Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest sticla.ilie

skilluri

Recommended Posts

Guest sticla.ilie
Posted

sunt sm si de cand am inceput sa joc incerc sa pun pe tastele numerice skilurile.

respectiv : pe cifra 1 sa fie ES , pe 2 hellfire , etc.

le pun frumos cu CTRL dar de 3 luni NICIODATA nu au ramas. daca dau sw , ies din joc cu exit game , cu alt f4 , dau select server NU raman.

pur si simplu nu vor sa ramana. am incercat in toate felurile , nu merge si imi face numai draci.

poate stie cineva despre ce e vorba

Posted

Aceeasi problema am intalnit-o si eu pe 97d la mg, s-a dat rr bd si tot nu reusisem sa pun spells cum imi doreau (se puneau automat pe 0 toate). Indicat ar fi sa se dea delete la character din bd si sa se refaca cu aceleasi resets, levels si points.

Guest sticla.ilie
Posted

Aceeasi problema am intalnit-o si eu pe 97d la mg, s-a dat rr bd si tot nu reusisem sa pun spells cum imi doreau (se puneau automat pe 0 toate). Indicat ar fi sa se dea delete la character din bd si sa se refaca cu aceleasi resets, levels si points.

mie nu imi ramane pe nici un 0. nu apare NIMIC.

orice as face nu ramane NIMIC dupa ce ies din joc. indiferent de cum ies din joc. le am pus si pe toate si doar 9 , am iesit din joc cu sw , change server , alt f4 , stins compul direct , schimbat caracter , etc

Posted

Mie nu-mi ramaneau salvate daca luam disconnect. :)) Nu stiu ce ar trebui sa faci sa-ti ramana salvate bind-urile, e aiurea. :) Cred ca e caracterul bugguit. Ia incearca alt char, sau alt cont.

Guest sticla.ilie
Posted

Mie nu-mi ramaneau salvate daca luam disconnect. :)) Nu stiu ce ar trebui sa faci sa-ti ramana salvate bind-urile, e aiurea. :)

e foarte enervant sa stai cu mouseul sa selectezi pe tot ecranul skiluri. pe097 le avea puse exact cum imi placeau mie si era super , schimbam schilul instant. acum nu pot sa fac de exemplu un duel cu cineva pentru ca nu pot sa ma teleportez si sa schimb repede pe damage si inapoi imediat. practic tre sa le selectez cu mouseul in cateva secunde , timp in care mor... practic skilurile sunt inutilizabile cand am nevoie de ele RAPID.

Guest sticla.ilie
Posted

normal dupa ce dai tu un switch character/select server sau chiar exit game ar fi trebuit sa iti ramana salvate; in cazul tau cred ca e un bug...

era si normal , nu ma mai enervasem de dimineata de cand mi a mancat nervii unu...

Posted

ceva e ciudat aici:joc pe 2 conturi ;pe un char dintr-un cont care-l joc frecvent imi raman skillurile selectate dupa placul meu,in skimb,pe celalt cont,pe celalt char pe care il joc nu-mi raman salvate; deci nu se pune problema unui char bug-uit

Guest sticla.ilie
Posted

ceva e ciudat aici:joc pe 2 conturi ;pe un char dintr-un cont care-l joc frecvent imi raman skillurile selectate dupa placul meu,in skimb,pe celalt cont,pe celalt char pe care il joc nu-mi raman salvate; deci nu se pune problema unui char bug-uit

pai asta e chestia care eu o cer sa fie reparata pentru ca pentru mine conteaza FOARTE mult. eu nu pot sa ma duelez cu nimeni ca pierd pentru ca nu pot sa schimb repede skillurile.

normal ar fi sa avem toti aceleasi drepturi si sa fim egali din punct de vedere tehnic. eu consider asta un foarte mare dezavantaj

Guest sticla.ilie
Posted

haideti misteri admini , se uita cineva si ia in serios? ca de ras si de reconfirmat ca nu merge nu am nevoie si nu ma ajuta cu nimic.

pe bune , e super enervant sa fiu singurul care nu poate binduii butoanele. eu nu pot sa iau jwl de pe jos ca nu pot sa schimb repede skillul ca sa pot sa ma misc , eu nu pot sa fac duel , etc.

daca nu considerati asta o problema majora , rog adminii sa faca un duel cu cineva fara sa aiba cifrele asignate unui skill. eu nebunesc , stau cu mouseul cand ceilalti apasa butoanele si fac duele.

rog un admin sa investigheze problema si sa o ia in serios. poate altcineva in afara de bunny caruia lui i se pare funny si eu mor de nervi si draci.

Posted

Funny mi se pare acum cand ramai fara topic. Nu avem nicio explicatie plauzibila pentru problema ta. Nu are cine sa te lamureasca, te descurci de unu singur cu bind-urile.

ps: legea talionului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...