Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest sticla.ilie

bind skiluri

Recommended Posts

Guest sticla.ilie
Posted

dupa cum se vede din topicul inchis abuziv de bunny demai jos exista o problema cu binduitul tastelor pe skiluri.

doresc oricine are cunostiinta despre aceasta problema sa scrie aici. oricine in afara de bunny pentru ca normal din partea adminului nu am primit nici un ajutor , ba mai mult a trebuit sa imi caut dreptatea la plangeri pentru ca topicul a fost inchis abuziv si a ramas fara solutionare.

daca cineva se pricepe primesc orice sfat. daca este bug pe caracterul meu (semnatura) rog ownerul sa rezolve problema pentru ca are acces la server. fara bind pe taste sunt practic discriminat si nu pot sa fac dueluri pentru ca nu pot sa schimb skilurile.

in cea mai buna si frumoasa maniera va multumesc anticipat pentru ajutorul vostru si sper ca in o buna zi sa nu mai existe discrimiari intre jucatori si deasemnea sa se afle raspunsuri pentru asemnea probleme. spun asta deoarece ma gandesc ca e in interesul ownerului sa rezolve bugurile pentru ca jucatorii sa aiba toti aceleasi drepturi.

Posted

Asemenea lucruri nu apar din partea Server-ului ( probabil extrem de rar ). Este sansa de 0,001% ca intr-o baza de date, unde se salveaza atat Log-uri cat si informatii de peste 12gb/zi, caracterul tau sa fie "discriminat".

Te-as ruga sa specifici daca folosesti anumite Skin-uri sau alt client pentru a te conecta la Server si nu cel pus de noi pe Site-ul LinkMania ( aici ).

De asemenea, te-as ruga sa faci un cont nou pe care sa incerci acest lucru. Mai exact, sa incerci notarea Skill-urilor, dupa care sa dai un Switch pentru a vedea daca raman notate. Daca problema apare si la acel cont, este mai mult decat logic ca problema este de partea ta.

Eventual daca ai un prieten de incredere, l-ai putea ruga sa incerce el acest lucru pe contul ( caracterul ) tau sa vedem daca problema apare si la.

Poti incepe chiar prin a face dinnou Download la clientul LinkMania.

Guest sticla.ilie
Posted

Asemenea lucruri nu apar din partea Server-ului ( probabil extrem de rar ). Este sansa de 0,001% ca intr-o baza de date, unde se salveaza atat Log-uri cat si informatii de peste 12gb/zi, caracterul tau sa fie "discriminat".

Te-as ruga sa specifici daca folosesti anumite Skin-uri sau alt client pentru a te conecta la Server si nu cel pus de noi pe Site-ul LinkMania ( aici ).

De asemenea, te-as ruga sa faci un cont nou pe care sa incerci acest lucru. Mai exact, sa incerci notarea Skill-urilor, dupa care sa dai un Switch pentru a vedea daca raman notate. Daca problema apare si la acel cont, este mai mult decat logic ca problema este de partea ta.

Eventual daca ai un prieten de incredere, l-ai putea ruga sa incerce el acest lucru pe contul ( caracterul ) tau sa vedem daca problema apare si la.

Poti incepe chiar prin a face dinnou Download la clientul LinkMania.

cand ies de la party incerc sugestiile tele.

PS: nu am skinuri , etc. jocul nu este read only nicicum.

sa fie de la win7? dar ma indoiesc de asa ceva , nu ar fi logic , din moment ce jocul merge fara probleme...

o sa dau un feedback aici cand pot sa fac sugestiile lui crysty.

pana atunci poate mai sunt persoane ca mine (sigur sunt , erau si pe celalalt topic) care poate au gasit o solutie.

Posted

Salve

Incearca sa iti bagi schinurile cu tasta AltGr, la mine cu aia merge !

Eu am tst in limba Italiana si imi lipsesc si alte semne pe care nu le pot folosi

in Game, de ex. scrisul pe party, schinurile, pt. a ucide pe cineva, folosesc

tasta AltGr.

Incearca, iti doresc succes !

:tiphat:

Guest c1871139
Posted

Salve

Incearca sa iti bagi schinurile cu tasta AltGr, la mine cu aia merge !

Eu am tst in limba Italiana si imi lipsesc si alte semne pe care nu le pot folosi

in Game, de ex. scrisul pe party, schinurile, pt. a ucide pe cineva, folosesc

tasta AltGr.

Incearca, iti doresc succes !

:tiphat:

care e tasta altgr???

Guest low-in-the-house
Posted

cred ca se referea la tastele ALT+CTRL+Bind(1>0)

Guest c1871139
Posted

incercat pe acelasi cont , caracter diferit MERGE PERFECT

pe caracterul principal nu vrea deloc. deci e de la personaj nu de la computerul meu.

pe mg merge sa le pun si nici nu treb puse toate. raman salvate

pe sm nu raman nici impuscate

Guest c1871139
Posted

Scrie pe ea AltGr in dreapta langa bara mare de spatiu, nu stiu cum se chiama acum :>

cred ca ai tu tst diferita... la mine pe nici o tasta nu scrie asa ceva

Guest c1871139
Posted

am mai incercat. NIMIC

pe mg stau modificate LEJER fara cea mai mica problema.

in schimn , pe sm (pers principal) nu raman salvate sub nici o forma.

de aici rezulta ca jocul este instala ok (e cel de pe site) , contul este ok (pe mg merge perfect) , problema e doar pe caracterul sm al meu. deci undeva la server.

poate cineva sa ma ajute acum? sau tre sa fac cerere la dragos sa imi reseteze sau sa mi sterga caracterul si sa il faca din nou?

Guest c1871139
Posted

am trimis un mesaj si ownerului. daca dansul poate sa rezolve cu bugul e ok , daca nu atunci sa mi fac mg ul de acelasi level la care sunt acum cu sm ul si sa mi scada sm ul la levelul mg ului. pe mg imi merg skilurile binduite.

am lvl 361 pe sm si lvl 80 pe mg. vreau inversate cu punctele aferente ,pastrate itemele , daca nu se poate rezolva nimic cu bugul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...