turbomaxim Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 pe-aici prin Cnada numai nevertebrate traiesc! In Vancouver deja, chineza e limba oficiala, denumirea magazinelor, bancilor, inscriptiile in general sunt in chineza . In Toronto umbla copiii de indieni cu cutitoaiele la brau prin scoli, ca asa le e religia. In Quebec, daca zici ceva de ciori sau de arabitoi, esti pus la zid si executat. Mi-amintesc de unul, un umorist, care a facut o gluma la televizor. A spus ceva de genul: "un negru la Casa Alba, adica negru pe fond alb, va dati seama ce tinta usoara pentru lunetisti?" Au sarit toate nenorocitele de organizatii cioroiesti pe el, l-au facut rasist, l-au dat in judecata etc. Tara de nevertebrate!Se vede ca australienii provin din pucariasi deportati oameni dati dracului ,europenii oameni blajini fraieri pe romaneste care iau totul de bun.
Phyxyon Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 pe-aici prin Cnada numai nevertebrate traiesc! In Vancouver deja, chineza e limba oficiala, denumirea magazinelor, bancilor, inscriptiile in general sunt in chineza . In Toronto umbla copiii de indieni cu cutitoaiele la brau prin scoli, ca asa le e religia. In Quebec, daca zici ceva de ciori sau de arabitoi, esti pus la zid si executat. Mi-amintesc de unul, un umorist, care a facut o gluma la televizor. A spus ceva de genul: "un negru la Casa Alba, adica negru pe fond alb, va dati seama ce tinta usoara pentru lunetisti?" Au sarit toate nenorocitele de organizatii cioroiesti pe el, l-au facut rasist, l-au dat in judecata etc. Tara de nevertebrate!Se vede ca australienii provin din pucariasi deportati oameni dati dracului ,europenii oameni blajini fraieri pe romaneste care iau totul de bun. Sunteti prea blanzi . Cum le-a zis si australienii nu va convine afara . Ce atata toleranta si pupincurism ca asa s-au smecherit si tiganii si ungurii in Romania . Pai cum frate sa mergi prin Harghita si Covasna si sa nu se vorbeasca boaba de romana , aia ar trebui deporta . No romanes no Romania .
Komisaru Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Se pare ca s-au calmat musulmanii!Nu au mai suflat, si din din ce am citit ministrul australian a fost amenintat cu moartea pentru a renunta la construirea unor moschei
THuG-Radu Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Mulsumani is tigani,bine le face australienii,e tara lor... Omfg Mai bine taci si pune mana pe carte, ca te rupe gramatica in doua Asta`i nasol. Cand a fost incidentul de pe plaja, atunci chemati vreo 20 de surferi, sa`i sparga bine pe scandalagii aia musulmani si ciau calu` ! Toata lumea era fericita. Acuma sufera si altii, nevinovati, care chiar n`au gresit cu nimic, decat cu faptul ca au alta nationalitate. La fel a fost si este in Italia, romanii sunt batuti la cea mai mica greseala. Sa iti fie frica sa vorbesti limba romana pe strada ? Alt exemplu asemanator, din Oradea, meci, Romania-Ungaria, castiga Romania. Habar n`aveti cate masini cu numere de Ungaria au fost sparte si distruse (dar aici chiar nu`mi pare rau :whistle: ).
turbomaxim Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Eu ma referea la a fi agresat ca victima colaterala . Ma indoiesc ca toti care au fost batuti sau jigniti pe strada apartineau acelui grup de libanezi . Eu te-am intrebat cum ar fi fost sa fii tras la raspundere din cauza altor membri ai etniei tale? Daca nu iti convine atunci esti un ipocrit .Furia australienilor nu se trage numai de la accidentu asta de pe plaja.... D ex in Anglia, numai au femeile unde sa mai nasca(pot dovedi asta) din cauza sobolanilor astora care fac cate 7-8 puradei.Si nu te mira, ca la cate ciori (indieni si alte natii din lumea a 3-a) au aia acolo care se inmultesc ca iepurii, s-a trecut de mult de limita lor normala de spitalizare. ei.Am avut surpinderea sa cunosc cateva persoane diferite din Anglia, englezi veritabili, care emigrasera in Canada. I-am intrebat : iertati-ma dar de ce ati venit in Canada dintr-o tara atat de civilizata ?Unii s-au codit la inceput iar altii au zis-o de-a dreptul : NE-AM SATURAT DE NAVALA DE STRAINI, IN SPECIAL DE EAST-INDIENI SI MUSULMANI, CARE NE-AU SCHIMBAT INFATISAREA TARII SI OBICEIURILE NOASTRE.Mi-au povestit de exemplu cum apare cate o moschee in locuri in care nu te astepti ... langa un teatru englez, langa o scoala engleza, intr-un cartier linistit ... si binenteles cu tigania de rigoare : cu afluenta de credinciosi, galagie, cu muezinul care urla in megafoane catre credinciosi, etc ... de toata greatza ...Revenind la strainii de la ei ... daca tot construiesc, ar trebui sa-si construiasca si spitale ... nu sa stea si sa astepte tot la englezi sa construiasca spitale ca sa se poata ei inmulti in liniste.In loc sa tot construiesti moschei, mai bine faci draq un spital sau ceva pentru societatea in care traiesti.
eugen66 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ceva noutati de acolo? Cati musulmani au murit?