Jump to content
alexthade

MAFIA. CAMP: Death

Recommended Posts

Posted

Poi, eu fac pe politistul ca am cu ce. Gardian :) oricare dintre noi ar zice asa ceva sa scape, tu nu o sa scapi.

Hmm, ca sa fim pe aceeasi linie, ma voi sinucide si eu daca nu esti psihopat, ok ?

Si eu am cu ce .

Intradevar , e greu de crezut ca sunt gardian , insa asta sunt si am zis adevarul :) .

Prima noapte : Blochez Aldguth , pentru aroganta de care a dat dovada in prima zi . 1 dead

A 2 a noapte : Blochez Memmorex , nu am avut cum sa il blochez de 2 ori consecutiv pe aldguth , asa ca am zis hai sa vedem ce o fi memmorex , tare mi se parea a fi un mafiot care tocmai a gasit un doctor pe care nu il putea ucide noaptea . 2 deads

a 3 a noapte : Blochez Aldguth din nou , surpriza de data asta erau 2 morti , aldguth a vazut ca nu a putut ucida pe cineva in prima noapte a zis ca e pazit si apoi a pus pe altcineva sa il omoare pe memmorex . Inteligent , banuiesc ca de acum vei sta in umbra si ii vei lasa pe cei din gasca ta sa isi faca treaba , nu ?:) ..

Uite Poland , mie nu mi`a fost frica sa zic adevarul ...Dar tie vad ca ti`e , doar un psihopat si un tip cu pistol descoperit ? Poate acum o sa ne divulgi si noua " investigatiile" tale, domnule agent fbi :lol: .

Posted

Aham, si eu curat frunze la caini. Esti psihopat si punct. Daca nu esti, o sa mor. Crezi ca is prost sa ma bag in ceva daca nu is sigur de ceea ce fac ? Crezi ca daca nu eram sigur ma bagam ? Duh..

Vad ca lumea tot cu capu-n nori e..

Posted

Aham, si eu curat frunze la caini. Esti psihopat si punct. Daca nu esti, o sa mor. Crezi ca is prost sa ma bag in ceva daca nu is sigur de ce fac ? Crezi ca daca nu eram sigur ma bagam ? Duh..

Vad ca lumea tot cu capu-n nori e..

Semne de nervozitate dragul meu mafiot ? Tie teama ca o sa moara aldguth si toata lumea v`a sari pe tine ?;;)

Posted

Nu e nici un semn de nevozitate. Daca mi-e teama de ceva, mi-e teama ca tu o sa scapi chiar daca esti vinovat. Nu imi est eteama ca o sa mor.

@ Zeal: vezi cealalta pagina.

Posted

Nu e nici un semn de nevozitate. Daca mi-e teama de ceva, mi-e teama ca tu o sa scapi chiar daca esti vinovat. Nu imi est eteama ca o sa mor.

@ Zeal: vezi cealalta pagina.

Ti`ai pus intrebarea ,daca eram psihopat /mafiot , de ce nu am votat pe nimeni niciodata ?..decat azi ,cand sunt sigur de ceea ce zic ,bazandu`ma pe blocarea lui aldguth din prima noapte , si pe investigatia lui memmorex .De ce nu am votat si eu sa moara cineva ? pentru ca nu eram sigur de nimic , dar acum sunt .

Posted

Bineinteles, nu ai votat pentru ca esti psihopat si nu iti place sa te bagi in seama. Acum, cand am inceput sa te iau la 11m, sari in sus ca si gaina la cocosit.

Stiti ceva, nu mai zic nimic. Daca vreti sa ma ascultati o sa iasa bine, daca nu vreti, o sa murim toti pe rand. POP

Posted

Bineinteles, nu ai votat pentru ca esti psihopat si nu iti place sa te bagi in seama. Acum, cand am inceput sa te iau la 11m, sari in sus ca si gaina la cocosit.

Stiti ceva, nu mai zic nimic. Daca vreti sa ma ascultati o sa iasa bine, daca nu vreti, o sa murim toti pe rand. POP

ce sa vad pe cealalta pagina. e psihopat pt ca zici tu, sa te cred pe cuvant? ce dovezi ai? fii mai concret.

Posted

oo da ? Dinpotriva , daca eram psihopat ar fi trebuit sa votez pentru ca sa moara lumea si ca sa castig jocul , dar NU SUNT .Sar in sus ? Normal , ieri asasinul lui memmorex avea voturi destule pentru linsare , insa a`ti schimbat subiectul si toata lumea a venit pe capul meu , doar pentru ca vreau sa fac dreptate si m`am bagat in treburile mafiei ....Pacat ca iarasi trece o zi si asasinul lui memmorex nu e nici acum mort , desi sunt destule probe ...

Posted

Deci fratilor,

- daca il votati pe andix3 si el e psihopat avem toti de castigat

- daca il votati pe andix3 si nu e psihopat, voi nu pierdeti nimic, eu mor

- daca nu il votati pe el, unul din noi va muri, probabil ca eu

Deci, voi nu pierderti nimic, doar eu daca e. Credeti ca imi bat capu aici degeaba ?

Posted

daca il votati pe andix3 si el e psihopat avem toti de castigat

avem marturia unui politist care a spus ca a gasit un mafiot .Daca esti curat , de ce ai incercat prima oara sa il acoperi pe aldguth si apoi sa muti lumina pe andix ???

-cum vine asta ? daca il votam si nu e psihopat noi nu pierdem nimic ?? poate pierdem un medic , gardian etc....

Posted

Deci fratilor,

- daca il votati pe andix3 si el e psihopat avem toti de castigat

Deci, voi nu pierderti nimic, doar eu daca e. Credeti ca imi bat capu aici degeaba ?

Inca nu mi`ai raspuns la intrebare : Care sunt restul celor investigati de tine ? In afara de mine :)

-daca il votati pe aldguth si e mafiot , moare un mafiot .

-daca il votati pe aldguth si nu e mafiot , ma sinucid seara astfel ziua veti avea pe cine investiga

-daca nu il votati pe aldguth , gasca mafiotilor + psihopatul vor mai ucide deseara 2 jucatori , probabil eu si inca o persoana buna .

avem marturia unui politist care a spus ca a gasit un mafiot .Daca esti curat , de ce ai incercat prima oara sa il acoperi pe aldguth si apoi sa muti lumina pe andix ???

Bine punctat ,exact asta am vrut si eu sa arat ...insa se pare ca au castigat din nou azi .

Posted

Ma,hai sa ne mobilizam .

Trebuie votata o singura persoana,cand memorex si-a dat rolul pe fata,nu am votat,si el a murit,acum si-a dat rolul pe fata si poland,va murii si el fara sa eliminam un om rau ?

All vote : andix3 .

Posted

Ma,hai sa ne mobilizam .

Trebuie votata o singura persoana,cand memorex si-a dat rolul pe fata,nu am votat,si el a murit,acum si-a dat rolul pe fata si poland,va murii si el fara sa eliminam un om rau ?

All vote : andix3 .

Esti asa de disperat sa ma omori ?:)) Chiar reprezint o amenintare asa mare pentru mafie ?

Ah nu , incercati sa faceti lumea sa uite de aldguth .

Memmorex a murit incercand sa il omoare pe aldguth , uiti asta ...La fel ca toti cei de aici .

Chiar ma intreb cine`ar pune botu` la aberatiile lui Poland :-?? ...No offence , dar puteai sa zici ca esti altceva domnule mafiot .

Posted

eu vad ca nu intelegeti :

memorex a spus ca este politist si ca l-a investigat pe aldguth=> murdar . In momentul acela nu aveam de unde sa stim 100% sigur ca memorex este politist deci foarte bine putea fi o cacealma. Insa dupa ce a murit si am vazut cu totii ca intradevar este politist , nu inteleg ce va trebuie mai mult de atat ca sa il votati pe aldguth ???

Poland face exact ce a facut si memorex insa in cazul lui nu avem absolut nimic sigur , doar o marturie ce nu poate fi verificata.Memorex a murit insa voi ii faceti moartea inutila .Nu vreau sa spun ca nu e posibil ca Poland sa aibe dreptatea , insa daca s-a intamplat ca memorex sa fie politist asta nu inseamna ca oricine va va spune ca e politist de acum incolo are si dreptate ... deschideti odata ochii si reanalizati toate informatiile si vedeti de ce sunteti 100% siguri ;)

Posted

Deci, sa o luam asa.

Va spun inca odata ca NU i-am luat apararea lui Aldguth.

Mi-am pus in joc viata pentru a-l scoate pe andix3 si vad ca voi tot de-a-ntoarsa o dati.

Posted

Deci, sa o luam asa.

Va spun inca odata ca NU i-am luat apararea lui Aldguth.

Mi-am pus in joc viata pentru a-l scoate pe andix3 si vad ca voi tot de-a-ntoarsa o dati.

Poland , nu ti`ai pus in joc viata ca sa ma scoti pe mine , ci ca sa indapartezi atentia care era asupra lui aldguth .

Posted

Mi-am pus viata in joc sa te scot pe tine afara din joc pentru ca esti psihopat, oke?

Cum naiba sa imi pun viata in joc sa ii indepartez de la Aldguth daca nu stiam ca nu esti psihopat ? Daca faceam lucru asta, si nu erai psihopat, pe mine ma linsau baietii.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...