SidoX Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 iti garantez ca nu a fost el cel care l-a omorat pe memorex. posibil sa fie mafiot, dar nu bag mana in focTe contrazic aici domnu` . In a 2 a noapte l`a lasat pentru a nu fi linsat prin voturi , sperand ca memmo isi v`a schimba tinta , insa nu a facut`o .Vazand ca tot il voteaza , si`a dat seama ca pana la urma o sa se stranga destule voturi ca sa il omoare , asa ca a zis " hai sa il omor eu noaptea , astfel o sa scape colegii mei si poate o sa reusim sa gasim un tap ispasitor " . asta e teoria mea :) ,voi faceti cum vreti . Intradevar putem pierde un politist sau cineva competent ,insa ar putea fi si un nas/mafiot .
afroMAN Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 doamne andi daca zeal a indraznit sa comenteze inseamna ca stie ce zice.. ce e asa de greu sa iti dai seama de ce zice zeal? poate l`a blocat el pe aldguth sau nuj.. oricum memo poate sa fi zis chestia despre aldguth si fara sa il fi investigat.. stiu din proprie experienta cum vine asta ) in concluzie.. phuii mei.. eu nu votez inca :) ^^ wtf? esti mort bree
POLAND Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 mda, cu memmorex era de asteptat <<deget acuzator POLAND>> Ce ai facut azi`noapte ? Am stat si am citit o carte, apoi m-am pus sa dorm. Nimic interesant. :)
SidoX Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 @crazy nu cred ca a pus thade 2 gardieni in joc , mafia are multi membri , poate ataca oricine . Dea , putea sa zica asa ...insa poate l`a investigat . Eu merg pe mana asta .
mihai91 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 e clar , daca votati toti la timp era sigur altceva....votez aldguth
POLAND Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 <<deget acuzator andix3>>Tu ce faci prin tabara ? Cu ce te omori ? Te intalnesti cu lumea ? Daca da, ce discutati, ce faceti ? Nu dai nici un semn de viata, esti bine mersi. Hmmzzzz..Nu vi se pare ci000dat ?
Life Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 mai ciudat mi se pare ca nimeni nu-l voteaza pe aldguthVotez Aldguthmai trec 5 nopti pana eliminam si noi o persoana?
POLAND Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 mai ciudat mi se pare ca nimeni nu-l voteaza pe aldguthVotez AldguthEu nu il votez! Make me!
Life Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 nu il votezi, foarte bine, devi suspectul nr 1.Trebuie sa fi chiar ( nu vreau sa jignesc pe nimeni ) prost sa nu-l votezi, sau trebuie sa fi vreun asociat.
afroMAN Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 vreau si eu sa fiu obligataa :(pot sa`l votz pe poland? :lol:
SidoX Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ba ma intalneam cu lumea , am iesit la ski cu aldguth daca iti amintesti , am vorbit si cu memmorex inainte sa moara . De asta acum incerc sa aflu cine l`a ucis . Ce`am discutat cu ei ? Chestii de viata , cu ce se ocupa , ce scoala au terminat , ce planuri de viitor au , cum li se pare in excursie etc . Ce fac eu ? Pai ziua ma dau cateodata cu placa pe partie , sau stau in casa si citesc , imi fac de mancare sau mananc seminte uitandu`ma la " Tanar si nelinistit " . @poland si crazy kid - ce relatie aveti ?
POLAND Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 nu il votezi, foarte bine, devi suspectul nr 1.Trebuie sa fi chiar ( nu vreau sa jignesc pe nimeni ) prost sa nu-l votezi, sau trebuie sa fi vreun asociat. mai baga o fisa. Suspect ?
POLAND Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ba ma intalneam cu lumea , am iesit la ski cu aldguth daca iti amintesti , am vorbit si cu memmorex inainte sa moara . De asta acum incerc sa aflu cine l`a ucis . Ce`am discutat cu ei ? Chestii de viata , cu ce se ocupa , ce scoala au terminat , ce planuri de viitor au , cum li se pare in excursie etc . Ce fac eu ? Pai ziua ma dau cateodata cu placa pe partie , sau stau in casa si citesc , imi fac de mancare sau mananc seminte uitandu`ma la " Tanar si nelinistit " . @poland si crazy kid - ce relatie aveti ? Woho! Ai vorbit cu el inainte sa moara ? Ce ai vorbit cu el ? De ce incerci sa afli cine l-a ucis ? Daca afli cine l-a ucis ce ai de gand sa faci ? Ce relatie aveai cu el ? " Tanar si nelinistit " ? Il prinzi aici in tabara ? Hmm.. pe ce canal ? La ce ora ? In legatura cu relatia mea cu crazy_kid, o las pe ea sa raspunda.
SidoX Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 intreb din nou :) . @poland si crazy kid - ce relatie aveti ? mai ciudat mi se pare ca nimeni nu-l voteaza pe aldguth Mie nu mi se pare ciudat deloc , mafia e unita ..se apara bine , organizat . le: ca sa nu fac double post . Woho! Ai vorbit cu el inainte sa moara ? Ce ai vorbit cu el ? De ce incerci sa afli cine l-a ucis ? Daca afli cine l-a ucis ce ai de gand sa faci ? Ce relatie aveai cu el ?" Tanar si nelinistit " ? Il prinzi aici in tabara ? Hmm.. pe ce canal ? La ce ora ? Ti`am zis mai sus ce am vorbit , chestii de viata . De ce ? Pai pentru a nu mai aparea noi victime . Daca il gasesc am sa sun la politie . Eram amici , aproape de prieteni . seara pe la 8 pe american channel .
POLAND Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 intreb din nou :) . @poland si crazy kid - ce relatie aveti ? Mie nu mi se pare ciudat deloc , mafia e unita ..se apara bine , organizat . Nu neaparat. Nu intotdeuna e unita! Mai baga o fisa! Astept raspunsul la intrebarile mele. ED: Ok, revin.
SidoX Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nu neaparat. Nu intotdeuna e unita! Mai baga o fisa!Ai cunostinte pe acolo care ti`au spus tie asta? Am si eu o intrebare : De ce cauti sa ma incriminezi ?
POLAND Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ai cunostinte pe acolo care ti`au spus tie asta? Am si eu o intrebare : De ce cauti sa ma incriminezi ? Tu vrei sa ni te bagi pe sub piele sau mi se pare mie ? Daca moare un om, de ce vrei sa faci tu dreptate ? Lasa politia sa isi faca treaba, sa ancheteze. De ce nu o lasi asa ? Daca moare omu, cine esti tu sa faci o ancheta ( daca pot sa numesc asa ce faci ) ? De ce caut sa te incriminez ? Hmm.. oare de ce ? Ia ganeste-te bine, bine, bine de tot! Nu am voie ? Adica, tu imi spui mie ce sa fac ( ) ?
SidoX Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Tu vrei sa ni te bagi pe sub piele sau mi se pare mie ? Daca moare un om, de ce vrei sa faci tu dreptate ? Lasa politia sa isi faca treaba, sa ancheteze. De ce nu o lasi asa ? Daca moare omu, cine esti tu sa faci o ancheta ( daca pot sa numesc asa ce faci ) ? De ce caut sa te incriminez ? Hmm.. oare de ce ? Ia ganeste-te bine, bine, bine de tot! Nu am voie ? Adica, tu imi spui mie ce sa fac ( ) ? Pai pentru ca politia nu face nimic, de asta . Si pentru ca sa nu mai moara alti oameni nevinovati .Chiar daca e sa ma sacrific eu . Vad ca nu`ti pasa prea mult de moartea lui memmorex , chiar deloc . Iar acum ,cand eu incerc sa ii gasesc ucigasul tu incerci sa ma incriminezi . Wake up people, se vede clar ca pe capul unora scrie " mafia " . Eu imi mentin votul si ma duc sa ma intind pe canapea ca`mi incepe serialul ,mai vorbim maine :) .
afroMAN Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 eu nu cred ca poland e mafiot.. mi`a promis ca e cuminte.. :)
POLAND Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pai pentru ca politia nu face nimic, de asta . Si pentru ca sa nu mai moara alti oameni nevinovati .Chiar daca e sa ma sacrific eu . Vad ca nu`ti pasa prea mult de moartea lui memmorex , chiar deloc . Iar acum ,cand eu incerc sa ii gasesc ucigasul tu incerci sa ma incriminezi . Wake up people, se vede clar ca pe capul unora scrie " mafia " . Eu imi mentin votul si ma duc sa ma intind pe canapea ca`mi incepe serialul ,mai vorbim maine :) .Politia nu face nimic ? Da-le timp. Sa te sacrifici tu.. ah mai verisorule, ce induiosator :crybaby:.Unde scrie ca nu imi pasa ? Unde am scris ? Tu incerci sa gasesti ucigasul.. foarte, foarte tare! TOT NU MI-AI DAT UN RASPUNS CARE SA MA FACA SA TE CRED! Vrei sa zici ca eu sunt mafie ? Dovedeste frate! dovedeste!De ce crezi ca te iau aici la 11m. ? Crezi ca imi face placere ? Te-as lasa sa faci ce vrei, dar nu pot lasa un asemenea om! Acum spun eu, WAKE UP PEOPLE! Moare Loyd, are capu taiat, aruncat in WC. Moare memmorex, taiat si bagat in cuptor. Moare Az. gasit imprastiat prin beci. Cine poate face asa ceva ? Hmmmzz.. WAKE UP PEOPLE!Poate ca Alguth e mafiot, poate ca nu! E cu doua taisuri.Dooh. Poate am zis prea multe deja..ED: crazy_kid, daca promit ceva ma tin de cuvant!
POLAND Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 panamea.. incep sa ma indoiesc.. :)Incepi sa te indoiesti ? De ce ? Ca imi bat gura aici ? Sau.. ?
afroMAN Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 adica phuiimei.. ii cam iei apararea lui Alguth.. chiar daca s`a dovedit ca Memo era politist.. :)