Jump to content
TheodorescuS

Ce sa faceti cu 15 milioane de euro + un SLR McLaren ?

Recommended Posts

Posted

arata de zici k e masina lu terminator - metal lichid - marfa

pai puii mei , daca in spatele casei ai cel putin o sonda de petrol si banii iti dau p'afara din bucatarie si camara, dc sa nu iti plachezi masina cu aur? Eu mi-as face placata cu platina cu incrustatii de diamante si sa coste cat un bloc la unirii la fantani, ete asa sa se oftice manelistii romani :hello: :nanana:

Posted

arata de zici k e masina lu terminator - metal lichid - marfa

pai puii mei , daca in spatele casei ai cel putin o sonda de petrol si banii iti dau p'afara din bucatarie si camara, dc sa nu iti plachezi masina cu aur? Eu mi-as face placata cu platina cu incrustatii de diamante si sa coste cat un bloc la unirii la fantani, ete asa sa se oftice manelistii romani :hello: :nanana:

io mias face 2 :P

Posted

Daca nu ma insel tipul este nimeni altul decat sultanul din Brunei care la un moment dat a fost in fata lui Bill Gates in topul celor mai bogati oameni de pe pamant...deci...nu ma uimeste...tinand cont ca are peste 2000 de masini printre care un Rolls Royce "cu etaj",cateva sute de avioane si iahturi si un palat cu cateva sute de camere :-??

Posted

Oameni tampiti chiar daca ai avea bani asa de ce sa-i risipesti pe lucruri de rahat . Daca e pentru publicitate cu 15 milioane mai bine facea niste acte caritabile si iesea mai frumos . Daca as avea ocazia i-as fura macar oglinda de la masina si i-as trage un tunning cu o cheie de 22 dupa ideea "tara moare si baba se piaptana"

Posted

In prezent, Hassanal Bolkiah locuieste intr-un palat cu 1.788 de camere, mai mare decat Vaticanul, si a cheltuit milioane pe masini si pe scaune de toaleta placate cu aur. In garajul sau se afla peste 3000 de automobile dintre cele mai rare, mai scumpe, mai frumoase si mai rapide.

Circa 350 de modele Rolls-Royce, opt McLaren F1, sase Dauer 962 LM, singurul Mercedes CLK-GTR din lume cu volan pe dreapta, un Lamborghini Diablo Jota, Porsche 959, Bugatti EB110, Lamborghini Murcielago LP640, Maybach 62, doua Jaguar XJR-15 si numeroase alte modele Ferrari, Mercedes, Aston Martin, Porsche si Bentley, sunt asezate frumos in cinci garaje imense a cate doua nivele fiecare si reprezinta mandria sultanului.

Masinile sunt conduse de Hassanal Bolkiah, de ministrii si de membrii familiei regale.

Sultanul din Brunei a fost cel mai bogat om de pe planeta ani de-a randul, pana sa fie surclasat de Bill Gates. Cu toate acestea, el inca isi permite absolut orice la cele peste 15 miliarde de dolari pe care le mai are in seif.

stire din 2007 :)

Sursa: hotnews.ro

Posted

cand ai prea multi bani si nu mai stii ce sa faci cu ei.. iti trec prin cam asfel de ideii :) si eu daca as avea cati bani are seicul ala, as face la fel, ba chiar mai mult, mi-as placa iahtul cu platina :)

Posted

@ Masina arata foarte bine, dar, nu merita sa bagi atatia bani intr'o masina, mai ales in perioada in care ne aflam`. xD

Nu crred ca e o problema la el... uite mai jos ce are :))

In prezent, Hassanal Bolkiah locuieste intr-un palat cu 1.788 de camere, mai mare decat Vaticanul, si a cheltuit milioane pe masini si pe scaune de toaleta placate cu aur. In garajul sau se afla peste 3000 de automobile dintre cele mai rare, mai scumpe, mai frumoase si mai rapide.

Circa 350 de modele Rolls-Royce, opt McLaren F1, sase Dauer 962 LM, singurul Mercedes CLK-GTR din lume cu volan pe dreapta, un Lamborghini Diablo Jota, Porsche 959, Bugatti EB110, Lamborghini Murcielago LP640, Maybach 62, doua Jaguar XJR-15 si numeroase alte modele Ferrari, Mercedes, Aston Martin, Porsche si Bentley, sunt asezate frumos in cinci garaje imense a cate doua nivele fiecare si reprezinta mandria sultanului.

Masinile sunt conduse de Hassanal Bolkiah, de ministrii si de membrii familiei regale.

Sultanul din Brunei a fost cel mai bogat om de pe planeta ani de-a randul, pana sa fie surclasat de Bill Gates. Cu toate acestea, el inca isi permite absolut orice la cele peste 15 miliarde de dolari pe care le mai are in seif.

stire din 2007 :)

Sursa: hotnews.ro

3000 de automobile ... adica de banii aia cumpara o masina la 10 000 de oameni saraci. :|

Posted
Ce n-am inteles eu din stirea asta ... de ce trebuie sa dau la saraci daca am bani multi ? :blink:
Pentru ca sunt persoane care merita un trai decent.
Posted

Cat ma costa sa imi iau o vopsea obisnuita cu efect asemanator ? :(

((Da ba DA ! , vreau sa imi pun si eu pe Dacie))

MULT =))

ON: cum sa fi asa distrus :crazy: ... 15 milioane de euro .. OMG :blink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...