Jump to content
alexthade

MAFIA. CAMP: Death

Recommended Posts

Posted

Mi-am pus viata in joc sa te scot pe tine afara din joc pentru ca esti psihopat, oke?

Cum naiba sa imi pun viata in joc sa ii indepartez de la Aldguth daca nu stiam ca nu esti psihopat ? Daca faceam lucru asta, si nu erai psihopat, pe mine ma linsau baietii.

Pentru ca mergi la ghici de asta . Esti tu agent special cum sunt eu psihopat . Din cate stiu eu , un agent special poate investiga in fiecare seara pe cineva , insa tu nu ai facut nimic altceva decat sa asari pe mine cu acuzatii deoarece duceam munca lui memmorex mai departe ...Nu are nici o legatura cu rolul meu , ci doar incercati sa indepartati atentia care cade asupra lui aldguth , asa`i ?:lol:

Pe tine te linsau baieti daca eu nu eram psihopat ? Da , desigur :lol: ..in noaptea asta mai omorati voi pe cineva + psihopatul pe cineva = mmai multi mafioti activi decat persoane cinstite .

Asta era planul tau maret ? ;;) Well , e un fail , si v`a ramane un fail atata timp cat sunt in viata .

Posted

Mi-am pus viata in joc sa te scot pe tine afara din joc pentru ca esti psihopat, oke?

Cum naiba sa imi pun viata in joc sa ii indepartez de la Aldguth daca nu stiam ca nu esti psihopat ? Daca faceam lucru asta, si nu erai psihopat, pe mine ma linsau baietii.

de ce esti asa obsedat cu prinderea psihopatului?! daca andi e vinovat nu e momentul ca el sa fie linsat. momentan a murit cineva sacrificandu-si viata pt a-l demasca pe aldguth. as far as i'm concerned ... primul pas este sa ii onoram moartea.

my advice : do what's right and vote for aldguth, apoi vedem ziua urmatoare daca i-a venit randul si lui andi.

Posted

de ce esti asa obsedat cu prinderea psihopatului?! daca andi e vinovat nu e momentul ca el sa fie linsat. momentan a murit cineva sacrificandu-si viata pt a-l demasca pe aldguth. as far as i'm concerned ... primul pas este sa ii onoram moartea.

my advice : do what's right and vote for aldguth, apoi vedem ziua urmatoare daca i-a venit randul si lui andi.

Pentru ca asta trebuie sa fac.

Ok, las de data asta dupa voi. Sa stii andix3 ca nu ai scapat, chiar daca o sa mor la noapte.

Devotez: andix3 si Votez: Aldguth

Posted

votez andix

mare greseala ai facut. se va nota.

ori esti prost, ori esti mafiot (ori amandoua). in oricare din cazuri nu e asa mare nevoie de tine.

Posted

Pentru ca asta trebuie sa fac.

Ok, las de data asta dupa voi. Sa stii andix3 ca nu ai scapat, chiar daca o sa mor la noapte.

Devotez: andix3 si Votez: Aldguth

Exact la fel iti zic Poland , nu s`a terminat , chiar daca o sa mor la noapte .Cat timp mai ramane 1 -2 cetateni cu capul pe umeri care stiu sa citeasca cu o pagina in urma , mafia NU v`a castiga .

primul pas este sa ii onoram moartea.

Sa`i onoram moartea , sa oprim moartea altor persoane nevinovate .

Posted

ideea e ca si tu (daca esti psihopat - tind sa il cred pe poland btw) ai putea face la fel de mult rau cat poate face si aldguth ca mafiot. doar ca aldguth ar fi primul pas.

Posted

ideea e ca si tu (daca esti psihopat - tind sa il cred pe poland btw) ai putea face la fel de mult rau cat poate face si aldguth ca mafiot. doar ca aldguth ar fi primul pas.

Dar nu sunt , veti vedea la noapte , sau chiar maine ( in caz ca voi mai trai ) .

Posted

Dar nu sunt , veti vedea la noapte , sau chiar maine ( in caz ca voi mai trai ) .

vem vedea maine? cum? psihopatul nu omoara in fiecare noapte. stai linistit ca nu te salvezi asa usor.

Posted

Cine poate zice asa ceva ? Doar un psihopat..

Ma scuzi , celalalt topic e pentru discutii DESPRE JOC care NU se folosesc aici , si vezi ca esti prea stresat ma :-s .....Ever heard of irony btw ?

vem vedea maine? cum? psihopatul nu omoara in fiecare noapte. stai linistit ca nu te salvezi asa usor.

Cum ? Prin eventualele investigatii ale politistilor ( trebuie sa mai fie unul ) . Asa ca rog toti politistii sa ma investigheze la noapte .

Posted

andie .. zici ca esti gardian..

in fine.. mai citeste rolurile alea..

daca in prima noapte a fost doar o crima nu inseamna ca e din cauza ca l`ai blocat tu pe aldguth.. poate persoana respectiva era doctor si s`a salvat.. poate nu era doctor dar tot a fost salvat de un doctor sau poate pur si simplu mafia nu a votat.. pnm.. nu pricep de ce nu mergeti pe mana lui Poland si il mai si banuiti si pe el.. :)

eu tot nu votez.. nu vreau sa gresesc si bla bla :)

Posted

Ma scuzi , celalalt topic e pentru discutii DESPRE JOC care NU se folosesc aici , si vezi ca esti prea stresat ma :-s .....Ever heard of irony btw ?

Cum ? Prin eventualele investigatii ale politistilor ( trebuie sa mai fie unul ) . Asa ca rog toti politistii sa ma investigheze la noapte .

Stresant ? Nu am voie ?

Incepi sa te agiti, m3n.

Posted

daca in prima noapte a fost doar o crima nu inseamna ca e din cauza ca l`ai blocat tu pe aldguth.. poate persoana respectiva era doctor si s`a salvat.. poate nu era doctor dar tot a fost salvat de un doctor sau poate pur si simplu mafia nu a votat.. pnm.. nu pricep de ce nu mergeti pe mana lui Poland si il mai si banuiti si pe el.. :)

ce sa gresesti? ai 2 piste destul de plauzible.

ai 2 alegeri : go with the flow, or go against it.

really now? si parca nu ai stii ca iesi curat la investigatii (cu exceptia investigatiei agentului super special fbi - presupus a fi poland)

Posted

Draga mea , intradevar , intr`un punct ai dreptate ...Dar explica`mi , ai vazut ce a scris memmorex ? Ai inteles ce ai vrut sa zica ? Ai vazut ca 2 zile la randul a tinut aceiasi teorie desi nu il sustinea mai nimeni si toata lumea glumea ? Ai vazut ca atunci cand eu am sarit sa il votez pe aldguth si erau aproape destule voturi pentru a`l ucide a sarit poland pe mine ca sa schimbe subiectul ?

De ce nu mergem pe mana lui ? Pentru ca nu are dreptate . Punct si de la capat .

Tot ce a facut el , a facut ca sa schimbe atentia jucatorilor si sa pretinda ca e un agent special , insa ...agentul special are o abilitate pe care o poate folosi in fiecare noapte , ei uite ca eu m`am dat de gol total , m`am expus mafiei , el de ce nu ar face`o ? Pentru ca nu e ceea ce pretinde a fi .

Normal ca citesc , rolul trimis de la moderator , pentru a vedea ce rol am . Ma crezi , foarte bine ...nu ma crezi , am sa`mi demonstrez nevinovatia daca nu voi muri la noapte .

Zeal , te rog sa o notezi si pe don`soara crazy kid :) , dupa ce mor tare ar trebui sa o " verifici " :) . Multumesc .

Stresant ? Nu am voie ?

Stresat* , face rau la ten b0$$ :-* .

Posted

really now? si parca nu ai stii ca iesi curat la investigatii (cu exceptia investigatiei agentului super special fbi - presupus a fi poland)

just wanted to make sure ca ai observat ce am scris.

Posted

just wanted to make sure ca ai observat ce am scris.

Ah , you're right .

Atunci fa ce doresti , mergi pe mana care ti se pare mai bine .Eu mi`am facut datoria , aveti niste suspecti , aveti piste pe care sa mergeti , mai lipseste ceva atentie si voturi date cu cap :) .

Posted

^^ huh

De ce nu mergem pe mana lui ? Pentru ca nu are dreptate . Punct si de la capat .

Vrei sa zici ca ai tu dreptate ? :))

agentul special are o abilitate pe care o poate folosi in fiecare noapte

Tin sa pun punctul pe ce ai spus aici.

Zeal , te rog sa o notezi si pe don`soara crazy kid smile.gif , dupa ce mor tare ar trebui sa o " verifici " smile.gif . Multumesc .

Spui asta de parca ai sti ca o sa mori curand. ^ asta spune multe.

Posted

^^ huh

Vrei sa zici ca ai tu dreptate ? :))

Tin sa pun punctul pe ce ai spus aici.

Spui asta de parca ai sti ca o sa mori curand. ^ asta spune multe.

Vreau sa zic ca am dreptate in privinta lui Aldguth , despre tine , mi se pare ca esti mafiot , insa fara dovezi nu acuz , nu votez .

Bine ca ai pus punctul , acum ne spui si noua care sunt cei 3 norocosi pe care i`ai investigat? Eu si ?

Normal ca am sa mor in curand , crezi ca noaptea mafia sta si mananca popcorn ? Nu , ucide .

Posted

Vreau sa zic ca am dreptate in privinta lui Aldguth , despre tine , mi se pare ca esti mafiot , insa fara dovezi nu acuz , nu votez .

Bine ca ai pus punctul , acum ne spui si noua care sunt cei 3 norocosi pe care i`ai investigat? Eu si ?

Normal ca am sa mor in curand , crezi ca noaptea mafia sta si mananca popcorn ? Nu , ucide .

Doar ti se pare ?

Chiar ma intreb cine`ar pune botu` la aberatiile lui Poland 106.gif ...No offence , dar puteai sa zici ca esti altceva domnule mafiot .

Aici esti convins ca sunt mafiot. duh.

De ce ti-as spune pe cine am mai investigat ? Va spun ca unul din ei e andix3 si e psihopat.

Tu esti sigur ca o sa fi linsat, nu ca o sa te omoare mafia!

Posted

Doar ti se pare ?

Aici esti convins ca sunt mafiot. duh.

De ce ti-as spune pe cine am mai investigat ? Va spun ca unul din ei e andix3 si e psihopat.

Tu esti sigur ca o sa fi linsat, nu ca o sa te omoare mafia!

Mi se pare ca esti , nu sunt convins 100% , nu am dovezi ...decat ca lucrezi impotriva mea si ai indepartat imediat subiectul atunci cand aldguth era sa moara .

De ce ne`ai spune ? Oricum nu ai investigat pe nimeni , mergi la plesneala . Nu stiu daca esti mafiot / psihopat , insa sigur nu esti agent special .

Sunt sigur ca o sa mor , linsat , omorat de mafie , oricum . M`am implicat prea mult in treburile mafiei , si niciodata nu scapa cei care se afirma prea mult . Pacat ca am facut aceasta greseala .

Posted

Sincer, ce sa cred ? Odata spui ca crezi ca sunt mafiot, odata nu stii sigur.. cam nehotarat..

Da, de ce v-as spune ? Nu merg la plesneala. Imi stiu rolul, il execut. Oricum, la final o sa iasa la iveala adevarul.

Sunt sigur ca o sa mor , linsat , omorat de mafie , oricum . M`am implicat prea mult in treburile mafiei , si niciodata nu scapa cei care se afirma prea mult . Pacat ca am facut aceasta greseala .

Aici deja incerci sa le ocolesti, sa faci in asa fel sa ne induiosezi, sa ne pupiinfundumpic :D. Nu tine.

Posted

Sincer, ce sa cred ? Odata spui ca crezi ca sunt mafiot, odata nu stii sigur.. cam nehotarat..

Da, de ce v-as spune ? Nu merg la plesneala. Imi stiu rolul, il execut. Oricum, la final o sa iasa la iveala adevarul.

Aici deja incerci sa le ocolesti, sa faci in asa fel sa ne induiosezi, sa ne pupiinfundumpic :D. Nu tine.

Da , despre tine sunt nehotarat , iti mai zic o data , Nu am dovezi .

Pai de ce nu ? Nu crezi ca cetatenii cinstiti merita niste dovezi ? Sau niste persoane in care pot avea incredere 100% ? sau persoane care sunt criminali 100% ?Ok , dupa parerea ta de cine stie ce agent ai fi eu sunt psihopat , asa si celalalte 2 ? Ar ajuta foarte mult cetatenii cinstiti .

Nu incerc sa induiosez pe nimeni ,crezi ca le`ar pasa mafiotilor de asa ceva ? Yea sure .

Posted

Prima noapte l-am anchetat pe Aldguth, a2-a noapte pe Wanksta, iar a3-a noapte pe tine. Dupa a 3-a noapte a inceput totul. Nu va spun mai multe, e ancheta mea, eu o fac. Ceilalti sa si-o faca pe a lor. :)

Nu ma refeream la mafioti ci la votul prin linsare.

Posted

Zeal , te rog sa o notezi si pe don`soara crazy kid :) , dupa ce mor tare ar trebui sa o " verifici " :) . Multumesc .

haha.. stiam ca e interzis sa se vorbeasca despre joc in particular.. adica sa sti ce rol are zeal :)

andi.. pnm.. cam sari de fund in sus cand te acuza cineva.. :)

aldguth e mai tacut.. adica phuiimei.. u imi pari mai mafiot decat el :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...