Cristian Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Nu stiu exact ce denumire sa-i dau acestei sugestii, probabil anti-2in1. Cred ca foarte multi dintre noi ne-am intalnit cu o situatie de genul, cel putin 1 data de cand jucam pe acest server si anume: http://img97.imageshack.us/img97/2919/screen090107350010.jpg, http://img15.imageshack.us/img15/3996/screen090107380014.jpgEu cred ca este destul de complicat faptul ca ne strofocam sa invatam atatea lucruri care sunt scrise in regulament, modul in care trebuie sa faci o preluare si modul in care sa postezi, dara mite sa mai stau sa ma strofoc sa schimb de 3-4-5 ori coordonatele pentru a putea adresa o intrecare cuiva care, din cate se poate observa pur si simplu sta peste characterul altcuiva. Pentru un gm este oarecum simplu deoarece poate da disconnect primului character si apoi urmeaza celalalt, dar pentru noi nu este chiar atat de simplu (si sa mai ziceti ca aveti viata grea la razii :lol:). Am pus doar aceste 2 poze deoarece timpul nu imi permite sa pun mai multe, dar daca este necesar voi pune preluarea completa, fiind aproximativ 15 poze (fiind necesare 9, pentru 2 charactere). Sugestia mea consta in interzicerea acestor situatii, fie ele intentionate sau nu.L.E.: In cazul in care sugestia va fi respinsa dupa o dezbatere la A.S. as dori si o mica explicatie pentru care s-a ajuns la aceasta decizie, deoarece nu doresc sa se intampla ca si aici, unde idea mea, in principiu respinsa fara nici un argument publicat, a derivat in ceva super aiurea.
jeffry19 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Nu stiu exact ce denumire sa-i dau acestei sugestii, probabil anti-2in1. Cred ca foarte multi dintre noi ne-am intalnit cu o situatie de genul, cel putin 1 data de cand jucam pe acest server si anume: http://img97.imageshack.us/img97/2919/screen090107350010.jpg, http://img15.imageshack.us/img15/3996/screen090107380014.jpgEu cred ca este destul de complicat faptul ca ne strofocam sa invatam atatea lucruri care sunt scrise in regulament, modul in care trebuie sa faci o preluare si modul in care sa postezi, dara mite sa mai stau sa ma strofoc sa schimb de 3-4-5 ori coordonatele pentru a putea adresa o intrecare cuiva care, din cate se poate observa pur si simplu sta peste characterul altcuiva. Pentru un gm este oarecum simplu deoarece poate da disconnect primului character si apoi urmeaza celalalt, dar pentru noi nu este chiar atat de simplu (si sa mai ziceti ca aveti viata grea la razii :lol:). Am pus doar aceste 2 poze deoarece timpul nu imi permite sa pun mai multe, dar daca este necesar voi pune preluarea completa, fiind aproximativ 15 poze (fiind necesare 9, pentru 2 charactere). Sugestia mea consta in interzicerea acestor situatii, fie ele intentionate sau nu.L.E.: In cazul in care sugestia va fi respinsa dupa o dezbatere la A.S. as dori si o mica explicatie pentru care s-a ajuns la aceasta decizie, deoarece nu doresc sa se intampla ca si aici, unde idea mea, in principiu respinsa fara nici un argument publicat, a derivat in ceva super aiurea.hai ca esti culmea :)) nu vii u sa ne asezi caracterele pe spot?sa ne zici la ce coord sa stam? :-j
Cristian Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 hai ca esti culmea :)) nu vii u sa ne asezi caracterele pe spot?sa ne zici la ce coord sa stam? :-jDiseara cand vei venii sa-mi faci preluare voi face acelasi lucru si nu o voi face daor cu 1 character ci cu mai multe, sa vedem atunci cum faci preluare la 3 sau mai multe charactere daca la 2 este deja extrem de greu, avand in vedere ca nici mob-ul nu il poti atinge, deoarece "obtii" experienta.
Dumnezeu Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :)) ba tu esti culmea ,de mutat caracterele cu skil nai auzit.
l33tsk33t Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :)) ba tu esti culmea ,de mutat caracterele cu skil nai auzit.daca esti elf ce skill folosesti sa il muti ?
jeffry19 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 daca esti elf ce skill folosesti sa il muti ?exista arma si la elf ptr skil :)
Dumnezeu Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 daca esti elf ce skill folosesti sa il muti ?nam jucat cu elf niciodata insa sigur este o solutie.chemi din aly/G@dai cu foc kombat =))
undercover Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 exista arma si la elf ptr skil :)si cum muti un caracter cu skilul elfei ca mai facut curios geniule
Cristian Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 exista arma si la elf ptr skil :)Daca tu dai cu skill-ul de la arma de pe un elf (ma refer la sword, blade, etc.) eu iti fac cadou o acadea. ;)nam jucat cu elf niciodata insa sigur este o solutie.chemi din aly/G@dai cu foc kombat =))De ce sa pierd atata timp? Pana vine cineva din ally/guild revine cel care este afk. Este foarte simplu, interzis acest lucru si se rezolva problemele de genul acesta.
jeffry19 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Diseara cand vei venii sa-mi faci preluare voi face acelasi lucru si nu o voi face daor cu 1 character ci cu mai multe, sa vedem atunci cum faci preluare la 3 sau mai multe charactere daca la 2 este deja extrem de greu, avand in vedere ca nici mob-ul nu il poti atinge, deoarece "obtii" experienta.sa ma ast deseara ca vin cu elfa la preluare si sa pui 5 car pe aceleasi coord :))
l33tsk33t Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 exista arma si la elf ptr skil :)aha uitasem de ice age :)) \/
Cristian Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 sa ma ast deseara ca vin cu elfa la preluare si sa pui 5 car pe aceleasi coord :))Singurul skill cu care ai putea muta, fiind elf, este ice age dar te muta foarte putin. Nu inteleg de ce trebuie sa pui 1 character unul peste altul? Ori ca sta 1 coordonata mai la stanga nu-i tot aia? Sau daca moare lasi elful in afara tarcului si gata.
jeffry19 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Singurul skill cu care ai putea muta, fiind elf, este ice age dar te muta foarte putin. Nu inteleg de ce trebuie sa pui 1 character unul peste altul? Ori ca sta 1 coordonata mai la stanga nu-i tot aia? Sau daca moare lasi elful in afara tarcului si gata.ma nu inteleg care e problema ta?daca el vrea sa isi puna caracterul acolo acolo il pune daca vrea afara il pune afara.voi faceti sugestia dupa cum vi sa intamplat voua ca nu va iesit preluare si nush ceps:ce visezi noapte vii si ne povestesti noua pe forumasta chiar e culmea sa imi zica careva unde sa stau cu caracterul #-ogata ca deja o dam in spam nu isi are rostul aceasta sugestie :tiphat:
Cristian Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 ma nu inteleg care e problema ta?daca el vrea sa isi puna caracterul acolo acolo il pune daca vrea afara il pune afara.voi faceti sugestia dupa cum vi sa intamplat voua ca nu va iesit preluare si nush ceps:ce visezi noapte vii si ne povestesti noua pe forumasta chiar e culmea sa imi zica careva unde sa stau cu caracterul #-ogata ca deja o dam in spam nu isi are rostul aceasta sugestie :tiphat:Preluarea mi-a iesit pentru ca stiu ce sa fac in asemenea situatii, doar ca este destul de greu sa iti iasa, dar ce faci cand vine cineva care nu stie ce trebuie sa faca in asemenea situatii? Daca tu esti pe spot in tarkan, iar eu fiind mai mare decat tine ce fac? Deoarece daca dau cu skill sa te mut, automat fac si pk. Daca te uiti bine in poze sunt de acum 3 saptamani, doar ca acum recent mi-am adus aminte de ele si mi-am dorit sa schimb acest lucru.
jeffry19 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Preluarea mi-a iesit pentru ca stiu ce sa fac in asemenea situatii, doar ca este destul de greu sa iti iasa, dar ce faci cand vine cineva care nu stie ce trebuie sa faca in asemenea situatii? Daca tu esti pe spot in tarkan, iar eu fiind mai mare decat tine ce fac? Deoarece daca dau cu skill sa te mut, automat fac si pk. Daca te uiti bine in poze sunt de acum 3 saptamani, doar ca acum recent mi-am adus aminte de ele si mi-am dorit sa schimb acest lucru.daca era cutremur acuma numai eramdaca plec de aksa si ma calca masina o fac pe mama sa planga mai bn raman in ksadaca aprind becul si ma corentez mai bn stau pe intuneric ;) daca nu stie ce are de facut numai face preluare si gata de asta numai poti u dormi ca nush alti ce este de facut in aceasta situatie? :-j
3XTR3M Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Am impresia ca 2 caractere pot fi suprapuse si neintentionat, ori impinse de allti playeri, ori mutate de mobii cu lightning, deci sugestia nu poate fi aplicata, desi e deranjant sa preiei 2 caractere suprapuse :)
Cristian Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Am impresia ca 2 caractere pot fi suprapuse si neintentionat, ori impinse de allti playeri, ori mutate de mobii cu lightning, deci sugestia nu poate fi aplicata, desi e deranjant sa preiei 2 caractere suprapuse :)2 sau mai multe charactere pot fi suprapuse doar daca:- 1 da switch, celalalt se pune unde era si cand intra cel care daduse switch se suprapun- 1 da switch si in acelasi timp trage cu skill in celalalt, iar cand intra se suprapun- 2 charactere dau click in acelasi loc si in acelasi timp (fiind cel mai greu de realizat)Si atat.Cu lighting/skill/mutat de mobi 2 charactere nu se vor suprapune niciodata.
Phant0m Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 2 sau mai multe charactere pot fi suprapuse doar daca:- 1 da switch, celalalt se pune unde era si cand intra cel care daduse switch se suprapun- 1 da switch si in acelasi timp trage cu skill in celalalt, iar cand intra se suprapun- 2 charactere dau click in acelasi loc si in acelasi timp (fiind cel mai greu de realizat)Si atat.Cu lighting/skill/mutat de mobi 2 charactere nu se vor suprapune niciodata.ai mai uitat o metoda:unu din caractere scoate aripile si da move icarus,apare singur pe spot(fara mobi si playeri) pt cam 2-3 sec ,timp in care se aseaza pe coord pe care e celalalt charrezolvare: cum ti-au spus si restu ii muti
Cristian Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 ai mai uitat o metoda:unu din caractere scoate aripile si da move icarus,apare singur pe spot(fara mobi si playeri) pt cam 2-3 sec ,timp in care se aseaza pe coord pe care e celalalt charrezolvare: cum ti-au spus si restu ii mutiOarecum toate sunt facute intentionat, nu se poate ajunge la vanatoare si nu poate fi mutat de catre alt player. De ce trebuie sa il mut? Daca nu este in arena ce fac? Fac pk pe spot deoarece nu voi sta pana vine cineva cu un character mic sau daca dau sw pe un char mic pot pierde spotul sau chiar revine proprietarul. De ce trebuie sa pui un character peste celalalt? Chiar nu inteleg asta...