Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SkullMan

Email de inregistrare

Recommended Posts

Posted

Salutare,

acum vreo 3 zile mi-am facut un cont si am dat un cont de email de pe www.personal.ro, din ce vad nici azi nu mi-a sosit.

Ma poate ajuta un admin?

Merci!

Posted

Nici nu cred ca va sosi prea curand. Incearca gmail. :)

Nu stiu din ce motive mail-urile nu ajung, yahoo e solicitat prea mult, iar site-ul de care ai mentionat tu, il citesc pentru prima oara. Nu stiu nimic despre el, dar ce pot sa te sfatuiesc e sa-ti faci pe gmail, asa cum scrie in FAQ si in creare cont din link-ul s1.

Posted

Nici nu cred ca va sosi prea curand. Incearca gmail. :)

Nu stiu din ce motive mail-urile nu ajung, yahoo e solicitat prea mult, iar site-ul de care ai mentionat tu, il citesc pentru prima oara. Nu stiu nimic despre el, dar ce pot sa te sfatuiesc e sa-ti faci pe gmail, asa cum scrie in FAQ si in creare cont din link-ul s1.

Merci! Sa stii ca ma mira faptul ca nu stii de www.personal.ro fiindca este un site foarte vechi. Era detinut de Astral :), firma cumparata de UPC de ceva timp :). In plus cred ca a fost primul site de email-uri gratuite din Romania :).

Toate cele bune!

Posted

De personal.ro nu am auzit, dar de k.ro, cred ca e primul meu mail folosit, si vad ca au ceva legatura intre ele. Eh, ma rog, ce mai conteaza. ^^ Pot sa inchid topicul?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

De personal.ro nu am auzit, dar de k.ro, cred ca e primul meu mail folosit, si vad ca au ceva legatura intre ele. Eh, ma rog, ce mai conteaza. ^^ Pot sa inchid topicul?

Ia vezi poti ? :P }{

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...