Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Electricu

Intrebare

Recommended Posts

Posted

Ce se intampla atunci cand preiei un spot.. si ai poza cu preluarea + poza cand erai singur pe spot... si la un momendat tu find online.. ca ai dreptu la 5 minute afk... cand trebuie sa fi preluat.. cineva vine zice sal... te intreaba o singura data afk? si pk... si eu nu apuc sa fac poza in timp ce ma PK .. ca nu eram atent in joc... exista vreo solutie pentru astfel de cazuri? Daca da as vrea sa stiu care... ca vad ca mai nou nesimtirea e la ea acasa!

Posted

mda.. mo fi intrebat daca is afk in devias... da ma rog... vad ca unele reguli.. is aiurea... in fine.. acuma se merge pe risc... poate sa fie tot party neatnt 2 min .. fac pk pe toti dupa ce ii intreb odata daca is afk.. si ma aleg cu spotu.... faina chestiune.. nu o stiam :D

Posted

mda.. mo fi intrebat daca is afk in devias... da ma rog... vad ca unele reguli.. is aiurea... in fine.. acuma se merge pe risc... poate sa fie tot party neatnt 2 min .. fac pk pe toti dupa ce ii intreb odata daca is afk.. si ma aleg cu spotu.... faina chestiune.. nu o stiam :D

O faci cu riscul de a primii suspend, la fel cum a facut si el, doar ca el a avut norocul de partea lui deoarece tu nu ai fost la calculator in acel moment.

Posted

Ce se intampla atunci cand preiei un spot.. si ai poza cu preluarea + poza cand erai singur pe spot... si la un momendat tu find online.. ca ai dreptu la 5 minute afk... cand trebuie sa fi preluat.. cineva vine zice sal... te intreaba o singura data afk? si pk... si eu nu apuc sa fac poza in timp ce ma PK .. ca nu eram atent in joc... exista vreo solutie pentru astfel de cazuri? Daca da as vrea sa stiu care... ca vad ca mai nou nesimtirea e la ea acasa!

Incearca si tu data viitoare sa te exprimi putin mai coerent. Nu stiu cum au inteles cei de mai sus, eu n-am inteles nici dupa ce am citit de 3 ori. :banghead: Sper ca ti-au fost date raspunsurile la intrebari.

LE: Dupa a 4-a oara am inteles, geez. Atata timp cat nu ai poza in momentul decesului, nu se ia in considerare ca pk.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...