Zeal Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 la 22 era seara, dupa cateva minute m-am spalat pe dinti si m-am culcat. noapte!=seara
andix3 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 la 22 era seara, dupa cateva minute m-am spalat pe dinti si m-am culcat. noapte!=searaNu era necesara subtilitatea subliniata cu bold .Am intrebat ce ai facut azi noapte ...noapte , seara = ultimile actiuni , nu`mi pasa ca era luna plina sau pe sfert ...Intrebarea cu cine umbla pe hol la 22 era adresata tuturor nu numai tie :P ...
Az. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Tipa cu care m-am intalnit aseara era blonda,a zis ca-i veriosoara unei persoane din tabra,dar nu mi-a zis un nume si chiar daca imi zicea,nu eram atent la ceea ce zicea,pentru ca era super frumoasa.Apropo,tu ce ai facut aseara?Dupa :beer: cu Live! ,m-am dus acasa si am bagat un maraton de seriale...sunt mai addictive decat crack :D
liquidlove Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 La fel... Tu cu cine ai facut? :> Facem un gang bang deseara?Gasesc eu o fata pe aici Cu eu singur,mi-am dat in cap de vreo 2-3 ori ..pana ma luat cu ameteala :P singur ? :rofl2: ^ xD ai primul avertisment. PS:doar moderatorul face sex in jocul asta. Mi scuzi . :(
nu ma cunosti Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 pacat ca a murit fotografu' ma :( acum mie cine imi mai scoate pozele din metrou ?:(
POLAND Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Stiti ceva ? Ma pun sa beau niste palinca. Cine se baga ? ( e de prune curata, ~ 55g C ) ^^
Dropkillerz Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Stiti ceva ? Ma pun sa beau niste palinca. Cine se baga ? ( e de prune curata, ~ 55g C ) ^^ me me me,cata ai ?:">
afroMAN Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 eu l-am vazut aseara pe aleea din fata hotelului tinandu-se de mana cu crazy_kid,dar nu sunt absolut sigur ca am fost ultima persoana care l-a vazut cu cine? nu, cred ca ma confunzi.. hei.. baietii amatori de senzatii tari.. 1. cu cine ati facut voi sex? sunt singura fata din tabara.. 2. ce hoteluri? ce blonde? ce brunete? tabara in Mtii Alpi, va amintiti? aveti iubite imaginare sau smth? ciudaaat..
POLAND Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 me me me,cata ai ?:">am doua juminci ( adica 1 L ). hai la mine sa o bem ca imediat plec pe partie. :)
Dropkillerz Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 am doua juminci ( adica 1 L ). hai la mine sa o bem ca imediat plec pe partie. :) nu cred ca te mai duci pe partie dupa jumatate :lol:dar,na,hai sa bem sa ne facem muci
POLAND Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 am antrenament bro, doar stau la tara unde se face palinca ^^hai noroc.
Dropkillerz Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 credeam ca faci import de palinca buna PANA LA FUND!!!
luk Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 am adus h , cine vrea ? wrong user , that`s me xD
Memmorex Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Damn dude!Omu ala a murit si voua va arde de hash si de tuica?
Dropkillerz Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Damn dude!Omu ala a murit si voua va arde de hash si de tuica? noi bem in cinstea lui,pentru ca i-a placut bautura si femeile
Memmorex Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 noi bem in cinstea lui,pentru ca i-a placut bautura si femeileAsa o fi...@loyd - Daca vorbesti cu mine,stateam in camera si mancam seminte...Nu am chef de nimic.
Live! Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Era cumva bruneta si o chema Anna ?Chiar vorbeam aseara cu Live! de tipa aia...deci dc e ..doar un sfat prietenesc..sunt zvonuri ca ar fi "black widow " ..Dupa :beer: cu Live! ,m-am dus acasa si am bagat un maraton de seriale...sunt mai addictive decat crack :Deu nu-mi aduc aminte sa fi facut asa ceva
Az. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 eu nu-mi aduc aminte sa fi facut asa cevaEu ti`am zis ca nu duci mai mult de 3 beri ..da tu nu ca bat man bat man..vezi ce se intampla?Noroc ca nu a fost nimic grav aseara .
POLAND Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 a murit omu..a murit, asta e viata. am aprins o lumanare pt. el.. acu, ne ospatam.. hac no, deci, deaia zic. PS; ce satana se aude afara ? e de la palinca oare ?
Dropkillerz Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 eu il aud pe MJ,cred ca e de la palinca
Az. Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 cu cine? nu, cred ca ma confunzi.. hei.. baietii amatori de senzatii tari.. 1. cu cine ati facut voi sex? sunt singura fata din tabara.. 2. ce hoteluri? ce blonde? ce brunete? tabara in Mtii Alpi, va amintiti? aveti iubite imaginare sau smth? ciudaaat.. Am ceva "verde" daca esti tu amatoare de senzati tari:)....copii treceti in cerc..time to smoke the peace pipe :)
POLAND Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 asa ca bem, bem bem iaiaiaiaiaiaai sa cante muzicaaaaaaaaaaaa \:D/ care mai vine ? e chefffffffff
Life Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 misto, lumea moare voi beti ca porcii :<jesus .. sper sa muriti !