cIoLaN Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Acum ceva timp in urma cand a aparut gripa porcina a primit un prieten de al meu un mesaj foarte haios, nu mai stiu exact cum era mesajul... as avea nevoie de el daca il stie cineva :D supa ceva de genul "vreau sa te ating senzual, sa iti simt respiratia, sa te excit.... "etc. etc. si la sfarsit " nu te teme sunt gripa porcina" deci daca cineva stie mesajul as vrea sa il posteze in varianta full. Si sper sa fi postat unde trebuie... Mersi anticipat :tiphat:
topaZz Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Mai era si cu pijamaua , etc stai sa vad daca gasesc cateva.1. http://www.yeti.ro/bancuri/1945/81/Iti-pla...-mangaiata.html
The Wizard Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 stiam unu asemanators-a gasit un cadavru neidentificat mic de statura, chel si cu putza micam-am speriat rau si ti-am dat un sms sa te intreb daca esti bine
alexthade Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 eu l-am citit p-asta la o fosta colega de liceu"sa-ti pregatesti pasarica pentru joi ca vreau sa ti-o zburlacesc"
topaZz Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 eu l-am citit p-asta la o fosta colega de liceu"sa-ti pregatesti pasarica pentru joi ca vreau sa ti-o zburlacesc" clar , aveau planuri mari pentru joi.
cIoLaN Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Mai era si cu pijamaua , etc stai sa vad daca gasesc cateva. 1. http://www.yeti.ro/bancuri/1945/81/Iti-pla...-mangaiata.html ) ceva de genul era si mesajul ala... sa reformulez :D As vrea sa te maingai toata noaptea, sa te ating peste tot, sa te pipai, sa stam sub cearceaf, sa iti simt respiratia pe gat, sa incercam tot felul de pozitii, sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirata... nu te teme sunt gripa porcina )
TzuYoshi Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 eu l-am citit p-asta la o fosta colega de liceu "sa-ti pregatesti pasarica pentru joi ca vreau sa ti-o zburlacesc" lol :lol: clar , aveau planuri mari pentru joi. Ba, esti nebun ?! Nu`mi zice ca ai inteles si tu 'gluma'
Mehico Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Mutat de la Discutii Generale la FunMania.Fara mesaje vulgare.
eseeet Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 -Linge-te undeva si maine tise va indeplini cea mai mare dorinta
zetulescu Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 eu l-am citit p-asta la o fosta colega de liceu"sa-ti pregatesti pasarica pentru joi ca vreau sa ti-o zburlacesc"