Krycandy Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 in jocul Mu...pe harta Losttower7....la intrare...se face o curba...unde din cand in cand apare cate un monstru...max 3...vreau sa stiu si eu daca acel loc se poate numi SPOT !!!
bunny Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Notiunea de spot se defineste a fi ceea ce vezi tu pe ecran, unde nu exista safe zone, si se spawneaza minim un mob, deci da.
Cristian Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Atata timp cat unu sau mai multi mobi au respawn acolo, da.
Krycandy Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Notiunea de spot se defineste a fi ceea ce vezi tu pe ecran, unde nu exista safe zone, si se spawneaza minim un mob, deci da.deci oriunde gasesc un monstru...stau si il omor doar pe ala..si ala e spot..daca vine cineva si mil omoara...si el la randul lui timp de 2 min..e ks...si pot sa il postez...tu auzi ce prostie spui?e doar 1....1. ...1....1...1.....1...atunci pt ce s-au mai facut spoturile ...adik alea mari? ala ce se mai numesc? cluburi de mobi?
bunny Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 deci oriunde gasesc un monstru...stau si il omor doar pe ala..si ala e spot..daca vine cineva si mil omoara...si el la randul lui timp de 2 min..e ks...si pot sa il postez...tu auzi ce prostie spui?e doar 1....1. ...1....1...1.....1...atunci pt ce s-au mai facut spoturile ...adik alea mari? ala ce se mai numesc? cluburi de mobi?o_O Adica eu iti raspund frumos si tu ma iei cu "tu auzi ce prostie spui?" Ai 10 zile din burta casei.Pe bune, celor ca tine nu le trebuiesc date raspunsuri. Nu meritati.