Aldguth Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Prietene, uite eu fac bine. Ma bucur de privelistea din jur...poate e ultima pe care o vad :( M-a cuprins melancolia din cauza hartuielilor tale.M`am intalnit cu crazy_kid .I`am spus cat de bune sunt semintele...M`am intalnit cu liquid.I`am spus sa nu mai bea.M`am intalnit cu radu.I`am zis sa nu mai danseze...Astept confirmari de la respectivii.
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Prietene, uite eu fac bine. Ma bucur de privelistea din jur...poate e ultima pe care o vad :( M-a cuprins melancolia din cauza hartuielilor tale.Astept confirmari de la respectivii. Omule.Eu am primit niste raspunsuri de sus.Acum trebuie sa le confirm...
Az. Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Voi votati omu si nu aveti nici o dovada :huh:Yep.De unde stim ca e 100% Politist cum se da Memmorex ?Poate e el mafiotul ..cum de nu a fost executat de mafie pana acuma dc s`a dat de gol?
Life Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 totul e logic, doar ca trebuie sa ganditi votez Aldguth - daca nu e "murdar" inseamna ca memmorex e incompetent (ori w/e) sau e bad guy .. 1 din 2
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Yep.De unde stim ca e 100% Politist cum se da Memmorex ?Poate e el mafiotul ..cum de nu a fost executat de mafie pana acuma dc s`a dat de gol?1.probabil am fost salvat de un medic.2.daca m`ar fi omorat,aldguth ar fi fost primul suspect.Astfel daca nu ma omoara pe mine se salveaza pe sine.Intelegi?
Life Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 exact, mai mult ca sigur ca ai fost salvat de medic..
Az. Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 1.probabil am fost salvat de un medic.2.daca m`ar fi omorat,aldguth ar fi fost primul suspect.Astfel daca nu ma omoara pe mine se salveaza pe sine.Intelegi?Inteleg ce zici,dar personal nu am cum sa am incredere in tine dupa felul in care te`ai dat de gol.Si dc esti politist cum zici sunt sanse mari sa fii unul incompetent ,aia nu e atitudine de politist competent .
Life Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 nu ai de unde sti daca e incompetent sau nu, nu induce in eroare ceilalti oameni
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Inteleg ce zici,dar personal nu am cum sa am incredere in tine dupa felul in care te`ai dat de gol.Si dc esti politist cum zici sunt sanse mari sa fii unul incompetent ,aia nu e atitudine de politist competent .Nici eu nu stiu daca sunt competent sau nu.Nu am cum sa imi schimb comportamentul daca sunt competent sau nu.
Life Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 hai sa mergem pe versiunea ca e competent, alta pista nu avem, deci..
Aldguth Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Eu zic ca daca esti politist thing sa intorci privirea si spre altii, ca poate esti pe pista gresita si din cauza ta o sa moara alti oameni nevinovati. Alegerea ta, oricum. Im going bird watching ^_^ Edit. Pastila de memorie, inca astept raspuns la PM. :) 2-nd edit. Si pista care duce spre mine care ar fi? Eu zic ca memo e doar suparat ca m-am luat de el pe la jocuri
Life Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 aldguth, mai bine stam si murim aiurea ? macar asa stim si noi un lucru, ori tu esti murdar, ori el e incompetent, PUNCT. nu are rost sa o mai lungim...
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Eu zic ca daca esti politist thing sa intorci privirea si spre altii, ca poate esti pe pista gresita si din cauza ta o sa moara alti oameni nevinovati. Alegerea ta, oricum.Im going bird watching ^_^Inteleg ce vrei sa zici.Nu vorbesc cu tine ca si cu un om vinovat.In momentu asta e 50% nimereala(pentru ca nu stiu daca sunt competent sau nu).As vrea sa intorc privirea si spre altii dar in momentu asta nu am spre cine...
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Eu zic ca daca esti politist thing sa intorci privirea si spre altii, ca poate esti pe pista gresita si din cauza ta o sa moara alti oameni nevinovati. Alegerea ta, oricum. Im going bird watching ^_^ Edit. Pastila de memorie, inca astept raspuns la PM. :) 2-nd edit. Si pista care duce spre mine care ar fi? Eu zic ca memo e doar suparat ca m-am luat de el pe la jocuri Nu sunt suparat deloc pe tine. Nu vreau si nu cred ca am voie sa vorbesc cu tine in afara jocului.
THuG-Radu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Da, mi`ai zis sa nu mai dansez, lucru pt. care te`am injurat. Remember ?
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Da, mi`ai zis sa nu mai dansez, lucru pt. care te`am injurat. Remember ? hm...partea cu injuratu parca nu...poate cand eram cu spatele
THuG-Radu Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 hm...partea cu injuratu parca nu...poate cand eram cu spatele ffs am urlat la tine si tu nu mai tii minte ? bineinteles, era in gluma
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ffs am urlat la tine si tu nu mai tii minte ? bineinteles, era in gluma bineinteles
alexthade Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Incepe noaptea, send targets etc, tine pana maine ora 20:00ps: iar nu moare nimeni
alexthade Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Incepe ziuamoare Memmorex, politist, taiat in bucati si bagat la cuptormoare Az., mafiot, a fost gasit imprastiat prin beciau mai ramas: 1. 2. liquidlove3. POLAND4. the_first5. Live!6. crazy_kid7. andix38. 9. 10. nu ma cunosti11. Wanksta12.13. ThuG-Radu14. mihai9115. 16. Aldguth17.Zeallinsare instanta : 9 voturilinsare la termen: 7 voturiziua tine pana POIMAINE, ora 12:00
THuG-Radu Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 mda, cu memmorex era de asteptat <<deget acuzator POLAND>> Ce ai facut azi`noapte ?
SidoX Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 moare Memmorex, politist, taiat in bucati si bagat la cuptor Asta spune tot , pacat ca nu am vazut asta mai devreme . votez aldguth
liquidlove Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 votez aldguthDefapt ce mama dracului mai asteptam ? De 3 zile il tot votez,tot se strang cate 3-4 voturi,toti odata pe el . Sau mai pierdem o zi ?
Zeal Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Asta spune tot , pacat ca nu am vazut asta mai devreme . votez aldguth iti garantez ca nu a fost el cel care l-a omorat pe memorex. posibil sa fie mafiot, dar nu bag mana in foc
Aldguth Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Defapt ce mama dracului mai asteptam ? De 3 zile il tot votez,tot se strang cate 3-4 voturi,toti odata pe el . Va bat pe toti cap in cap Votati-ma pana o sa moara toata tabara. Mare lucru o sa realizati xD