Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest *Devil*s*

Un admin daca se poate sa imi raspunda....

Recommended Posts

Guest *Devil*s*
Posted

Am si eu un cont si trebuie sa ii dau accept la mail.. pt ca mi-am schimbat pass dar e o problema mailu nu mai stiu parola... la el ca mi-a schimbato un noob...dar toate datele de pe contu respectiv le stiu numai pass de la mail nu il mai am ...:| un admin ceva daca se poate sa ma ajute stiu toate datele necesare pt schimbarea parolei... astept pm mersi mult..

Posted

Nu-ti trebuie confirmare din mail ca ai schimbat parola, daca stii datele si mail-ul poti schimba parola.

ps: Nu e treaba noastra ce faci tu cu al tau cont. Datele sunt confidentiale, nu se mai trimit ca altadata, din cauza ca s-au furat conturi in trecut. Nu avem de unde sa stim ca tu esti propietarul contului si nu cel care vrea sa "devina". ;)

LE: Vad ca acum trebuie confirmare din mail mai nou, pe old bd nu necesita. Nu avem ce sa-ti facem daca ti-ai uitat parola la mail.

Guest *Devil*s*
Posted

Poi mi-am schimbat dar tot aia e nus dc :|,,,, ca stiu tot ce imi trebuie am tot si stiu numai eu... dar tot pass ala e vechi :| ce fac ...?

Guest *Devil*s*
Posted

Da dar eu am dat mailu la cineva si mi-a schimbat pass in cazul acesta ce as putea face?

Posted

Sa-ti furi mail-ul inapoi, daca nu vrea sa ti-l dea. La modul cel mai serios vorbind. Sau vorbeste cu persoana respectiva sa-ti dea macar click pe activarea de schimbare pass.

Guest *Devil*s*
Posted

ms..deci alta posibiltate nu exista sa dati voi cumva accept ?... ca va spun toate datele contului nui problema... ca de ala nu mai dau ....a plecat ca si daca dadeam ii rupeam gatu...pot sa va spun toate datele pt a schimba pass...

Posted

Nup, chiar nu se poate. Imi pare rau, la partea asta eu unul nu am cum sa te ajut. Nu se poate schimba pass, decat din bd, iar lucrul asta nu se mai face, am scris mai sus de ce. Pare rau.

Totusi, ti-ai facut contul pe yahoo?

Guest *Devil*s*
Posted

Si daca nu mai sti ala nu mai exista nimik :|....

Posted

Nu. Daca stiai ca pe mail-ul ala ti-ai facut contul, de ce nu te-ai gandit ca-ti trebuie pt mai tarziu? Si in plus de ce ti-ai da un mail cuiva?

Guest *Devil*s*
Posted

Am crezut ca imi e prieten dar a fost pe interes... intelegi aveam eu niste lucrari pe mail... si mile-a furat... deci spunetimi ce sa fac ca sa dovedesc ca e contu meu numai sa dati accept sa se schimbe pass...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...