Guest Bogdan. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Va rog sa`mi dati suspend permanent pe acest cont.
LuckyShot Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 zau ca nu inteleg de ce va place sa faceti asa pe victimele...daca nu mai vrei sa activezi, nu mai intri pur si simplu. sau de ce ai nevoie de suspend neaparat?
Guest Bogdan. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Pt ca: M-am saturat de linkmania,si de mofturile unora...+ de asta,daca il am,tot o sa mai intru pe el.
Guest Bogdan. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Eu nu vad nimic amuzant in cuvantul `curva`,tu? Uite,am pus si puncte de punctuatie...
The Wizard Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 blk parca si tu cerusei suspend permanent, cum de te-ai razgandit?
blk Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 blk parca si tu cerusei suspend permanent, cum de te-ai razgandit?Ce-am facut eu?
Anonim1 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 FARA PANICA !Va rugam sa parasiti forumul in ordinea cuvenita.Intai femeile si copiii.Orchestra va continua sa cante pana la ultimul suspend.
musthyzz Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Spam ON ! (mi-e dor de warn lvl up...kek)
The Wizard Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 FARA PANICA !Va rugam sa parasiti forumul in ordinea cuvenita.Intai femeile si copiii.Orchestra va continua sa cante pana la ultimul suspend.acum ceva timp...
andix3 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 We'll miss ya'. AHAHAHAHHA ))))) .... Bogdan. , pe aici 70% din forum sunt zei , au haine de firma , 1000 de prieteni ca sa aibe de unde alege , bani la greu si etc ...insa minte nu am , nu inteleg ..e asa de greu sa le dai 2 peste bot sa nu mai comenteze ?xD
Nu e Sparky Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 FARA PANICA !Va rugam sa parasiti forumul in ordinea cuvenita.Intai femeile si copiii.Orchestra va continua sa cante pana la ultimul suspend.Ete unu care ceteste' :)
Guest Bogdan. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 AHAHAHAHHA ))))) .... Bogdan. , pe aici 70% din forum sunt zei , au haine de firma , 1000 de prieteni ca sa aibe de unde alege , bani la greu si etc ...insa minte nu am , nu inteleg ..e asa de greu sa le dai 2 peste bot sa nu mai comenteze ?xD De ce? Ca sa ma faca dublu-prost? Cand exista alte forumuri unde esti respectat.
yBFdetroit Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Respectul trebuie sa-l dobandesti.PS : forumuri
Guest Bogdan. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Respectul trebuie sa-l dobandesti.PS : forumuriEdited,ma grabeam :)
Phyxyon Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 AHAHAHAHHA ))))) .... Bogdan. , pe aici 70% din forum sunt zei , au haine de firma , 1000 de prieteni ca sa aibe de unde alege , bani la greu si etc ...insa minte nu am , nu inteleg ..e asa de greu sa le dai 2 peste bot sa nu mai comenteze ?xD Nu e nimeni zeu insa nimanui nu ii pasa de o 'drama queen' ... Omg parasesc forumul asta , ok bine pa trebuie neaparat sa faci topic vizand acest subiect? Crezi ca intereseaza pe cineva ca pleci tu de aici si va plange dupa tine? Nu vrei sa mai intri nu mai intra , in cel mai rau caz da un pm la un admin daca esti chiar asa de slab cu intelectul si nu te poti abtine .
Nu e Sparky Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Nu e nimeni zeu insa nimanui nu ii pasa de o 'drama queen' ... Omg parasesc forumul asta , ok bine pa trebuie neaparat sa faci topic vizand acest subiect? Crezi ca intereseaza pe cineva ca pleci tu de aici si va plange dupa tine? Nu vrei sa mai intri nu mai intra , in cel mai rau caz da un pm la un admin daca esti chiar asa de slab cu intelectul si nu te poti abtine .Daca era topic la discutii generale , eu i-as fi multumit , faceam +1 :D
Stalk3r Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 This is the path of emo little skywalker! Omu.. daca tot o tii ca tu chiar vroiai sa tii se inchida contu de tot .. nu era mai logic sa trimiti un PM la unu din moderatori .. daca nu vroia sa iti inchida contu incepeai sa il bagi de unde o venit pe lume si pana la urma tot reuseai .. (daca vrei iti mai zic metode .. :whistle: )
Guest Bogdan. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Nu e nimeni zeu insa nimanui nu ii pasa de o 'drama queen' ... Omg parasesc forumul asta , ok bine pa trebuie neaparat sa faci topic vizand acest subiect? Crezi ca intereseaza pe cineva ca pleci tu de aici si va plange dupa tine? Nu vrei sa mai intri nu mai intra , in cel mai rau caz da un pm la un admin daca esti chiar asa de slab cu intelectul si nu te poti abtine .Am facut topicul asta ca sa ai tu mai multe posturi.Si,poate ca intereseaza pe cineva.
i sin Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 "Pt ca: M-am saturat de linkmania,si de mofturile unora..." ok atunci de ce ai mai facut acest topic? ca sa vezi cum "comenteaza" toti "mofturosi ?"
andix3 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Nu e nimeni zeu insa nimanui nu ii pasa de o 'drama queen' ... Omg parasesc forumul asta , ok bine pa trebuie neaparat sa faci topic vizand acest subiect? Crezi ca intereseaza pe cineva ca pleci tu de aici si va plange dupa tine? Nu vrei sa mai intri nu mai intra , in cel mai rau caz da un pm la un admin daca esti chiar asa de slab cu intelectul si nu te poti abtine .Ma scuzi , ma grabeam ..."se cred zei " * ....Unde`i thade sau rene ca sa il faca pe asta fatalau ? :-?