Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ReKooL

Sugestie

Recommended Posts

Posted

e aiurea chestia cu sagetile...dupa ce ca nu dau dmg pe care ar trebui sa-l dea...nici nu-=mi dau seama cum se goleste inv. <_< .

Mi se pare o idee destul de buna sa pice arrow din mobi... as sta mult mai mult on ca sa iau sagetica de jos :)) ...totusi n-ar strica si un pg in K6 .....si asta pentru ca de fiecare data cand ajung K5 si omor boss-ul pentru K6 ma mai intorc de vreo doua trei ori sa-l omor iar... ...din cauza sagetilor ..se termina nesimtitele ... :sef:

Ma adresez viitorilor elfi pe agil : daca ramaneti in k6 fara sageti...you are doomed :)) :despair: cel putin pana faceti 331 :D dar totusi exista un colac de salvare : se numeste "sageata" ak.a persoana care se ocupa cu distribuirea sagetilor ...este o afacere in curs de dezvoltare, dar care cred ca se va dovedii foarte profitoare -_-

de ex. Me Buy : Dau 99 mil pe un inv. de arrow +2

X : Livrarea la domiciliu nu se taxeaza daca domiciliul este in arena , pt Kalime avem costuri

suplimentare :))

Posted

ooo good , o sugestie inteleapta si in favoarea elfitzelor , si asa saracutzele sunt dependente de pt :bananadance2:

Posted

Sa stiu, ma apuc de alt char?

8-| Asta e replica dintr-aia...

Eu va spun sincer ca nu se poate modifica chestia cu fenrir-ul, iar unlimited arrows doar pe S2 in sus am inteles. Dar decat sa se planga persoanele ca le inchid sugestiile si nu ii las sa discute mai bine nu ma bag. :D Topicul asta n-are capat, ca-i pun closed acum, sau alt moderator mai tarziu, e acelasi lucru.

Posted

si nici dropul de sageti din mobi nu se poate rezolva? :)

macar jumatate din zen-ul picat pe jos sa fie arrows +2 (ca sunt singurele sageti al caror add dmg functioneaza)

Guest euSado
Posted

si totusi ce aveti impotriva faptului ca mobi sa faca drop de sageti sau bolt?? - nu conteaza tipul +4,5 9...

ca argument pro - nici un char pe srv asta nu este obligat sa paraseasca spotu - pe cind elfi daca au terminat sagetile sint spectatori...

Posted

Ba conteaza tipul sagetilor :P ca doar la cele +2 functioneza add dmg. Le-am testat pe toate, si cu sagetile de +2 dau dmg mai mare decat cu sagetile +3,4,5.

Probabil ca numai noi, elfii, stim cum e sa dai reset numai in party, si sa faci ultimele 10 lvl in doua zile.... si indiferent cate rr-uri ai avea, tot cam in acelasi timp dai rr.

Posted

Aparent degeaba am facut sugestia...asta e versiunea...pe asta jucam! Oricum ar fi fost frumos sa nu am nevoie de arc/arbaleta doar cateva lvl dupa rr si pe la invazii!

P.S. - Si daca nu sageti din mobi macar sa pot da summon la o cireada de bali pe steroizi :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...