afroMAN Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Priviti partea buna a lucrurilor. :):)Tu crazy ? Cu ce te omori toata ziua in statiune ?eu .. pe ici pe colo.. nu pot sa zic ca ma ocup cu ceva important.. pierd vremea doar..asta e.. avand in vedere ca sunt singura fata din tabara nu prea am cu cine sa umblu :)
POLAND Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 eu .. pe ici pe colo.. nu pot sa zic ca ma ocup cu ceva important.. pierd vremea doar..asta e.. avand in vedere ca sunt singura fata din tabara nu prea am cu cine sa umblu :)Si ce daca esti singura fata ? Puteam iesi la un suc, la o petrecere daca e :) promit sa fiu cuminte! Ce zici ?
liquidlove Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Serios vorbind ..ma intreb ce face liquidlove ..e foarte tacut..Az,eu as fi in stare sa ma sacrific ca tu esti mafiot,sau cel putin psicho ,dar timpul rezolva tot . Iar daca eu sunt tacut,atunci da-ti sign out xDMa bag la somn,mi se inchid ochii .
Az. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Az,eu as fi in stare sa ma sacrific ca tu esti mafiot,sau cel putin psicho ,dar timpul rezolva tot . Iar daca eu sunt tacut,atunci da-ti sign out xDMa bag la somn,mi se inchid ochii .Incearca sa ramai " in character "..cat despre eu mafiot sau psiho..nu`s nici una ..sunt Al Capone meets Tony Montana meets Hannibal Lecter :kar: Camarazi pe unde putem tine un party bun?
afroMAN Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Si ce daca esti singura fata ? Puteam iesi la un suc, la o petrecere daca e :) promit sa fiu cuminte! Ce zici ?daca promiti ca esti cuminte.. :Pdar totusi.. party? nu ar cam trebui sa fim cu ochii in 4.. ?
Az. Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 daca promiti ca esti cuminte.. :Pdar totusi.. party? nu ar cam trebui sa fim cu ochii in 4.. ?Pai decat sa stam speriati in camere ?Criminali is peste tot in lume + "safety in numbers " .
afroMAN Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 oky atunci.. cred ca o sa ne prinda bine putin dans.. :)
THuG-Radu Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 omfg e nebun thade cea mai buna editie de mafia pana acuma. auzi, capul taiat si lasat in WC ! PSYCHO ! Eu unul nu`mi mai fac treburile in WC`ul ala bine bine, vreti sa stam impreuna, dar totusi, party ? mor oameni cu capu` in WC ( ) si voi vreti party ? Eu sugerez sa stam frumos toti la o masa, vorbim, bem ceva, tot impreuna suntem. Nu neaparat sa ne masacram cu muzica si voie buna ... asa macar, poate bea careva mai mult si isi da drumu la gura :-?
afroMAN Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 :huh:cine e acest thade? nu l`am vazut pe lista celor ce sunt in tabara.. adica ziceti ca el e criminalul?
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Deci...sa revenim... Votez Aldguth avem si noi niste investigatii sau ceva palpabil ??? ca de vorbit putem vorbi pana de revelion si nu rezolvam mai nimic .... Daca ai fi citit tot ce am zis eu ai fi vazut ca avem ceva palpabil...
POLAND Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 <<<deget acuzator>>>Memmorex: Cu ce te ocupi toata ziua ? Ii vizitezi pe cei din tabara ? Comunici cu ei ? Daca da, ce ?
liquidlove Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Deci...sa revenim...Votez Aldguth Daca ai fi citit tot ce am zis eu ai fi vazut ca avem ceva palpabil...Votez Aldguth
mihai91 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 hai sa vedem ce o iesi :-ss votez aldguth
POLAND Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Voi votati omu si nu aveti nici o dovada :huh:
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 <<<deget acuzator>>>Memmorex: Cu ce te ocupi toata ziua ? Ii vizitezi pe cei din tabara ? Comunici cu ei ? Daca da, ce ?Ma plimb.Ma uit.Beau.Normal ca comunic cu ei...Nu ii vizitez.
POLAND Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cum comunici cu ei daca nu ii vizitezi ? La telefon ?
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cum comunici cu ei daca nu ii vizitezi ? La telefon ?Doh...Ma intalnesc cu ei...Ca sa ma intalnesc nu trebuie sa ne vizitam.Ne plimbam pe holurile cabanei si ne intalnim...nu ti se pare logic?
POLAND Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Bun. Ia zi-mi si mie cu cine te-ai intalnit, ce ai discutat ( asa in mare ).
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Bun. Ia zi-mi si mie cu cine te-ai intalnit, ce ai discutat ( asa in mare ).of mama...M`am intalnit cu crazy_kid .I`am spus cat de bune sunt semintele...M`am intalnit cu liquid.I`am spus sa nu mai bea.M`am intalnit cu radu.I`am zis sa nu mai danseze...MULTUMIT?
Memmorex Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 OK, ty. :)Placerea mea...<deget acuzator>Aldguth:Deci...prietene.Tu ce faci toata ziua?