Jump to content
alexthade

MAFIA. CAMP: Death

Recommended Posts

Posted

adica phuiimei.. ii cam iei apararea lui Alguth.. chiar daca s`a dovedit ca Memo era politist.. :)

Nu ii iau apararea lui Aldguth. Nu iau apararea la nimeni. Crezi ca doar un mafiot este ? Vreau sa vad o dovada, o singura dovada care il acuza pe Aldguth si eu il votez!

Mafiotii au pistol, POC, l-a impuscat, moare. Mafia NU cred ca ii dimica.

Anyway, Votez: andix3

PS: Ar fi bine sa ma ascultati!

Posted

Am stat si am citit o carte, apoi m-am pus sa dorm. Nimic interesant. :)

Cam nasol alibi, nimeni sa`l sustina ...

Deocamdata impotriva lui aldguth nu avem decat cuvantul lui memmo (RIP) care a fost politist, competent sau nu, asta nu stim.

Mai il avem pe POLAND care se agita ca o closhca beata, putin suspect.

Si il mai avem pe andix, care, daca POLAND e cumva politist si nu mafiot/psycho, are dreptate poate si intra si el in categoria suspectilor. Plus ca`i mai avem pe cei care tac si nu zic nimic.

Posted

Deocamdata impotriva lui aldguth nu avem decat cuvantul lui memmo (RIP) care a fost politist, competent sau nu, asta nu stim.

Si il mai avem pe andix, care, daca POLAND e cumva politist si nu mafiot/psycho, are dreptate poate si intra si el in categoria suspectilor. Plus ca`i mai avem pe cei care tac si nu zic nimic.

De ce vrezi ca imi bat gura aici ca si "o closca beata" ? Pentru ca stiu ceva!

Posted

<<<deget acuzator: Aldguth>>>

Porti arma ?

Parca nu am trecut la aeroport prin aceiasi poarta de control ca si voi. Sau poate am clocit-o cand am fost la baie pe avion.

Posted

Parca nu am trecut la aeroport prin aceiasi poarta de control ca si voi. Sau poate am clocit-o cand am fost la baie pe avion.

Am informatii clare ca porti arma. De ce mintesti ? :-?

Revenim..

- andix3 e psihopat 100%! Belive me! :)

- acum, acum, il banuiesc si pe Aldguth. Minte ca nu are arma.

hmz..

Posted

Ce informatii ai? Ai sursa 100% sigura?

Da, am sursa 100% sigura. Pot sa dovedesc asta, chiar daca ar insemna moartea mea noaptea viitoare ( poate ).

Posted

Deci, nu am zis neaparat ca esti rau. Ai mintit, asta spune ceva. Nu doar mafiotii au arma. Cu asta se ridica mai mult semnul de intrebare pus de playeri asupra ta.

Posted

unu mai defect ca altu.. insa eu nu am de gand sa mai stau cu mainile in san in timp ce in jurul meu lumea moara.. inca incerc sa gasesc un vinovat..

ps: sunt mai inactiv deoarece sunt la facultate si nu mi-am luat pc-ul cu mine..

Posted

De ce puii mei nu ne mobilizam sa eliminam primul suspect ? E destul de clar ca memmorex a fost politist,a murit ca sa ne spuna ca aldguht e mafiot,doar pentru asta ar trebuii sa incercam,e cel mai plauzibil suspect .

POLAND,asculta-ma ce-ti zic,dupa aldguth tu esti urmatoru .

Posted

Deci, eu, agent special, l-am gasit pe andix3 psihopat. Nu ma credeti ? Nici o problema. Tot eu, am aflat ca Aldguth are arma, fapt pe care l-a negat -> minte.

@ liquidlove: probabil am sa mor, nici o problema din partea mea. Dar va spun ce stiu ca sa va descurcati mai departe.

Posted

Da , daca cumva e politist am sa fiu linsat a 2 a zi , imi asum raspunderea .

Am informatii clare ca porti arma. De ce mintesti ? :-?

Revenim..

- andix3 e psihopat 100%! Belive me! :)

- acum, acum, il banuiesc si pe Aldguth. Minte ca nu are arma.

hmz..

Hmm , surse 100% sigure ? cat de naivi puteti fi ? Mi`am zis rolul acum 2 pagini , sunt cel care blocheaza noaptea atacurile eventualilor mafioti /psihopati /vigilante sau ce or fi , daca vreti sa ma credeti bine , daca nu la fel de bine ...voi veti avea de pierdut .

Acum il banuieste pe aldguth ? Pai stai asa , ieri cand m`am luat de el ai sarit pe mine ...ca cica " DE CE INCERCI SA FACI PE POLITISTUL ?" Pai ca sa fac dreptate acolo unde nu are cine face , acum vad ca tu faci pe politistul .Sa zicem ca aldguth e ceva mafiot de`al vostru , moare el si ti`ai gasit alibiul perfect " aa vezi ca eu am fost de partea legii cand l`au linsat pe aldguth " cand tu de fapt acum o noapte erai 100% impotriva mea . De ce ? Doar pentru ca atunci cand am avut destule dovezi am sarit sa il atac pe aldguth .

Deci, eu, agent special, l-am gasit pe andix3 psihopat. Nu ma credeti ? Nici o problema. Tot eu, am aflat ca Aldguth are arma, fapt pe care l-a negat -> minte.

Cel mai bun scenariu aici , nu puteam face unul mai bine ca tine ....daca ziceai ca esti politist , nu te`ar fi crezut nimeni ,pentru ca puteai fi incompetent naiv etc , alibiul perfect - " eu sunt agent special " , si ce o sa faci atunci cand o sa mor eu si lumea o sa vada ca sunt un biet gardian ?;;) Nu o sa te salveze nimeni noaptea si vei fi linsat ziua :) .

votul meu ramane la aldguth ,ultima ta replica m`a facut sa fiu 100% sigur ca esti mafiot ,daca nu vei fi , ma voi sinucide fara a mai provoca alte probleme cetatenilor cinstiti.

Posted

Poi, eu fac pe politistul ca am cu ce. Gardian :) oricare dintre noi ar zice asa ceva sa scape, tu nu o sa scapi.

Hmm, ca sa fim pe aceeasi linie, ma voi sinucide si eu daca nu esti psihopat, ok ?

Posted

deci : trebuie sa fi cel putin prost sa nu vezi ca aldguth e clar murdar . Tu Poland i-ai luat apararea la inceput insa cand ai vazut ca e totul prea clar si nu mai poti opri ai incercat sa deviezi atentia de la aldguth la andix , sa presupunem ca si andix e murdar , dar eu tot nu inteleg de ce sa nu omoram un mafiot 100% si sa riscam ???

dezvotez andixex , VOTEZ ALDGUTH

Posted

OMG! Ba frate, NU i-am luat apararea! NU! EU iti spun ca andix3 e psihopat 100%, tu de ce vrei sa risti sa il omori pe Aldguth ? NU e sigur ca e murdar!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...