Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sheek

sugestie bok+5

Recommended Posts

Posted

dak tot ati marit sansele sa pice zen din bok...si chiar pica foarte des zen din bok...dc nu faceti si alta chestie...sa impacati jucatorii suparati care injura si sparg monitoare dupa ce se lupta juma de ora cu un golden si la urma pica zen din bok

se poate cumva sa fie o mica probabilitate sa pice 2 iteme dintr'un bok sau 1 item+zen?

sa pice la fel de rar ca si rarele pe 97...nush exact ce rata de drop aveau...in fine

ast alte pareri sau eventual un ras din partea adminilor

Guest The_KniveS
Posted

eu stau 5 min la un tantalos si dau numai cu combo ca sa il bat, si ma trezesc dupaia cu zen :|

Posted

nu mai spargeti bokurile in tarkan acolo pica cel mai des zen

cat despre 2 iteme din bok+5 imi place ideea dar sa fie drop mic 2 3% sanse

Posted

FerFe mie mi-a cazut zen si in lorencia, nu e vorba unde spargi bok-ul, insa e aiurea. Sa iti cada 2 iteme din bok nush daca e posibil, eu nu am vazut nicaieri asta. :beer:

Posted

FerFe mie mi-a cazut zen si in lorencia, nu e vorba unde spargi bok-ul, insa e aiurea. Sa iti cada 2 iteme din bok nush daca e posibil, eu nu am vazut nicaieri asta. :beer:

asta e sparge`ti oriunde:))

dak pica pica dak nu iei zenu:))

pe mn ma consoleaza mai mult zenu decat dak pica item cu add+zen zen+mana etc:) :P

Posted

Ce ma amuzau pe mine persoanele de pe old bd care se duceau in icarus si spargeau bok-urile, ca acolo aveau succes mai mare la iteme cu luck si 2 optiuni. Din parti. :)) E doar o iluzie. Ca si aberatiile legate de chaos machine, ca ai rata de succes mai mare daca dai combine atunci cand goblinul arunca chaos-ul. :lol: Astea-s porcarii. Cat despre bok+5, e chiar pacat sa pice zen din ele, doar din bok+5 pica? Sau si din alte bok-uri? Voi discuta cu dragosh, poate totusi daca pica zen, macar sa pice mai mult.

Posted

sper sa fie de acord macar sa pice mai mult zen dak chestia cu 2 iteme nu e posibila

app pica din toate boks zen, dar +5 se obtine mai greu...deci te enervezi mai tare cand pica zen :)

tnx lasa un replay la topic cu raspunsul lui dragosh dak poti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...