sheek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 dak tot ati marit sansele sa pice zen din bok...si chiar pica foarte des zen din bok...dc nu faceti si alta chestie...sa impacati jucatorii suparati care injura si sparg monitoare dupa ce se lupta juma de ora cu un golden si la urma pica zen din bokse poate cumva sa fie o mica probabilitate sa pice 2 iteme dintr'un bok sau 1 item+zen?sa pice la fel de rar ca si rarele pe 97...nush exact ce rata de drop aveau...in fineast alte pareri sau eventual un ras din partea adminilor
Phant0m Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 sau macar sa faca dropu de zen din bok+5 sa fie 100kk...macar te mai consoleaza putin
Guest The_KniveS Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 eu stau 5 min la un tantalos si dau numai cu combo ca sa il bat, si ma trezesc dupaia cu zen :|
Guest FerFe Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 nu mai spargeti bokurile in tarkan acolo pica cel mai des zencat despre 2 iteme din bok+5 imi place ideea dar sa fie drop mic 2 3% sanse
acelasi_bandit Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 e destul de buna ideea cu 2 iteme,dar nu stiu daca se poate.....dar oricum tre sa fie dropul foarte mic :))
sheek Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 nici eu nu stiu dak se poate...e doar o idee :)
Scocyecu Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 FerFe mie mi-a cazut zen si in lorencia, nu e vorba unde spargi bok-ul, insa e aiurea. Sa iti cada 2 iteme din bok nush daca e posibil, eu nu am vazut nicaieri asta. :beer:
ghiGhi89 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 FerFe mie mi-a cazut zen si in lorencia, nu e vorba unde spargi bok-ul, insa e aiurea. Sa iti cada 2 iteme din bok nush daca e posibil, eu nu am vazut nicaieri asta. :beer:asta e sparge`ti oriunde:))dak pica pica dak nu iei zenu:))pe mn ma consoleaza mai mult zenu decat dak pica item cu add+zen zen+mana etc:) :P
bunny Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ce ma amuzau pe mine persoanele de pe old bd care se duceau in icarus si spargeau bok-urile, ca acolo aveau succes mai mare la iteme cu luck si 2 optiuni. Din parti. :)) E doar o iluzie. Ca si aberatiile legate de chaos machine, ca ai rata de succes mai mare daca dai combine atunci cand goblinul arunca chaos-ul. :lol: Astea-s porcarii. Cat despre bok+5, e chiar pacat sa pice zen din ele, doar din bok+5 pica? Sau si din alte bok-uri? Voi discuta cu dragosh, poate totusi daca pica zen, macar sa pice mai mult.
sheek Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 sper sa fie de acord macar sa pice mai mult zen dak chestia cu 2 iteme nu e posibilaapp pica din toate boks zen, dar +5 se obtine mai greu...deci te enervezi mai tare cand pica zen :)tnx lasa un replay la topic cu raspunsul lui dragosh dak poti