ReKooL Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sa fie la drop din mobi si tolbe de sageti sau bolts! Avand in vedere ca nu este skill de infinity arrow macar ar mai compensa pentru ceva! Daca s-a mai discutat asha ceva scuze de post!
acelasi_bandit Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 eu sunt contra,nu am mai vazut niciunde lucrul asta,stai linistit ca nici pe 97D nu picau sageti din mobi,si nu s-a plans nimeni .....e ceva de genu...fiecare caracter are dezavantajele lui :)
Adriantze Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ce tot faceti atatea topicuri cu ..Ar fi bine pt elf sa nushu ce Bk e dezavantajat ca nushu cumDl nu merge sa faca aia Fiecare caracter are avantaje si dezavantaje ... Nu va obliga nimeni sa alegeti elf sau bk sau mai stiu eu ce..
[sickboy] Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 pro , in cazul in care un elf trage singur pe spot ,sagetile se duc repede , apoi ... :despair:
3XTR3M Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 PRO, ca utilizator de caracter elf mi se pare foarte suparator ca risc sa raman imobilizat pe spot daca raman fara sageti.Asa cum mana si life pica din mobi, se poate sa pice si sageti sau bolts.Foarte buna sugestia...parerea mea.
cycodrom Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 si eu sunt pro, daca toti tipa ca nu au spoturi etc. si pentru toti se gaseste o rezolvare e logic si normal sa se gaseasca si pentru elfio alta solutie este si cea cu 10 000 sageti in tolba care totusi cred ca este si mai ok.
[Mg^Jupan] Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Pro pt elfitze, ar fi chiar ok sa pice bolts si sageti , pt k daca prinde un spot si vrea sa steie toata noaptea pe el , sagetile ii se duc in 1-2 ore sa zicem ,si dp sta si sufla in buza.
bunny Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Daca pui fenrir, nu ai unlimited arrows? :-?
cycodrom Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 asta inca nu stim, dar din ce am citit fenrirul nu ofera skiluu de unlimited arrows
bunny Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 La elf acesta opreste consumarea sagetilor Pai eu cam asta inteleg de-aici, nu se mai consuma sageti, deci ramane la acelasi numar or smth, nu? As in unlimited arrows?
dc eu:( Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Pai eu cam asta inteleg de-aici, nu se mai consuma sageti, deci ramane la acelasi numar or smth, nu? As in unlimited arrows?asa ar trb dar nu funcionteaza :) cat despre elfi sa stie ca de la s2 in sus sunt holderi pana in s2 se ocupa cu bufu :) .Cat despre drop..ar trb setat si mare si nu ar mai pica alte chesti :) ..ce`ar fi acum sa pice numai sageti si jwl.. :blink: si tot nu puteti lasa afk..trb adunate :)
3XTR3M Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Inca nu am vazut elf cu fenrir pe server sau sa confirme cineva ca skill-ul de sageti infinite functioneaza dupa ce l-a testat in joc.Ba chiar parca era un post undeva mai vechi unde se spunea ca respectivul skill nu este activ pe Season1.In principiu fenrirul ar trebui sa aiba acest skill, daor ca nu stim sigur daca este functional.
cycodrom Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 elf + fenrir confirmat, sagetile se termina, am pus eu fenrirul meu pe elf si nu exista nici skill de infinity arow nici stop la consumat sageti; cat despre skilu de fenrir mai bine lasa... dai in 10 mobi si face dmg in 2#editsa scoata cineva din FAQ asta: La elf acesta opreste consumarea sagetilor sau sa se importe daca e posibil skilu de infinity arow, am vazut undeva si aceasta solutie propusa
-GUNIT- Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 nu opreste consumarea sagetilor ;)nici ala rosu nici albastru nici negrupe s1 nu exista infinity arrow a zis dragosh
Prutus Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 nu exista infinity pe s1 pt ca nu au pus cei de la webzen,el apare in s2 sau s3, singura posibilitate e sa stea pe fenrir si sa traga cu skillu de la fenrir dar ala da dmg cam slabut
bunny Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 elf + fenrir confirmat, sagetile se termina, am pus eu fenrirul meu pe elf si nu exista nici skill de infinity arow nici stop la consumat sageti; cat despre skilu de fenrir mai bine lasa... dai in 10 mobi si face dmg in 2#editsa scoata cineva din FAQ asta: La elf acesta opreste consumarea sagetilor sau sa se importe daca e posibil skilu de infinity arow, am vazut undeva si aceasta solutie propusadone
_alexa_ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Norocul meu ca am doua calculatoare si imi tin spotul cu charul secundar cat timp imi fac plinul la sageti.Un inv plin de sageti consum cam la jumatate de ora in T3 (cu toate ca omor usor mobii) deci ce facem? Stam cu "pty pls qq" pana: facem full / ne lasam de joc pe link / ne apucam de al char? Nu se poate seta drop de arrows +2 din mobi?
-GUNIT- Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 am vazut pe alte srv "GM box" ca un bok dar cand il aruncai cadea un item exe + GM box-ul si il puteai arunca de cate ori vrei :)nu se poate face asa ceva si aici dar cu arrows ? :-?
Guest da.masterpiece Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 tipati toti ca vreti s2 ep 3 si veti avea infinity arrow :) asta e dezavantaju de a avea elf pe agi...
_alexa_ Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 tipati toti ca vreti s2 ep 3 si veti avea infinity arrow :) asta e dezavantaju de a avea elf pe agi...am si nrg, si am si agil :) doar n-o sa stau cu pty pls de la lvl 15, nu?? eu la cazurile astea ma refer, cand trebuie sa cresti dupa rr, ca e imposibil.
cycodrom Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 tipati toti ca vreti s2 ep 3 si veti avea infinity arrow :) asta e dezavantaju de a avea elf pe agi...atata vreme cat in FAQ pana acu spunea: Fenrir ..............La elf acesta opreste consumarea sagetilor normal ca facem tambalau, am elf si am fenrir, nu zic cat am stat sa fac fenriru, si pentru ce??? sa vad ca nu merge, sa vad ca nu pot sa folosesc nici macar varianta a 2 a , dau cu skilu, mai frumos, exceptand faptul ca dai in 10 mobi si doar 1-2 iau dmg cand dai rr nu merge skilu de fenrir o mare aberatie. asa cum s au facut fenrir ii aia pt GM trebuia probata si varianta cu infinity arow. datorita unei "dezinformari" am pierdut atata amar de vreme facand elf, cand puteam sa fac alceva.
-GUNIT- Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ramane faza cu shop cu sageti in fiecare tarc :)
cycodrom Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 sau macar setat mai bine fenriru... daca se poate, in felu asta ajuta si bk pana la lvl de skillsau ambele si mai bine