RyLa Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 -- Anchetatorii din cazul trenului deraiat in localitatea doljeana Carcea iau in calcul si un atentat terorist. Un fost angajat al Biroului de Miscare al Regionalei CFR Craiova, care locuieste in localitatea Carcea, este anchetat la aceasta ora de politisti si procurori. El a fost diagnosticat, la un moment dat, cu schizofrenie, spun surse judiciare, motiv pentru care, in urma cu cateva luni, conducerea regionalei a decis mutarea lui la Caracal pe o functie de muncitor necalificat, informeaza Gardianul. Intre timp, un procuror de la Parchetul Curtii de Apel Craiova coordoneaza ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care a avut loc incidentulhttp://img10.imageshack.us/i/image012bq.jpg/AICI SUNT EU http://img245.imageshack.us/i/image010ur.jpg/sursa : ziua.net si eu Link to comment
Nu e Sparky Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 iau in calcul si un atentat teroristEl a fost diagnosticat, la un moment dat, cu schizofreniesursa : ziua.net si euDaca e bolnav de schizofrenie nu se mai poate vorbi de atentat terorist. Link to comment
super_master Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 poze mai mici nu puteai pune ? Link to comment
The Wizard Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 ce ai de castigat daca deraiezi trenul?asta daca e adevarat ca unu s-ar fi jucat cu sinele. Link to comment
stayalive Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 LoL cum arata trenu.Parca e intr-un joc cu masini cand sta pe 2 roti.Oricum bine ca nu au fost victime/ Link to comment
RyLa Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 LoL cum arata trenu.Parca e intr-un joc cu masini cand sta pe 2 roti.Oricum bine ca nu au fost victime/15 raniti ,acu sa vedem cine traieste si cine nu Link to comment
The Wizard Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 inca un tren a deraiat. asta macar nu era cu persoane ci cu motorina... Link to comment
RooT92 Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Nu imi dau seama ce au avut de castigat persoanele care au facut acest lucru... Link to comment
Azyzz Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 trecui si eu azi pe acolo :)P.S: nu puteai sa pui poze mai mici? ai deformat forumul Link to comment
NoComment Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Dupa ce ca CFR-ul e vai de mama lui ... incep sa deraieze si trenurile ... -_- Link to comment
Guest The_KniveS Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 se vad consecintele , cand folosim tehnologie de pe timpul lu' tovarashu Link to comment
WeedSmoke Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Asa le trebuie daca dau salariatii afara pe capete. Link to comment
RyLa Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 Asa le trebuie daca dau salariatii afara pe capete.Daca se va intampla si cand vei merge si tu cu trenul ? Link to comment
DuR@nG0_* Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 probabil niste copii terorizatori care nu aveau ce face au pus un bolovan imens pe sina de trendar..nu prea are cum...si cum era sa deraieze un conducator schizofrenic ,trenul ? Link to comment
RyLa Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 probabil niste copii terorizatori care nu aveau ce face au pus un bolovan imens pe sina de trendar..nu prea are cum...si cum era sa deraieze un conducator schizofrenic ,trenul ?Cand eream ieri acolo unu reprezentant de la astea de la C.F.R care dadea interviu pentru televiziune expica ca atunci cand sa pus frana nu au franat toate vagoanele lafel ,doar unu din primele vagoane a franat mai puternic iar celelalte mai putin sau chiar deloc si de aceea s-a format un zigzag de vagoane pe sine cand a deraiat .... Link to comment
topaZz Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 probabil niste copii terorizatori care nu aveau ce face au pus un bolovan imens pe sina de trendar..nu prea are cum...si cum era sa deraieze un conducator schizofrenic ,trenul ?Nu poti sa deraiezi un tren cu un bolovan , chiar daca il ridica 3 insi. Link to comment
Guess.Who Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Numai cineva care a muncit in C.F.R. poate face asa ceva. Link to comment
topaZzModificat Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 fratilor, nu va dati seama ca cine a fost in C.F.R si a fost demis, sau pur si simplu aruncat afara a facut asta? :-j Link to comment
Deejay7 Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 din cate am inteles,a fost o problema la sina de tren nu a fost prinsa bine Link to comment
celmaislabaN Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 zici ca esti in mario btw, ce cocalar e ala, cum sa`ti faci poza cu trenu deraiat? Link to comment
FuZZeN Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 btw, ce cocalar e ala, Ăla e cel mai mare cocalar , oricum asa cred şi eu, că a fost stricată calea ferată. Link to comment
acelasi_bandit Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 se mai intampla si asa ceva...mai ales ca suntem in Romania.. ai iesit super in poza gigolo italiano $$$$ de puta madre $$$ XXL talento Link to comment
zonic Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Asta e mana celor de la CFR "ma dai afara ? lasa ca ti-o fac eu tie" nu bate un pic la ochi ca deraiaza cam multe trenuri in ultmul timp de cand au lasat atatia oameni fara un loc de munca ... Link to comment
Andu Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Totusi s-a aflat care ar fi motivul pentru care a deraiat? Link to comment
alcholic Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 poi ... daca aveam trenuri cu viteze de peste 200km/h .... atunci ce era ... jale mare ... oricum ...in romania asta nu e nimic sigur :tiphat: Link to comment