny ce fac daca nu sunt sigur ca am stat 5 min afk si persoana care zice ca are preluare terminata si el nu atac si nici nu vrea sa-mi dea preluarea?

Asa de greu este sa se faca un topic unde sa putem pune preluarile?

Pai si daca el nu vrea? Cum vezi preluarea? Sau vrei sa spui ca sa facem in asa fel incat sa arate preluarea? Sa fie obligat s-o posteze?

Posted

(H)amice, eu daca uploadez preluarea si sunt in joc iau disconnect instant si automat pierd spotul. Daca sti ca ai fost afk la ce mai stai sa te certi? Iti iei bulendrele si o tai de acolo daca sti ca ai fost afk si gata.

In concluzie, contra sugestiei.

P.S.: nu esti obligat sa-i arati preluarea, daca vrea sa te posteze atunci sa o faca si abia dupa pui preluarea.

Posted

partea riscanta e ca dk il postezi si are preluare sa ceara nefondata :)

acuma fiecare cu riscu lui,el dk nu face bn preluarea risca ss si dk o face bn u nefondata :)

Posted

1.Nu esti obligat sa-i dai email,mess pentru a verifica el daca ai preluare buna sau nu.

2.Nu esti obligat sa ataci pe spotul tau.

3.Cand lasi afk o faci pe riscul tau.

4.Cand initiezi o plagere asupra unui player trebuie sa ai dovezile necesare nu sa mergi la risc de genul:

Il postez si daca are preluarea buna retrag plangerea.Pentru acest lucru ar trebui sa se acorde nefondata.

Posted

1.Nu esti obligat sa-i dai email,mess pentru a verifica el daca ai preluare buna sau nu.

2.Nu esti obligat sa ataci pe spotul tau.

3.Cand lasi afk o faci pe riscul tau.

4.Cand initiezi o plagere asupra unui player trebuie sa ai dovezile necesare nu sa mergi la risc de genul:

Il postez si daca are preluarea buna retrag plangerea.Pentru acest lucru ar trebui sa se acorde nefondata.

Este clar regulamentul actual

Eu sugerez sa faceti un topic Preluari unde nu mearge contorul la post si fiecare sa poata comenta fara warn preluarea si daca ti se face preluare la cererea ta playerul care ti-a facut preluare sa fie obligat sa atace cel putin 2 min.Cand esti afk cateva minute nu esti niciodata sigur ca ai stat 3 min sau 6 minute afk.

Acuma daca cineva ti-a facut preluare si nu ataca inseamna ca te vaneaza sau nu are preluare corecta si totul este regulamentar.

Posted

Este clar regulamentul actual

Eu sugerez sa faceti un topic Preluari unde nu mearge contorul la post si fiecare sa poata comenta fara warn preluarea si daca ti se face preluare la cererea ta playerul care ti-a facut preluare sa fie obligat sa atace cel putin 2 min.Cand esti afk cateva minute nu esti niciodata sigur ca ai stat 3 min sau 6 minute afk.

Acuma daca cineva ti-a facut preluare si nu ataca inseamna ca te vaneaza sau nu are preluare corecta si totul este regulamentar.

Deci totul se rezuma la afk din ce am inteles eu.

Adica daca tot am lasat afk vine unul imi face preluare,fug repede pe forum sa vad daca are preluarea buna si poate asa am sansa sa nu pierd spotul,dau fuga la plangeri sa-l postez eu pentru ks,pk sau ....etc.

Nu prea merge acesta sugestie din punctul meu de vedere

Eu v-as sugera sa nu mai lasa-ti afk si atunci nu vor exista aceste discutii

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...