Jump to content
alexthade

MAFIA. CAMP: Death

Recommended Posts

Posted

A INCEPUT NOAPTEA

TRIMITETI TINTELE

nu mai postati dupa mine, noaptea tine pana maine, ora 20:00 sau pana cand trimit toti tintele si ce mai trebuie :) respect

Posted

A inceput ziua a 2-a

moare ReneGade, paparazzi, impuscat in inimaImagine IPB

Au mai ramas:

1. Memmorex

2. liquidlove

3. POLAND

4. the_first

5. Live!

6. crazy_kid

7. andix3

8. Lloyd

9.

10. nu ma cunosti

11. Wanksta

12. Az.

13. ThuG-Radu

14. mihai91

15. lukl

16. Aldguth

17.Zeal

Linsare instanta: 13 voturi

Linsare la termen: 11 voturi

ziua tine pana maine, ora 16:00 sau pana sunt voturi etc

Posted

Tocmai ce am cunoscut o fata ce era cazata acolo,restul se poate intelege de la sine.

Era cumva bruneta si o chema Anna ?Chiar vorbeam aseara cu Live! de tipa aia...deci dc e ..doar un sfat prietenesc..sunt zvonuri ca ar fi "black widow " ..

Posted

Tipa cu care m-am intalnit aseara era blonda,a zis ca-i veriosoara unei persoane din tabra,dar nu mi-a zis un nume si chiar daca imi zicea,nu eram atent la ceea ce zicea,pentru ca era super frumoasa.

Apropo,tu ce ai facut aseara?

Posted

ba, care mi-ati furat periuta de dinti?

p.s. pacat de rene :(

E in toaleta :> ....

ai primul avertisment.

PS:doar moderatorul face sex in jocul asta.

=)))

deget acuzator zeal

Ce ai facut azi noapte ? In afara de cautarea periutei de dinte pe la ora 22 ....

Posted

am adormit inainte de lasarea noptii, dupa ce m-am spalat pe dinti. periuta a disparut in dimineatza asta. m-am uitat in toaleta si nu era :(

tu andi, ce faceai?

Posted

am adormit inainte de lasarea noptii, dupa ce m-am spalat pe dinti. periuta a disparut in dimineatza asta. m-am uitat in toaleta si nu era :(

tu andi, ce faceai?

Atunci cine umbla pe hol pe la 22 ?:-??

Dupa ce am luat un copac in fata ce crezi ca faceam ? Stateam in pat si ma bandajam , apoi am baut ceva ceai , si m`am culcat .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...