Jump to content
GaBytZu97

Ai face asta?

Recommended Posts

Posted

Pentru 100.000 metri patrati de casa ? :P (da stiu, ai vrut sa spui 100.000 metri patrati de teren). Iar raspunsul in aceasta seara este NU.

Ai da cu ciocanul, tare de tot, de 3 ori, in unitatea centrala a PC-ului, pt 2000 ron ? (da banii incoa, il fac praf :lol:)

Posted

Pentru 100.000 metri patrati de casa ? :P (da stiu, ai vrut sa spui 100.000 metri patrati de teren). Iar raspunsul in aceasta seara este NU.

Ai da cu ciocanul, tare de tot, de 3 ori, in unitatea centrala a PC-ului, pt 2000 ron ? (da banii incoa, il fac praf :lol:)

as face asta :)) , ca cu 20 de milioane imi iau unitate nou-nouta fata de jaful de unitate pe care il am eu :)) si mai raman ceva banuti de buzunar =)))

Nu.

Ti-ai freca instrumentul, cu smirghelul in mana, pt 100.000 E ?

nu =)))

te-ai lasa calcat de un logan pe mana pentru 20.000 euro?

Posted

Yep

Ti-ai pune benzina pe instrument si i-ai da foc pentru 100.000$?

Posted

Yep

Ti-ai pune benzina pe instrument si i-ai da foc pentru 100.000$?

doar dak ai sta tu in fata sa suflii rpd

ai manca CA*AT pt o suma ff mare?

Guest LoLz0o0r
Posted

Fata de amici da,fata de familie nu.

Ai face baie intr`o cada plina cu cei mai verzi MUCI din lume pt 999.999.999.999.999.999 de euro?

Posted

depinde cat de strans =)))))

ai injura un gabor de morti , de ma-sa , si i-ai blestema familia pentru 500.000 Euro?

Fac asta si pentru 1.000, sa nu mai vorbim de 500.000 :).

Ti-ai arunca monitorul pc-ului, de la 4, pt 1000 ron ? Eu da, mi-as lua ceva mai bun.

Posted

Ti-ai arunca monitorul pc-ului, de la 4, pt 1000 ron ? Eu da, mi-as lua ceva mai bun.

Nu. Imi place monitorul meu.

Ai face plangere la RDS ca sa scoata reclama de pe site? (chiar daca nu se poate, prin absurd sa zicem)

Guest erifeek
Posted

Nu

Ai dat la mije daca ai stii ca e nespalata ?

Guest C_WalKer
Posted

=))

Ai ramane blocat in lift o zi intreaga pt o femeie?

Posted

nu..

Te-ai casatori cu un babuin pt 5 dolari?

NUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuu

>Ai manca 1 cornet de inghetata stricata pentru 100 Euro ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...