Jump to content
eugen66

"Tigan de cacat, o să-ţi dăm foc!". I-au zdrobit capul de o bordură, în Spania

Recommended Posts

Posted

ce bine c-am scapat de un tigan <3

mai bine am fi scapat de tine

PS: Tiganul sigur a facut ceva,am vazut nu stiu cati in italia dar nimeni nu se ia de ei dar nici nu ii ajuta

Posted

"rumano de mierda!" fără Google-translate am înţeles, că insulta a fost la adresa românilor.

Dar asta nu schimbă sensul discuţiei. Românilor li s-au adus insulte iarăşi din cauza ţiganilor.

Trebuiesc întreprinse nişte acţiuni, pentru a-i face locuitorii ignoranţi ai UE, să deosebească românii de ţiganii lor.

Posted

Bravo lor ca nu tolereaza figuri din partea minoritatilor. Indiferent ca era tigan sau roman, trebuia sa stea in banca lui. Nu cred ca l-au luat pe sus degeaba. Problema cu cazul asta e ca omorandu-l, l-au transformat intr-un martir pentru toti pampalaii impresionabili care au fost programati sa fie "corecti politic".

Daca am avea si noi aceeasi atitudine impotriva tiganilor(principala minoritate agasanta la noi, nu ca n-ar fi si altii), am fi o natie mult mai sanatoasa.

Posted

ce bine c-am scapat de un tigan <3

Cam pe maine as vrea sa vad la sectiunea stiri un topic cu titlul "2 forumisti retardati au fost calcati de tren, nicknameurile lor erau, thade si eugen66, haha ce bine ca am scapat de ei"

ON: O parte din tigani sunt distrusi :-j dar sa moara nu merita, poate daca il bateau bine rezolvau ceva dar asa nu au demonstrat nimic. :>

Daca am avea si noi aceeasi atitudine impotriva tiganilor(principala minoritate agasanta la noi, nu ca n-ar fi si altii), am fi o natie mult mai sanatoasa.

OK go on, de ce nu iei tu atitudine, go si omoara tot ce prinzi in cale eroule.

Posted

Asteapta sa iasa Vadim presedinte. =))

Romania sub ocupatie NATO daca iese Vadim .

ON Topic: Nu neg ca imaginea Romaniei a avut de suferit mai ales datorita unor indivizi, cetateni romani de etnie roma. Dar adevarul e ca nimeni nu se naste invatat (infractor), si daca statul si noi, cetatenii Romaniei am fi incercat sa oferim educatia necesara sau locuri de munca la toti cetatenii nostri, atunci cu siguranta, nu s-ar mai intampla atatea nenorociri in tara si strainatate.

http://www.realitatea.net/familia-romanulu...uia_617597.html

http://www.realitatea.net/un-muncitor-roma...nia_616637.html

http://antena3.ro/stiri/externe/roman-de-r...ania_80326.html Care si-au corectat stirea.

@eugen66, Thade- si restul care s-au bucurat ca a murit un "tigan", ce ziceti acum cand aflaram ca acel "tigan" era roman si a fost omorat pentru o tigare si niste bani de catre niste drogati?

Posted

Cam pe maine as vrea sa vad la sectiunea stiri un topic cu titlul "2 forumisti retardati au fost calcati de tren, nicknameurile lor erau, thade si eugen66, haha ce bine ca am scapat de ei"

*yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawn*

Posted

Asteapta sa iasa Vadim presedinte. =))

Eu ti`am mai zis o data ca nu sti de gluma , dar tu batman batman ...

Mie sincer mi-e mila de spanioli aia , cred ca in 2 zile o sa sara tiganii pe ei . Cat despre tigan , poate nu merita sa moara ....asta e , macar nu a zis " roman de cacat " ci a zis " tigan de cacat " .

Posted

Asta merita tiganii.

O sa repet si pentru tine, desteptii (idiotii) care au tradus stirea in romana au gresit titlul, spanioli (infractorii) aia au zis "Roman de cacat, o să-ţi dăm foc!" , de asemenea in acest incident nu a fost implicat nici un tigan.

Rog un admin ori sa inchida acest topic, ori sa modifice titlul si primul post cu informatiile corecte, ca vad ca majoritatea care posteaza aici nu citesc toate posturile si isi formeaza o opinie bazata pe fapte incorecte.

Posted

eu inca nu inteleg dc dumnezeu nu le schimba denumirea :blink: .Stiu ca un ziar parca a avut campania asta ..daca stai pe langa dragi nostri rromi chiar ei isi zic tigani nici dracu nu zice rromi dar daca e cva de rau gata el e rrom si e discriminat saracu :)

acum nu cred ca au vrut sa`l omoare si nu cred ca el a fost sfant :)

trb sa`l bata si gata.. :D

Posted

mare parte din tiganii de la noi au ajuns sa se ocupe cu cersetoria sau sa comita infractiuni deoarece exista indivizi mai fraieri(ocatavian tavi 7, andix3) care pun botul la tot ce se spune pe la tv

Spuneti-mi voi de cate ori ati vazut spalatori de parbrize la intersectie care-si faceau treaba linistiti desi masina de politie era chiar langa ei ?

Sau de cate ori ati vazut un controlor ratb care sa-l roage pe un tigan sa prezinte biletul sau abonamentul ?

Sau de cate ori ati auzit " nu te baga mah fiindca astia sunt tigani ".

Fac ce vor cu noi fiindca au vazut ca ne este frica de ei .

In Germania de ex situatia e alta ; lor nu le este frica de tigani si se vede .

Dadeau la stiri cum polistitii din Munchen ii fugareau pe tiganii nostri ajunsi acolo sa cerseasca in intersectii .

Posted

' date='Sep 28 2009, 20:02' post='4262488']

Dc toata lumea are cv cu tigani, sunt si oameni corecti care sunt tigani, nu neaparat daca esti tigan furi si etc.

aceia sunt foarte foarte putini si sunt tigani care sa`u civilizat :) (au mers la o sc un liceu cativa facultate si sau desprins de familile lor...copii acestora vor fi niste romani veritabili deoarece au iesit din acel mediu nociv

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...