Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ma[R]iO

una mica problema

Recommended Posts

Posted

mario daca folosesti win mode din launcher...eu zic ca asta e problema.....

p.s: este simplu :) ia un win mode normal...dezactiveaza-l pe cel din launcer si joaca-te....

incercam :) multzumesc frumos colega :P

Posted

eu folosesc alt winmode .. de la clicker gui .. dupa format tot imi inchide jocul .. oare care o fi problema .. incerc cu ultima versiune de clicker gui ..

Posted

eu folosesc alt winmode .. de la clicker gui .. dupa format tot imi inchide jocul .. oare care o fi problema .. incerc cu ultima versiune de clicker gui ..

incearca vs 1.3.2 de clicker gui ..la aia nu iti mai inchide jocul :)

Posted

incearca vs 1.3.2 de clicker gui ..la aia nu iti mai inchide jocul :)

deci.. ultima versiune de clicker gui imi da d/c cand il activez . 1.3.2 merge .. dar ma scoate din joc ... cam dupa 1-2 ore de afk

.. am reinstalat windowsu .. e totu curat .. oare ce o fi ..

Posted

am facut tot ce ai spus acolo... rezultat este bun.. no virus, no memory busit.. etc... dar totusi cand activez clicker gui... iau d/c si la verisunea noua de clicker si la cea veche....

solutia... folosesc un clicker mai vechi de la dizzy cu Q:)) si nu am mai laut d/c de 1 saptamana :)

Posted

dar problema aste e de cand e s1, sa nu zica cineva ca la trade lore jos nu-i dispare jocul asa sec fara sa zica nimic? eu patesc contsant, pe diferite sisteme, pe windows proaspat instalat, e bug de la joc, m-am invatat cu el, asta e :D

Posted

as dori un topic de unde pot sa dld joytokey cliker / dizzy sau cum io zice ... era un topic vechi unde a lasat bunny un link si nu mai gasesc care imi lasa un link de unde sa dld joy tokey ala vechi cu Q...

Posted

dar problema aste e de cand e s1, sa nu zica cineva ca la trade lore jos nu-i dispare jocul asa sec fara sa zica nimic? eu patesc contsant, pe diferite sisteme, pe windows proaspat instalat, e bug de la joc, m-am invatat cu el, asta e :D

in trade cu ce? cu jwl? daca e cu jwl...te pot da afara din joc ...fiind pe orice harta...ala e bug de cand lumea si pamantul :))

Posted

iO' date='Oct 5 2009, 16:38' post='4284443']

as dori un topic de unde pot sa dld joytokey cliker / dizzy sau cum io zice ... era un topic vechi unde a lasat bunny un link si nu mai gasesc care imi lasa un link de unde sa dld joy tokey ala vechi cu Q...

Nu mai tin minte, totusi, ti-ai rezolvat problema pentru care ai deschis topicul?

Posted

cea mai sigura solutie: scoti cablu de net din placa de retea apoi dai format la tot hardul si te joci MU pana la adanci batraneti :-j

Posted

iO' date='Oct 7 2009, 11:41' post='4289858']

nu ... tot incerc pe metode

Firewall-ul il ai activat? daca da, pune la data execution prevention main-ul si laucher-ul si va functiona in parametrii normali. Daca nici asa nu iti functioneaza, re-install de windows este indicat. Pt. a exclude viitoarele probleme de gen , instaleaza toate programele si jocurile in partitia C , astfel nu vei fi nevoit sa reformatezi de fiecare data computerul.Succes.

Posted

Firewall-ul il ai activat? daca da, pune la data execution prevention main-ul si laucher-ul si va functiona in parametrii normali. Daca nici asa nu iti functioneaza, re-install de windows este indicat. Pt. a exclude viitoarele probleme de gen , instaleaza toate programele si jocurile in partitia C , astfel nu vei fi nevoit sa reformatezi de fiecare data computerul.Succes.

nu gasesc acel "data execution prevention" dak pui un print cu locul unde gasesc incerc si chestia asta ... in rest am incercat toate chestiile care mi-au fost recomandate si nu merge

faza nashpa e k doar pe link imi faceasa pe alte servere merge normal :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...