Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Arena

Recommended Posts

Posted

Deja nu mai am loc nicaeri sa trag. Toate tarkurile din arena sunt full, spoturile sunt mai rele ca in icarus/tarkan, in K6, k7 nu pot trage cu bk-ul, unde naiba sa ma duc? Tarku de bk e plin, abea sunt 10 mobi si acolo.

Bagati Fire Golem in toate tarkurile si mobi gen Gigas Golem (verzi) si Omega Wings pe spoturi, ati facut omultime de spoturi pentru aia mici asemanatoare cu cele din icarus si tarkan care sunt practic DEGEABA!

Deja nu mai gasesc nicaieri loc sa cresc, in Kalima nu pot creste deci e exclus din start, raman doar 10 tarkuri, care sunt mereu pline.

nu stau pe spoturi in arena sa iau 6k - 15k :sef: :sef:

Posted

Ar fi o idee buna sa fie modificati macar mobii de pe spoturile din arena. E imposibil sa faci un pty pe ele, xp-ul fiind mult prea mic, mai mic decat in k5.

Si macar 3-4 sa aiba mobii mai grupati si pentru bk-i.

Iar in tarcu de bk cu bali (pt ca si asa e gol mereu, acelasi motiv, xp super mic) sa fie tot hero mutant sau ax warrior :D

Posted

ar fi bine daca ai lua 15k pe toate spoturile, da' numai 3 sunt cu mutant hero

pe spoturile de sus daca iei 2k xp la 390 (nu stiu, n-am incercat) cred ca ar trebui sa te simti semizeu

Posted

frate cu spoturile alea de bali e bataie de joc ...ce dracu la lvl 300 iau max 9k xp... :| faceti cv si puneti peste tot bali si soldier dar mariti xpul ala macar ~20k

bineinteles sa fie si mai tari sa aiba mai multa viata etc.. :)

Posted

Deja nu mai am loc nicaeri sa trag. Toate tarkurile din arena sunt full, spoturile sunt mai rele ca in icarus/tarkan, in K6, k7 nu pot trage cu bk-ul, unde naiba sa ma duc? Tarku de bk e plin, abea sunt 10 mobi si acolo.

Bagati Fire Golem in toate tarkurile si mobi gen Gigas Golem (verzi) si Omega Wings pe spoturi, ati facut omultime de spoturi pentru aia mici asemanatoare cu cele din icarus si tarkan care sunt practic DEGEABA!

Deja nu mai gasesc nicaieri loc sa cresc, in Kalima nu pot creste deci e exclus din start, raman doar 10 tarkuri, care sunt mereu pline.

are dreptate

ca sa cresti cat de cat trb sa intri la 4-5 sa iei 1 spot de fire sau gigas ptr ca e bataie mare pe ele pe cand spoturile de jos is degeaba si tarcul de bk cu bali e mereu gol

candva ziceati ca se va reimprospata srv 1 cu sts :)

sau facut 100 de spoturi ptr nonrr desi acu le este mai usor sa creasca fata de noi care am stat la 2k xp si ne chinuiam cu sirene pe spot soti etc...

ar fi foarte bn daca sar baga mobi gigas fire omega pe spoturi sau macar tarcurile de bk :D

Posted

Sunt deacord cu tine ca spoturile di arena sunt foarte slabe si cand vezi si 8 exp primite dela ramele alea, ati cam trece cheful sa stai pe spot

Posted

are dreptate

ca sa cresti cat de cat trb sa intri la 4-5 sa iei 1 spot de fire sau gigas ptr ca e bataie mare pe ele pe cand spoturile de jos is degeaba si tarcul de bk cu bali e mereu gol

candva ziceati ca se va reimprospata srv 1 cu sts :)

sau facut 100 de spoturi ptr nonrr desi acu le este mai usor sa creasca fata de noi care am stat la 2k xp si ne chinuiam cu sirene pe spot soti etc...

ar fi foarte bn daca sar baga mobi gigas fire omega pe spoturi sau macar tarcurile de bk :D

nu mai plange atata ca macar voi ati avut punctiforme

daca tot va plangeti atata ca cei cu putine rr sunt avantajati acu ce ar fi sa revina arena la forma dinainte??

unde aveai AX (hero) ? nu v-ar covenii?

Posted

nu mai plange atata ca macar voi ati avut punctiforme

daca tot va plangeti atata ca cei cu putine rr sunt avantajati acu ce ar fi sa revina arena la forma dinainte??

unde aveai AX (hero) ? nu v-ar covenii?

este si asta adevarat dar pana am facut 3-4rr sa stam arena am stat la pt atl 3 t 1 2 la xp de 3-4k

acuma de bn de rau mai prindeti 1 pt ceva si va doare la basca ca sa nu zic ca acuma sunt si kalimele unde se face xp calumea chiar si cu 1-2-3 rr

Posted

esti si u bk...zi-mi si mie ce poti face in kalima??

decat sa va ganditi la bn vostru stiti

ca tot zici de kalima d c nu faceti o sugestie sa devina toata arena "tark" de bk,asa o sa aveti si tarkurile mai libere si nu o sa va mai plangeti

Guest GUNIT-MG
Posted

in toate tarcurile sa fie fire golem

si in cele 2 de bk, in cel de sus sa fie gigas golem si jos sa fie hero mutant :)

Posted

si in cele 2 de bk, in cel de sus sa fie gigas golem si jos sa fie hero mutant :)

jos si spoturile

Posted

jos si spoturile

ati stat voi putin si v-ati gandit bn si ati ajuns la concluzia asta nu??

ia mai puneti-va pofta in cui si nu va mai plangeti ca e bn asa cum e

Posted

Tocmai, ca nu este echilibrata Arena cu restul hartilor. In tarkan 3 omori mai usor mobii si-ti iei xp mai mare decat pe un spot cu Ax, ce sa mai zic de Bali...

Nu poti sa ti un spot cu hero mutant? pai te duci in icarus, k4, etc.

Posted

u vrei sa zici ca stai si dai rr la bali?sau la hero mutant?

cand o sa faci 6rr si o sa vrei tarc omega sa cresti mai rpd sa te vad cum o sa il iei daca toti din bk cauta 1 tarc dintre cele 10

Posted

u vrei sa zici ca stai si dai rr la bali?sau la hero mutant?

cand o sa faci 6rr si o sa vrei tarc omega sa cresti mai rpd sa te vad cum o sa il iei daca toti din bk cauta 1 tarc dintre cele 10

asta nu neg....dar pana ajung eu la 6rr mai e....dar si at cand o sa fac...trebuie sa nu ne gandim doar la noi...

si cei cu putine rr au dreptul sa cresca lafel cum au si cei mari

Posted

asta nu neg....dar pana ajung eu la 6rr mai e....dar si at cand o sa fac...trebuie sa nu ne gandim doar la noi...

poi si ce nu au unde sa creasca?t1 t2 atl 1 2 3 icarus kalime ......

Posted

ok, aveti dreptate, inafara de tarcurile cu fire si gigas, aca ai cateva rr la activ, este bataie de joc ^_^ Dar, in acelasi timp, trb sa ne aducem aminte ca gigas si fire, totusi sunt niste monstri destul de "suparati" asa ca cei pana-n 6 rr o sa aiba de suferit. Parerea mea ar fi alta, arena sa fie impartita in 2: tarcurile pt cei cu multe rr, spoturile exterioare pt cei cu mai putine rr. As pune 2 randuri de fire si 2 de gigas, inclusiv tarcul de bk care acum are mutant, in cel de jos mutand mutant, iar pe spoturi, ori ax warrior, ori mutant... ceva de pe acolo -_-

Posted

ok, aveti dreptate, inafara de tarcurile cu fire si gigas, aca ai cateva rr la activ, este bataie de joc ^_^ Dar, in acelasi timp, trb sa ne aducem aminte ca gigas si fire, totusi sunt niste monstri destul de "suparati" asa ca cei pana-n 6 rr o sa aiba de suferit. Parerea mea ar fi alta, arena sa fie impartita in 2: tarcurile pt cei cu multe rr, spoturile exterioare pt cei cu mai putine rr. As pune 2 randuri de fire si 2 de gigas, inclusiv tarcul de bk care acum are mutant, in cel de jos mutand mutant, iar pe spoturi, ori ax warrior, ori mutant... ceva de pe acolo -_-

Buna ideea:)

Posted

#ma culmea de cate ori am dat rr si am trecut prin k3 / k4 / k5 defiecare data erau mai multe spoturi goale ... si tot voi sunteti cei care v-a plangeti ca nu aveti unde creste . pe langa k3--k5 mai e atlans3/tarkan2/icarus

#daca nu se schimba monstrii macar lvl de arena de la 300 sa se diminueze la 280

Posted

Nu pot sa cred ca nu aveti unde creste, in conditiile in care spre deosebire de 0.97d erau mai putine spoturi. Si-n plus toata lumea crestea in arena, dar pe S1, exista Kalima, Aida, locuri mai multe unde puteti creste. Si da, nu aveti unde creste pentru ca sunteti zgarciti si stati singuri pe spoturi\in tarcuri. Intrasem zilele trecute in joc si ma uitam pe spoturile unde in alte dati, pe 0.97d, existau chiar 2 party-uri. Dar nu, voi stati singuri, atunci daca stati singuri, nu mai veniti aici sa cereti marirea experientei sau adaugarea unor monstri cu experienta mai mare, or smth. E experienta mica in party, corect, cat? 6k? Pai eu pe 0.97d, ziceam bine mersi ca prind si-atat, cand experienta a fost scazuta pe bd3 spre deosebire de bd2.

Fara alte adaugiri, sugestie respinsa. -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...