Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tssyspy

alegere personaj

Recommended Posts

Posted

pentru prima oara incerc sa joc jocul asta, mi-am facut cont, m-am conectat la server si nu-mi pare decat o imagine cu o fantana si niste licurici ce se plimba, nici un meniu sau caracter :banghead: ce ar trebuii sa fac?

Posted

pentru prima oara incerc sa joc jocul asta, mi-am facut cont, m-am conectat la server si nu-mi pare decat o imagine cu o fantana si niste licurici ce se plimba, nici un meniu sau caracter :banghead: ce ar trebuii sa fac?

Cred ca tu ai intrat in alt joc. :blink: Ce fantana si licurici? Caracterul ti-l creezi tu, nu gasesti gata facut. 8-|

Posted

Cred ca tu ai intrat in alt joc. :blink: Ce fantana si licurici? Caracterul ti-l creezi tu, nu gasesti gata facut. 8-|

poi in lore oras nu esti fantana :o

Posted

Nu cred ca se refera la fantana din game, in lorencia, ci la "vitrina cu caractere" din select server.

am gasit problema, incercam sa joc de pe laptop iar jocul nu-mi permitea sa joc la o rezolutie decenta pe widescreen iar partea de jos unde erau butoanele create si menu nu puteau fi afisate pentru ca depaseau suprafata ecranului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...