Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gandac_zburator

proxy

Recommended Posts

Posted

Foloseste proxyfirewall, nu-ti trebuie neaparat ip si portul linkmania. Trebuie doar un proxy bun sa bypass peste portul inchis.

ps: Cu siguranta nu-ti vor deschide porturile respective, au mai fost cazuri, si nu le-au fost aprobate cererile.

Posted

55903 este serverul 2

Daca ai porturile filtrate degeaba incerci cu proxy, solutia e sa vb cu administratorul de retea sa le deblocheze

O a doua posibilitate (ca esti din TM) este sa mergi la orice sediu RDS si sa intrebi de internet mobil, trafic nelimitat si abonamentul este doar 15 lei pe luna. E cel mai ieftin in momentul de fata si merge bine

:beer:

@Edit: Atuci daca nu iti place prin proxy iti recomand a 2-a varianta. Spor la lvl

Posted

Imi pare rau, nu e vina noastra. Nu stim din ce cauza administratorii de retea inchid porturile, doar ei stiu. :/

Poate nu vor sa jucati mu, ci sa invatati. ^^

Posted

netname: UNIVERSITATEA-POLITEHNICA-TIMISOARA

daca ai porturi blocate slabe sanse sa poti juca

crezi tu :)

Doar prin proxy , dar o sa se miste urat de tot .

Vorbeste sa iti deblocheze port-urile

nici o sansa

intreaba administratorul de retea /internet daca porturile 44405 , 55901 ,55902 sunt blocate sau nu

in retelele din camine sunt sigur blocate

eh ms la toti de ajutor.

nu am putut nici cum sa fac sa mearga deci o sa iau o pauza.

cauta yourfreedom pe net

e putin mai complicat,dar iti dau ei instructiuni pe acolo.n-o sa ai probleme daca te duce capu' putin.

era sa uit,daca nu iti faci cont premium o sa poti juca doar cateva ore pe zi.nu stiu de ce dracu au limitat si aia traficul 8-|

Posted

Ah, e program de tunneling, stiu despre ce e vorba. :P Am facut un tutorial aici, pentru bypass firewall de la orange. Nu stiam ca merge si pentru porturi inchise sau filtru ip. :D

gandac_zburator, give it a try. ^_^

Thx for posting Deza. :D

Posted

in orice caz daca merge nu cred ca vei avea un ping acceptabil

fata de proxifire sau proxyfirewall pentru care trebuie sa iti cauti ip-uri free,sa stii ca yourfreedom e foarte bun

ai acelasi ip,viteza constanta.daca ai net bun poti avea un ping acceptabil

Posted

Eu am folosit yf, e chiar foarte bun. Nu am facut cont premium ca nu foloseam pc-ul mai mult de 5 ore pentru ce-mi trebuia mie. Si oricum am impresia ca nici nu e scump rau, 1-2 euro. :-? Oricum, incearca-l free, si apoi vezi daca se merita.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...