Krycandy Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Name : AbisCaracter: Soul MasterLVL: 315Age:22Servici:DATimp de joc pe zi : intre 4 ore si 16 (depinde daca am party sau spot bun)Pot lasa afk cu orice magie on.Respect pe cel care ma respecta.Anunt intai guilda pt la party si apoi ally..apoi post.Caut guild bun si serios fara copii in el.Astept oferte cat mai bune de la guilde serioase.Fidel unei guilde doar cu conditia ca membrii sa fie activi si prietenosi.Urasc playerii care sufera dupa exp,artifacturi,rr-uri.
l33tsk33t Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Pot lasa afk cu orice magie on.hmmm...poti lasa afk chiar si cu twisting slash ? :))
bunny Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Salut. Mai bine ai face cererea intr-o guilda care ai vrea tu. Asa nu cred ca ti-ar scrie vreun GM cu bunavointa de a te lua in guild.
<<Amar3to>> Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 contact me si o sa vedem cum sta treaba Amar3to_DL nick in joc...pm pe searaCa sunt la munca acum :)
Krycandy Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Salut. Mai bine ai face cererea intr-o guilda care ai vrea tu. Asa nu cred ca ti-ar scrie vreun GM cu bunavointa de a te lua in guild.stiu bunny..dar la cine am dat pm in joc ori nu raspunde ori vor doar cu rr.voi incerca aici dupa ce o sa vb cu amareto_dl.in fond doresc sa gasesc o guilda si sa raman in ea pana la sfarsit de server.hmmm...poti lasa afk chiar si cu twisting slash ? :))era de inteles ...cu orice magie de sm....twist este la bk...
<<Amar3to>> Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 vb pe seara sau cand scap de la munca ....peste cateva ore....sper sa fie adevarat CV-ul tau :)Daca este asa sper ca te vei simtzi calumea ptr ca nu suntem decat ptr caterinca si ptr a ne simtzi bine toti din STOP+ally