Jump to content
eugen66

Atac rasist, într-un autobuz şcolar din SUA: Elev alb, bătut de mai mulţi colegi de culoare (VIDEO)

Recommended Posts

^hater =))

No such thing at that time ... dai un Israel pe google si vezi la istorie cand a 'aparut' statul asta .

da , dar totusi de unde au venit evrei ? Ei , acolo ar fi trebuit sa ii trimita .

Israel si problemele din Orientul Mijlociu au aparut tocmai datorita lui Hitler si nazistilor.

Aham , razboiul dintre SUA si Irak e din cauza nazistilor , aham ..populatia prea mare a Chinei e din cauza nazistilor ...

Link to comment

Aham , razboiul dintre SUA si Irak e din cauza nazistilor

Nu chiar la asta ma refeream, dar merge daca ai o minte deschisa.

Hitler a pornit (ajuta si de napasarea Angliei + Frantei) WW2 si Holocaustul si Iran + Irak (URSS +UK detroneaza conducatorii pro-Hitler de acolo).

WW2 - mari super puteri USA (pro Israel), URSS (anti-SUA) care amandoua isi baga nasul pe unde nu le fierbe oala.

Holocaustul - apritia statului Israel in mijlocul unor tari arabe - razboi indirect intre SUA si URSS.

Iran + Irak - SUA+UK instaleaza niste pro-americani care sunt inlaturati pana la urma si tarile redevin anti-americane si apare terorismul care face ca SUA sa intre iara in Irak si Afganistan (pe care rusi l-au dat pe mana teroristilor).

Link to comment

lasati ma baiatul....nu vedeti ca se simte inferior "cioroilor" .... bai...peste jumatate din comunitatea de negri din america ori este foarte foarte talentata,ori foarte inteligenta.... mai nou obama e negru....mari hip-hop -eri si rapp-eri (Jay-z / TuPack / Akong / etc...le asculti muzica ma rasistule) se vede ca esti din epoca de piatra...inca faci discriminari....

foarte inteligenti

aia DoiPac si Akong e cei mai inteligibili existentiali =))

Link to comment

@RoDrackRo .. nu toti ascultam Pac-Pac ori 50 Peny si Guta Unit . Faptul ca sunt unii negri care scot niste muzica , fiecare cu preferintele sale insa a citi niste versuri ca pe o poezie la serbarea din clasa I-a nu e chiar muzica din punctul meu de vedere insa trecem cu vederea , inseamna ca ar trebui sa ne inchinam la ei si sa le accepti toate violentele . Sunt destui afro-americani care s-au integrat bine in societatea americana insa sunt si mai multi care nu .

Talentate nu am zis ca nu este . Este in carjacking , drug dealing si alte rahaturi de genul asta . Poate in sport se mai descurca unii insa sunt prea putini . Negrii cred ca sunt la fel ca si tiganii in Romania insa doar la un nivel mai mare . Avand o populatie de culoarea mai numeroasa decat 'prietenii' nostri ai sanse sa gasesti mai multe exemple bune insa ai si mai multe sanse sa gasesti exemplele rele . Stii baietii aia care umbla in turma cu batele dupa ei .

@Weed . Esti patriot daca faci aia .

Link to comment

Tu esti prost de n-ai aer. Daca nemtii erau incapabili sa concureze cinstit cu evreii trebuie sa recurga la genocid? Esti complet dus cu pluta?

Tu cine esti albishorule sa dictezi care e inferior si care nu? Cine ti-a dat tie dreptul asta? Stai acolo in banca ta si termina liceul inainte sa dai lectii de viata pe forumuri, complexatule.

Prietene, daca tu te consideri egal cu unii care se-nchina la Alah, umbla ca niste jegosi imputiti, cu papuci si cu cearsafuri pe ei, e problema ta! Dar nu ne umple noua capul cu cacanarii despre evrei.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...