THuG-Radu Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cred ca esti printre putinii care nu credeau ca crazy e doctor, sincer :) Ce are raspunsul meu pt. memmorex ? I`am spus doar ca nu trebuia sa isi divulge rolul asa repede, la primul mafiot. LA NICIO EDITIE NU A FOST DOAR UN SINGUR MAFIOT, SIGUR MAI SUNT SI ALTII ! De aia am zis, pt. ca ne erau folositoare investigatiile lui acum, la asta nu te`ai gandit ? Am evitat sa il votez pe aldguth, ceva normal. reciteste toate posturile de atunci, ia vezi cat de convingatori erau amandoi (si Poland si andix). Incercam sa imi dau seama care zice adevarul. Si sincer, eu consider ca Psycho`ul e mai periculos decat un mafiot. Pana la urma am votat bine ?DA, AM VOTAT. Ce era asa sigur in vinovatia lui aldguth ? Ca memmo era politist ? DE CARE ? COMPETENT SAU INCOMPETENT ? Cunosti regulile jocului ? Politistilor incompetenti, la investigatii, daca e mafiot, iese curat si invers. Stiai ce fel de politist e memmo ? NU ! In editiile trecute au murit multi asa, din cauza incompetentei unora, nu vroiam aceasi chestie si acuma, cel putin votul meu sa nu mearga aiurea. Again, "cearta" dintre poland si andix. TU STIAI SIGUR CA POLAND E AGENT SPECIAL ? Putea sa minta fain frumos. Ia vezi posturile lui andix, ce frumos mintea Tu chiar tind sa cred ca ai iq cat marimea de la pantof. NU ERA CLAR CA DACA ANDIX MOARE SI NU E PSYCHO, URMATORUL LINSAT ERA POLAND ? Pt. ca ne`a mintit pe toti ? omfg, gandeste putin. Nu l`am acuzat de dragu jocului. Toata lumea a facut asta tot jocul : daca cutare se dovedeste ca nu`i ce zici tu, tu urmezi. Intelegi ? La nu ma cunosti am dat printre ultimele voturi, ultimul sau penultimul, cel decisiv de altfel. Poate daca nu votam eu, mai trecea o zi fara nicio linsare ! #-o Votul meu ramane : votez Zeal
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 moare zeal, bodyguard, linsatincepe noaptea, trimieti tintele
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 incepe ziua nu moare nimeni linsare instanta 3 termen 2
THuG-Radu Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ca tot jocu, merg pe mana lui POLAND : votez wanksta
Life Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 aha poland, deci tu erai nashu ? :)gg mafia, hai liquid voteaza-ma, va stiu echipa, si o stiu de mult
POLAND Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 aha poland, deci tu erai nashu ? :)gg mafia, hai liquid voteaza-ma, va stiu echipa, si o stiu de multAre you ?
Life Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 lasa vrajala, ceva nu e curat aici si tu o sti prea bine, parca mai investigat, atunci de ce ma votezi ? ai vazut ca sunt doctor, ce rau pot face ?doar sa va demasc pe voi, ori e asa, ori nu stiu ce e in capul taude aceea nu am murit, pt ca m-am salvat pe mine, stiam ca voi muri
liquidlove Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 GANDESTETE PUTIN ! EU M-AM GANDIT .Si o sa vezi la sfarsit de mafia,ca am fost cel mai cautat noaptea sa fiu omorat,noroc ca stiu sa ma feresc .
Life Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 lipseste the first, daca vine el primu, ne-am dusm-am cam inselat putin in privinta ta lqd .. dar RADU SI THE FIRST sunt mafioti, iar poland ..
liquidlove Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Iti mai zic o data, faci o mare prostie!Daca nu e asa,TU ESTI URMATORUL ,CREDE-MA .devotez thug radu votez wanksta Sorry dude..
Life Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sau nu tu ai gandit ce ai spus ? cum sa mai fie el urmatoru, cand mafia a castigat deja probabil ca votul tau a fost doar de a te juca cu mine .. bleah gg mafia, bine jucat
thade;f Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 moare wanksta, DOCTORtrimiteti tintele acummoare POLAND, ultimul politistcastiga mafia, mai exact THuG-Radu - GODFATHERrevin cu alte lucruri p-aic, acum MANANC SI VREAU SA FIU LASAT SA MANANC thanks
Lancelot Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 well :) game over..astept frumos date de la thade pe care sa le trec in hall of fame ..si de asemenea pe cei 2 care vor primi warn down..unul de fiecare tabara