Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cristian

Intrebare intrebatoare :)

Recommended Posts

Posted

Eu zic sa puneti capat. -_-

Dumnezeu, fara sa te superi pe mine, incearca totusi sa scrii mai citet, mai corect gramatical: se scrie "ti-am", "n-are", "n-am". Mai scuipa si tu cate o virgula pe ici pe colo. De-asta se leaga lumea de tine; incearca si tu sa-ti rezolvi problema chiar daca te afli in alta tara. E enervant sa recitesc un reply doar pentru ca nu inteleg nimic din el.

shobo & fury, daca aveti de gand sa continuati asa, o faceti pe pm, mi-ar parea rau de warnbox-urile voastre. <_<

Posted

Dai dovada de... penibilitate? Pe de-a moca si pe ochi frumos nu iti da nimeni un cont, ci pentru increderea de care am dat dovada am acces la mai mult de 5 charactere cu rr-ul dublu decat ai tu pe bk acela, iar cat despre ceea ce fac eu nu cred ca te-ar interesa. Nu inteleg care este problema ta daca joc pe contul altuia? Nu e si munca mea acolo? Ah da... If the name isn't shoboO it doesn't matter... You're funny, please suicide yourself. Daca nu sti despre ce este vorba si nu sti contextul cum iti poti da o parere despre ce ai vazut acolo? Si pana la urma cine pisici esti tu sa imi ceri mie explicatii? Intai invata sa scrii corect gramatical si dupa sa incepi sa critici pe altii, intai uita-te in ograda ta si dupa critica pe altii, sau ai uitat cati au jucat pe super-mega mg-ul tau bd trecut ca sa ajunga full stats? Daca stau sa ma cobor la nivelul tau intelectual si sa caut in trecut toate prostiile care le-ai spus si le-ai facut, iti umplu 2 pagini complete pe forum si inca mai raman pe langa. Hai jet. 8-|

Uite ce limbaj ai intelectualule :)) , tu vorbesti ca pui 2 pagini complete cu ce am facut? pai ma tu si contu de pe care postezi l-ai furat =)) , apoi ce sa faci cu contul lui Tyre , ca nu mai pui linkmania daca faci ceva :)) cat despre caracterele tale , mie imi ajunge al meu si inca 2 cu care au dublu rr decat cele 5 :))

#ultimul meu reply pana posteaza ija

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...