Jump to content
alexthade

MAFIA. CAMP: Death

Recommended Posts

Posted

Prietene, uite eu fac bine. Ma bucur de privelistea din jur...poate e ultima pe care o vad :( M-a cuprins melancolia din cauza hartuielilor tale.

M`am intalnit cu crazy_kid .I`am spus cat de bune sunt semintele...

M`am intalnit cu liquid.I`am spus sa nu mai bea.

M`am intalnit cu radu.I`am zis sa nu mai danseze...

Astept confirmari de la respectivii.

Posted

Prietene, uite eu fac bine. Ma bucur de privelistea din jur...poate e ultima pe care o vad :( M-a cuprins melancolia din cauza hartuielilor tale.

Astept confirmari de la respectivii.

Omule.Eu am primit niste raspunsuri de sus.Acum trebuie sa le confirm...

Posted

Voi votati omu si nu aveti nici o dovada :huh:

Yep.

De unde stim ca e 100% Politist cum se da Memmorex ?Poate e el mafiotul ..cum de nu a fost executat de mafie pana acuma dc s`a dat de gol?

Posted

totul e logic, doar ca trebuie sa ganditi :|

votez Aldguth - daca nu e "murdar" inseamna ca memmorex e incompetent (ori w/e) sau e bad guy .. 1 din 2

Posted

Yep.

De unde stim ca e 100% Politist cum se da Memmorex ?Poate e el mafiotul ..cum de nu a fost executat de mafie pana acuma dc s`a dat de gol?

1.probabil am fost salvat de un medic.

2.daca m`ar fi omorat,aldguth ar fi fost primul suspect.Astfel daca nu ma omoara pe mine se salveaza pe sine.

Intelegi?

Posted

1.probabil am fost salvat de un medic.

2.daca m`ar fi omorat,aldguth ar fi fost primul suspect.Astfel daca nu ma omoara pe mine se salveaza pe sine.

Intelegi?

Inteleg ce zici,dar personal nu am cum sa am incredere in tine dupa felul in care te`ai dat de gol.Si dc esti politist cum zici sunt sanse mari sa fii unul incompetent ,aia nu e atitudine de politist competent .

Posted

Inteleg ce zici,dar personal nu am cum sa am incredere in tine dupa felul in care te`ai dat de gol.Si dc esti politist cum zici sunt sanse mari sa fii unul incompetent ,aia nu e atitudine de politist competent .

Nici eu nu stiu daca sunt competent sau nu.

Nu am cum sa imi schimb comportamentul daca sunt competent sau nu.

Posted

Eu zic ca daca esti politist thing sa intorci privirea si spre altii, ca poate esti pe pista gresita si din cauza ta o sa moara alti oameni nevinovati. Alegerea ta, oricum.

Im going bird watching ^_^

Edit. Pastila de memorie, inca astept raspuns la PM. :)

2-nd edit. Si pista care duce spre mine care ar fi? Eu zic ca memo e doar suparat ca m-am luat de el pe la jocuri :))

Posted

aldguth, mai bine stam si murim aiurea ? macar asa stim si noi un lucru, ori tu esti murdar, ori el e incompetent, PUNCT. nu are rost sa o mai lungim...

Posted

Eu zic ca daca esti politist thing sa intorci privirea si spre altii, ca poate esti pe pista gresita si din cauza ta o sa moara alti oameni nevinovati. Alegerea ta, oricum.

Inteleg ce vrei sa zici.Nu vorbesc cu tine ca si cu un om vinovat.In momentu asta e 50% nimereala(pentru ca nu stiu daca sunt competent sau nu).

As vrea sa intorc privirea si spre altii dar in momentu asta nu am spre cine...

Posted

Edit. Pastila de memorie, inca astept raspuns la PM. :)

2-nd edit. Si pista care duce spre mine care ar fi? Eu zic ca memo e doar suparat ca m-am luat de el pe la jocuri :))

Nu sunt suparat deloc pe tine.

Nu vreau si nu cred ca am voie sa vorbesc cu tine in afara jocului.

Posted

Incepe ziua

moare Memmorex, politist, taiat in bucati si bagat la cuptor

moare Az., mafiot, a fost gasit imprastiat prin beci

au mai ramas:

1.

2. liquidlove

3. POLAND

4. the_first

5. Live!

6. crazy_kid

7. andix3

8.

9.

10. nu ma cunosti

11. Wanksta

12.

13. ThuG-Radu

14. mihai91

15.

16. Aldguth

17.Zeal

linsare instanta : 9 voturi

linsare la termen: 7 voturi

ziua tine pana POIMAINE, ora 12:00

Posted

Asta spune tot , pacat ca nu am vazut asta mai devreme .

votez aldguth

iti garantez ca nu a fost el cel care l-a omorat pe memorex. posibil sa fie mafiot, dar nu bag mana in foc

Posted

Defapt ce mama dracului mai asteptam ? De 3 zile il tot votez,tot se strang cate 3-4 voturi,toti odata pe el .

Va bat pe toti cap in cap =))

Votati-ma pana o sa moara toata tabara. Mare lucru o sa realizati xD

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...