Apophis Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Din cate am inteles ca jucator nu am voie sa postez pentru acest subiect deoarece imi pot lua ss!Doar un admin are voie sa ia aceasta decizie dar acestia nu sunt online non-stop ca cei care pot folosi aceste programe de raspunsuri programate.Cum ii pot face preluare unui astfel de caracetr care ruleaza dupa macro?Sugestia mea ar fi ca posturile sa se poata face de playeri dar numai in conditia in care cel avizat raspunde la intrebari diferite cu aceeiasi fraza una sau doua. Exemplu: player x: salut Y player y: nuh player x: caut si eu un symbol de kalima player y: nuh : :daca timp de 5 minute raspunde doar asa e clar ce se intampla.trebuie doar adminii sa decida numarul de intrebari sau fraze adresate de player x!Merci!
stely_yoo Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dar ce ? L-ai intrebat cumva de afk? Este cumva obligat sa-ti raspunda? Trebuie sa te multumesti ca-ti zice acel "nuh" si sa pleci mai departe , iar daca ti se pare ceva suspect , regulamentul iti pune la dispozitie o modalitate de preluare spot , dar se pare ca inainte de a citi regulamentul , incepeti sa faceti sugestii. Buni baieti #-o 12. Macro/BOTNu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti. Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute. Urmand astfel sa fie anuntat un GM despre acel caracter ca foloseste un macrobot, iar suspendul este 20 de zile, postat doar de catre GM. In caz de recidiva, suspendul va fi acelasi.Si inca ceva ! Ca sa nu vad peste 2 zile o sugestie de la tine cu modalitate preluare spot , te sfatuiesc sa citesti ->REGULAMENTUL<-O zi buna sa ai :tiphat:
Cafeniul Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Au existat (si mai exista) macro-uri "jmechere" care raspund cu ceva diferit de fiecare data cand il intrebi ceva.
bunny Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Eu v-am sfatuit ceva, daca el va tot da raspunsuri negative, intrebati-l ceva incat sa va dea un raspuns diferit de "nu". Intrebati-l cum il cheama de exemplu, sau care-i capitala unei tari, orice intrebare care nu trebuie tratata cu "nu" ca raspuns.