Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ROSYCA

limbaj

Recommended Posts

Posted

As vrea si citatul din regulament care atesta acest lucru

U'r not the smartest kid in your class, are you?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=260323

Reguli generale:

Regula de baza: comportamentul civilizat.

1. Limbaj

Insultele aduse jucatorilor se penalizeaza astfel:

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

Nici nu e prima regula 8-|
Posted

Minim sunt 5 zile. Faptul ca un moderator a dat vreodata 3 zile, a facut-o caci erau insulte minore, iar pe-atunci inca nu introduseseram acea miniregula cu "nu se mai da suspend pentru insulte minore". E decizia lui in fond, ce poate fi modificata la o eventuala reevaluare de catre alt moderator, daca se considera ca nu era ok.

Guest Sadi022002
Posted

Minim sunt 5 zile. Faptul ca un moderator a dat vreodata 3 zile, a facut-o caci erau insulte minore, iar pe-atunci inca nu introduseseram acea miniregula cu "nu se mai da suspend pentru insulte minore". E decizia lui in fond, ce poate fi modificata la o eventuala reevaluare de catre alt moderator, daca se considera ca nu era ok.

Da da , asa ziceam si eu bunny , iar eu am luat 5 zile tot dupa acea "modificare"

Posted

Regula cu nu se mai da ss pt insulte minore e de la inceput. Nu a luat nimeni ss doar pt un cuvant adresat gen prost, idiot, nub. Atat timp cat insultele minore s-au considerat ca fiind majore atunci cand sunt folosite de mai multi membrii ai aceleasii guilde si cand un moderator spune ca asta va fi pedeapsa pt cazurile asemanatoare, nu vad dc se fac diferente. Nu scrie in regulament ca se da mai putin de 5 zile, oricat de minore ar fi ele. Daca s-a ales sa se dea ss, rezulta ca mai putin de minim nu ai cum sa dai, parerea mea. Dar numai aici pt unii se poate si pt altii nu. Cand exista un regulament si este un minim de pedeapsa, rezulta ca ori iei intre minim si maximul pedepsei, ori nu iei ca nu te incadrezi in ss. Eu cale de mijloc nu vad. E ca si cum m-as apuca sa vanez si as lua doar 5 zile pt ca nu e asa de grava vanatoarea ...

Posted

Da da , asa ziceam si eu bunny , iar eu am luat 5 zile tot dupa acea "modificare"

Ce pot sa zic, fiecare evalueaza in mod diferit. Se va incerca sa nu mai existe diferente de genul, adica toti sa fie egali in "drepturi" in ceea ce consta suspendul in sine. Dar asta nu inseamna ca la prima abatere nu poti lua 7-8 zile de exemplu, caci nu e maxim ci minim, deci se poate mai mult de 5.

Nu Rosy, nu e de la inceput, am introdus-o dupa cazul tau\vostru. Pe S1 ma refer, pe 0.97d exista.

Guest Sadi022002
Posted

Ce pot sa zic, fiecare evalueaza in mod diferit. Se va incerca sa nu mai existe diferente de genul, adica toti sa fie egali in "drepturi" in ceea ce consta suspendul in sine. Dar asta nu inseamna ca la prima abatere nu poti lua 7-8 zile de exemplu, caci nu e maxim ci minim, deci se poate mai mult de 5.

Asta e ceea ce vrem si noi , pt toata lumea lafel nu unu mai mult si altu mai putin pt aceleasi motive

Posted

Nu Rosy, nu e de la inceput, am introdus-o dupa cazul tau\vostru. Pe S1 ma refer, pe 0.97d exista.

Sa fim seriosi bunny, da-mi un singur exemplu pt care s-a dat ss pt prost sau idiot folosit o singura data, dak zici ca s-a introdus dupa mine. Iti arat n cazuri in care decizia e no suspend pt asa ceva. Chiar dak nu a fost scrisa regula, a fost folosita. Am pus cazurile si la reevaluare, dak vrei le pun si aici. Nu a luat nimeni ss pt insulte minore sau folosite o singura data. Oricum "bunul simt" al unora a ramas si ramane nepedepsit. Au fost cazuri in care in fiecare ora ma face cate un membru al aliantei intr-un fel, peste o ora ma face altul si tot asa. Chiar dak mi se adreseaza 10 insi in aceeasi zi, din aceeasi guilda, ei nu iau ss, ca sunt insulte minore.

Guest Sadi022002
Posted

Se va ocupa Ody de asta de-acum, e in regula. :)

dap , el am vz ca e cel cu capul pe umeri pe aici ,bine mai sunt si altii dar au putina frica :-j

Posted

Se va ocupa Ody de asta de-acum, e in regula. :)

Sper. A fost singurul motiv pt care i-am postat pe cei care l-au facut pe Sadi prost, taran si gay si anume ca sa vad dak se va tine cineva de cuvant cu acelasi ss. S-a dovedit ca nu a fost asa si s-au facut iar diferente. Si era la doar o zi dupa ce s-a bagat regula, macar atunci ar fi trebuit sa fie aceeasi. Degeaba e regulament, dak pedepsele nu corespund lui. Tot haos este si va ramane. Pe 97 macar nu ma stresam sa postez decat pt d.c, aici dak o fac e cam acelasi lucru. Ar trebui sa se tina cont ca mai sunt oameni care joaca si din placere si dak am postat vreodata pe cineva a fost pt ks si atunci cand playerul chiar nu a mai plecat de pe spotul meu. Nu sunt genul care face print la orice, dar atunci cand am facut o plangere s-a intors pe toate fetele, numai sa se scoata cei vinovati, ori asta nu mi se pare ok.

Posted

Sa fim seriosi bunny, da-mi un singur exemplu pt care s-a dat ss pt prost sau idiot folosit o singura data, dak zici ca s-a introdus dupa mine. Iti arat n cazuri in care decizia e no suspend pt asa ceva. Chiar dak nu a fost scrisa regula, a fost folosita. Am pus cazurile si la reevaluare, dak vrei le pun si aici. Nu a luat nimeni ss pt insulte minore sau folosite o singura data. Oricum "bunul simt" al unora a ramas si ramane nepedepsit. Au fost cazuri in care in fiecare ora ma face cate un membru al aliantei intr-un fel, peste o ora ma face altul si tot asa. Chiar dak mi se adreseaza 10 insi in aceeasi zi, din aceeasi guilda, ei nu iau ss, ca sunt insulte minore.

Dar de ce vreti sa readuceti cazul acela? Vi s-a explicat ca ati actionat ca un tot, si ati luat suspend ca unul. Corect, a fost folosita chiar daca nu era in regulament, dar voi v-ati folosit de lucrul asta, pentru a va crea un beneficiu, un plus, o mica scapare a regulamentului. :) Cum ar fi sa te jigneasca toata linkmania pe global? Nu ar trebui sa ia niciunu suspend? Caci sunt insulte minore per caracter? :)

Posted

Dar de ce vreti sa readuceti cazul acela? Vi s-a explicat ca ati actionat ca un tot, si ati luat suspend ca unul. Corect, a fost folosita chiar daca nu era in regulament, dar voi v-ati folosit de lucrul asta, pentru a va crea un beneficiu, un plus, o mica scapare a regulamentului. :) Cum ar fi sa te jigneasca toata linkmania pe global? Nu ar trebui sa ia niciunu suspend? Caci sunt insulte minore per caracter? :)

Asta am inteles. SS meritat. Dar dc altii care folosesc cuvinte gen : taran, prost, gay nu iau la fel ss? Sau dak eu fac pe cineva prost e mai jignitor decat dak ma face pe mine cineva proasta. Ce e regula sa fie pt toti. Am gresit am fost sanctionata. Au gresit si altii sa fie la fel sanctionati.

Posted

Daca tot am actuat ca "un tot", logic nu ar fi fost ca suspendul sa se imparta? :)

De ce s-a luat 5 zile/char?

Posted

Daca tot am actuat ca "un tot", logic nu ar fi fost ca suspendul sa se imparta? :)

Pt ca asa s-a hotarat intre ei. Pe mine nu asta m-a deranjat. Ok s-a discutat la admins section, s-a hotarat sa se dea asa, desi e singura data cand o regula intra in vigoare retroactiv. M-a deranjat ca s-au facut diferente intre guilde, desi si de la noi si de la ei s-au folosi aceleasi cuvinte jignitoare. Ar fi trebuit totusi sa ma intreb si cand s-a mai dat retroaactiv. Inclusiv cand a fost vb de un bug si a fost introdusa ditamai pedeapsa cand plangerea era inca in rezolvare, nu s-a dat ss. Si acum cine interpreteaza regulamentul?

Posted

Pentru ca scria minimum 5 zile, si nu se putea da mai putin. Faptul ca alti moderatori au dat mai putin in alte cazuri, e problema lor.

Eu va spun din punctul meu de vedere, nu sariti la gatu' meu. :))

Posted

Nici pe mine nu m-a deranjat faptul ca am primit 5 zile, deoarece era character secundar. Ceea ce m-a deranjat pe mine a fost faptul ca noi, cei 4 din plangerea lui strumf, am primit 5 zile suspend, iar cei care au fost postati de rosy (3 parca) au primit suspend 3 zile, de la acelasi moderator care... Ma abtin. Concluzii?

@bny dar de ce NOUA ni s-a dat 5 zile? Pentru ca facem party din ally honey? Iar celor din HH, ca prin minune, dat de acelasi moderator doar 3 zile? Avand in vedere ca Lancelot este membru HH, ce ar trebui sa gandesc eu?

Posted

Nici pe mine nu m-a deranjat faptul ca am primit 5 zile, deoarece era character secundar. Ceea ce m-a deranjat pe mine a fost faptul ca noi, cei 4 din plangerea lui strumf, am primit 5 zile suspend, iar cei care au fost postati de rosy (3 parca) au primit suspend 3 zile, de la acelasi moderator care... Ma abtin. Concluzii?

@bny dar de ce NOUA ni s-a dat 5 zile? Pentru ca facem party din ally honey? Iar celor din HH, ca prin minune, dat de acelasi moderator doar 3 zile? Avand in vedere ca Lancelot este membru HH, ce ar trebui sa gandesc eu?

Nici nu s-a dat la toti. La unii "nu se vedea" ca au jignit. In fine, n-are rost sa mai ma intreb nik. Gandirea omului nu o poti schimba. Daca asa gandesc unii ca jocul asta e numai vanatoare, incalcare de regulament si alte chestii, ii las in pace. La urma urmei nu e nimeni obligat sa joace aici.

Posted

Mai bine ar fi fost sa nu jigniti deloc, sau nu v-ati gandit la asta pana acum?

Si asa am fi scapat toti de un topic,2,3 in plus. :right:

Posted

Chiar asa, eu unul de exemplu n-am luat niciodata suspend pentru limbaj, insulte sau injuraturi. (am luat pe caracter, dar nu eram eu pe el, dar ma refer ca persoana) De ce nu incercati sa va "distrugeti psihologic" adversarul si recurgeti direct la insulte? That would be a smart thing. :]

Nu cred ca are rost sa mai continuam discutia, v-a dat ody explicatia aceea la banati, iar raspunsul la intrebare a primului reply a fost dat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...