Jump to content
alexthade

MAFIA. CAMP: Death

Recommended Posts

Posted (edited)

ok ok,zeal cum poti sa votezi pe cineva,sa fi sigur ca e mafiot fara dovezi ? Clar comportament TIPIC MAFIOT .

Rog un politist sa-l investigheze .

Ma abtin de la vot .

Edited by liquidlove
Posted

<<<deget acuzator>>> nu ma cunosti

De ce nu ai vrut sa il votez pe Aldguth acu-s 2 zile ?

pentru ca eram ocupat cu gagicile.. si nu am putut sa dau cu subsemnatul si pe forum.

folosesti pluralul. inseamna ca esti in aceasi galeata cu nu_ma_cunosti.

daca ai fi urmarit jocul ai fi putut presupune meseria lui poland si nu l-ai mai lua la intrebari.

propun sa il votam pe nu_ma_cunosti, pana acum e cel mai suspect. asta in caz ca nu avem ceva piste concrete.

de unde naiba tragi tu conculzile astea?

Posted

momentan poland a avut dreptate in legatura cu cei de care a vrut sa scape. pare-mi-se ca "te simti"

votez nu_ma_cunosti

"ma.simt".pentru...ca.am.fost.ocupat...cu.alte.treburi.mult.mai.importante....

Posted

mda.. e clara treaba. au vazut mafioti ca nu pot sa ma omoare noaptea fiindca stiu sa ma protejez si acum incarca sa prosteasca lumea ca sa ma voteze si sa mor ziua :| in fine.. credeti ce vreti ;)

Posted

de ce crezi ca ai fi tinta mafiotilor? in mod normal clanurile (din care faci si tu parte btw) elimina pe cei care pot fi o amenintare. pana acum n-ai facut nimic folositor care sa duca la eliminarea unui personaj negativ

you fail! your sig fails even so much more lol!

ok ok,zeal cum poti sa votezi pe cineva,sa fi sigur ca e mafiot fara dovezi ? Clar comportament TIPIC MAFIOT .

Rog un politist sa-l investigheze .

Ma abtin de la vot .

regret sa te anunt, dar ni s-au cam terminat politistii. votez fara dovezi pt ca nu se pot obtine mai multe decat cele pe care le avem. numacunosti e suspect pt ca nu l-a votat pe aldguth (asa cum a incercat si crazy_kid sa nu-l voteze). de asemenea, se apara intr-un mod foarte idiot la acuzatii. chiar daca nu ar fi mafiot, oricum ma indoiesc ca e prea de folos. o alegere oricum trebuie sa facem, suntem in criza de timp, jocul oricum se termina in curand.

Posted

Mie sincer, Zeal mi se pare cam dubios. Nu a vrut sa`l asculte pe POLAND, sa`l votam pe andix, oarecum sa ne distraga atentia de la aldguth. Isi schimba parerile dupa cum bate vantu. Odata asculta de ce zice POLAND, odata exact invers.

Ma abtin de la vot momentan, de abia ce a inceput ziua, mai meditez putin.

Posted

Faptul ca l-am votat pe nu ma cunosti am facut-o ca a zis Poland ca are arma,ceea ce indica ca are un rol care poate ucide,multi il considera suspect so..here we go .

Zeal mi se pare suspect si mie,as dorii o investigatie asupra lui .

Posted

voi inca nu ati inteles ca ne-au murit toti politistii?

poland care era federal a devenit acum cetatean normal si mai are un amarat de detector.

am votat aldguth pt ca era pasul firesc pe care trebuia sa il facem si am si precizat asta. ca grup, am facut si bine sa il votam pe andi de-abea in urmatoarea zi deoarece a mai apucat sa omoare 1 din mafie. aldguth daca mai traia o zi, erau sansele sa moara cineva de partea celor buni in locul lui crazy_kid.

radu si liquid, nu faceti decat sa deveniti suspecti la randul vostru cu intrebarile si cu amanarea asta de a-l vota pe nu_ma_cunosti. nu aveti nici un fel de dovezi asupra mea si nici nu aveti de unde sa faceti rost de ele. va spun ca daca s-ar fi facut investigatii, as fi iesit curat. ma credeti? bine. nu ma credeti? iara bine, votati-ma.

Posted

imi pare rau ca nu am votat .. m-am simtit cam rau ...

merg pe mana lui poland ... votez nu ma cunosti

iar urmatorul ar putea fi he first.. -the first in special pentru raspunsul dat ... iar dupa l-a votat pe nu ma cunosti "sa nu mai para suspect" ..

Posted

Incepe ziua (n-am fost atent mai sus)

moare mihai, doctor, a fost gasit cu 5 cuie batute-n fund si cu 2 gloante in cap

au mai ramas

1.

2. liquidlove

3. POLAND

4. the_first

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11. Wanksta

12.

13. ThuG-Radu

14.

15.

16.

17.Zeal

linsare instanta 4

linsare la termen 3

ziua tine pana cand votati/maine la 20:00

Posted

propun pe thug_radu din 3 motive

1. nu a votat atunci cand a fost linsat aldguth.

2. l-a votat pe nu_ma_cunosti decat in ultimul moment.

3. m-a acuzat pe motiv cum ca as parea suspect si ca v-as influenta (cand influenta mea nu a dus decat la moartea a 2 mafioti si 1 psycho).

astept sa aflu daca poland a mai descoperit ceva, daca nu ... eu unul pe el il votez. presupun ca alte investigatii inafara de cele ale lui nu prea mai sunt posibile.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...