Jump to content
eugen66

"Tigan de cacat, o să-ţi dăm foc!". I-au zdrobit capul de o bordură, în Spania

Recommended Posts

Posted

Nu conteaza ca era tigan,conteaza ca era din Romania.Oricum sunt sigur ca nu sau luat de el fara motiv.

Mai mult ca sigur nu sa luat de el fara motiv ,o fi furat o fi batut pe cineva inainte ...etc...

Voi 2 nici macar n-ati citit stirea :/

Posted

bine k macar s-au prins ca era de etnie minoritara si nu l-au numit roman :-?

in rest despre actul in sine...nu ma mir ca au inceput sa se lase cu linsajuri, dupa cate nenorociri au facut pe la ei prin ograda. Dupa fapta si rasplata...nimic nu ramane neplatit. Nu mi se rupe inima dupa un tigan.

Posted

Asa mi-as fi dorit sa zici. Pentru mine conteaza mai mult ca un cetatean al Romaniei a fost ucis, indiferen ca era roman, tigan sau maghiar.

Octavian eu nu sunt deacord cu tine, eu stau de 10 ani in Italia si decand Romania s-a integrat in Europa s-au schimbat lucrurile radical,inainte Romanul a fost cunoscut ca un om muncitor, decand au venit roomi in Italia,Franta si Spania suntem considerati toti tzigani si delicventi.

Deci prefer sa fie mentionat ca un tzigan de nationalitate Romana a facut un viol,furt,crima,etc si nu ca un CETATEAN ROMAN.

Mentionez nu sunt rasist si ca am avut si prieteni tzigani in tzara,dar nici nu vreau sa fiu pus intro oala cu ei

Daca tziganul omorat nu avea figuri in cap fi sigur ca nimeni nu se lega de el

Posted

Ţiganul cela, care a îndrăznit , fiind singur, să umilească pe nişte spanioli la ei acasă a fost

un NEBUN ! Fac prinsoare, că era sigur că spaniolii se vor da în lături, şi a greşit amarnic.

Dacă proceda astfel cu nişte basci, o păţea şi mai urât.

Apoi da, este vina românilor, desigur. Le tolerează comportamentul asocial al ţiganilor, îi compătimesc când ăştia primesc ceea ce merită.

Măi, omule! Sunt grupări criminale de ţigani, care fură ori ademenesc oameni pentru a-i forţa să

muncescă gratuit la plantaţiile de ceapă din Ucraina. Fură copii pentru ai pune să cerşească în metrourile din Moscova. Nici pe ţigani nu-i cruţă. În luna trecută, un ţigan din localitatea mea, care

a reuşit să evadeze din robie, a fost ucis fără milă de către foştii stăpâni.

E vina statului, si lasa tiganii, ca fiecare tara din lume are "tiganii" ei, pana si in Austria sau Elvetia gasesti, doar ca numarul difera. Cum a spus si Raul, o bataie sora cu moartea l-ar fi invatat minte pe tigan ... dar dupa cum am spus, nimeni nu e suficient de calificat sa poata decida daca cineva traieste sau nu, cu exceptia lui Dumnezeu.

Posted

haha :))

scuza'ma dar , de ce esti asa prost ? de ce razi ? nici mie nu imi plac tziganii dar nu merita sa fie omorat in halul ala ...poate sa il bata pana sa ii scoata fitzele din cap ...

Posted

Hai ma :)) Sunteti plin de mila fata de tigani? Da, ma bucur ca l-au omorat si ma doare in p.. de ala. Le plangeti de mila tiganilor, dar ce facem cu cei omorati, jefuiti, agresati de catre acesti jegosi?Alora cine le plange de mila? Daca eram acolo si as fi avut puterea sa scap tiganul nu as fi intervenit.

Posted

Hai ma :)) Sunteti plin de mila fata de tigani? Da, ma bucur ca l-au omorat si ma doare in p.. de ala. Le plangeti de mila tiganilor, dar ce facem cu cei omorati, jefuiti, agresati de catre acesti jegosi?Alora cine le plange de mila? Daca eram acolo si as fi avut puterea sa scap tiganul nu as fi intervenit.

As fi vrut sa fi murit tu inlocul lu ala.Si nu ii plang de mila dar nici un tigan nu sa luat de mine deci nu am probleme cu ei.

Posted

As fi vrut sa fi murit tu inlocul lu ala.Si nu ii plang de mila dar nici un tigan nu sa luat de mine deci nu am probleme cu ei.

:)))))))))))))))))))))) Ce am mai ras frate :)))))

Posted

Octavian eu nu sunt deacord cu tine, eu stau de 10 ani in Italia si decand Romania s-a integrat in Europa s-au schimbat lucrurile radical,inainte Romanul a fost cunoscut ca un om muncitor, decand au venit roomi in Italia,Franta si Spania suntem considerati toti tzigani si delicventi.

Tocmai asta e problema pentru ca cetatenii romani de etnie roma, nu sunt priviti ca cetateni romani (cel putin nu de institutiile statului si de "romani"), ci doar ca "tzigan de nationalitate Romana", si de asta atunci cand un cetatean roman de etnie roma comite o infractiune in Italia, Spania, etc ; noi scoatem scuza patetica ca cel care a comiso e "tigan" si nu "roman", de asta s-au intamplat incidentele din Italia, pentru ca noi refuzam sa ne admitem responsabilitatea faptelor comise de cetatenii nostri. Daca ne-am asuma vina pentru aceste infractiuni, si am incerca cu adevarat sa schimbam ceva, cum ar fi sa incercam sa le oferim un viitor mai bun in tara, nu am mai avea probleme.

Posted

Tocmai asta e problema pentru ca cetatenii romani de etnie roma, nu sunt priviti ca cetateni romani (cel putin nu de institutiile statului si de "romani"), ci doar ca "tzigan de nationalitate Romana", si de asta atunci cand un cetatean roman de etnie roma comite o infractiune in Italia, Spania, etc ; noi scoatem scuza patetica ca cel care a comiso e "tigan" si nu "roman", de asta s-au intamplat incidentele din Italia, pentru ca noi refuzam sa ne admitem responsabilitatea faptelor comise de cetatenii nostri. Daca ne-am asuma vina pentru aceste infractiuni, si am incerca cu adevarat sa schimbam ceva, cum ar fi sa incercam sa le oferim un viitor mai bun in tara, nu am mai avea probleme.

Hai ma pleaca acasa ca imi faci scarba.Numai am ce sa ma zic, imi vine sa pishi de suferinta TIGANILOR. Sa ii ajute tiganii care au case cu turnulete si nu platesc impozite. Aia sa ii ajute.Cea mai spurcata natie care a trecut prin Romania .O "comunitate unde cei mai respectati membri fiind cei care au cei mai multi ani de puscarie, cei care au comis omoruri, batausii care devin idoli pentru tinerii colectivitatii. Spaniolii nu sunt niste pampalai ca octavian_tavi si simt pericolul tiganilor.Ei nu vor sa convietuiasca cu acesti sobolani, spaniolii nu vor sa stie de frica clanurilor tiganesti. Oameni cu sange-n p..... Exterminarea este solutia

Posted

Hai ma pleaca acasa ca imi faci scarba. Spaniolii nu sunt niste pampalai ca octavian_tavi.

Ignor asta pentru ca nu are nici o legatura cu subiectul acestui topic.

Sa ii ajute tiganii care au case cu turnulete si nu platesc impozite.
Infractorii trebuie pedepsiti, indiferent cine sunt.

O "comunitate unde cei mai respectati membri fiind cei care au cei mai multi ani de puscarie, cei care au comis omoruri, batausii care devin idoli pentru tinerii colectivitatii.
Vad ca stii care e cauza problemei dar nu modul in care o tratezi nu cred ca e cel mai potrivit.

Exterminarea este solutia

In nici un caz nu este asta solutia.

Presa romaneasca e cea mai tare: http://www.elmundo.es/elmundo/2009/09/16/m...1253071081.html , prima putere in stat si o buna manipulatoare a opiniei publice, titlul original in presa spaniola este ''Rumano de mierda, te vamos a quemar'', care am impresia ca se traduce un pic altfel decat "Tigan de cacat, o să-ţi dăm foc!"

Care stie spaniola, poate sa traduca tot articolul in romana?

Posted

toti iubitorii de etnie rroma sunt cei care nu au avut nici cea mai mic disconfort din cauza lor, din momentul in care ajungi sa cunosti aceasta plaga, incepi sa ii vezi cu alti ochi. Sunt si ei oameni? Mai ganditi-va la cate fac si au facut si vor mai face, castrarea acestei natii este mai interesanta decat exterminarea, interzicerea de a se reproduce. :beer:

Cine a fost privit urat prin strainatati din cauza tiganilor stie despre ce vorbesc. :tiphat:

Posted

daca ar fi dupa mine as trimite toti tiganii in lagare..in viata mea nu am avut probleme cu un roman sa se ia de mine degeaba..da tiganii parca cauta cearta chiar ieri s-a luat unu de mine in autobuz seara pe la 9 n-am inteles de ce a zis ceva de "2 statii" si inca ceva de mama

Posted

In Spania e ca si in Italia daca esti roman te orpesc carabinieri sa te legitimezi si daca spui ca nu ai actele la tine dai de belea.asha am patit eu...Cat despre ce a patit acest tigan eu zic ca merita ca ne strica numele.....

Posted

http://www.elpais.com/articulo/madrid/muer...17elpmad_7/Tes/

Cei care au tradus stirea asta in romana, ar trebui sa fie concediati.

@eugen66 cand ai pus stirea pe forum te-ai asigurat ca e corecta, sau cand ai vazut "tigan" si lucru negative, doar te-ai multumit cu un copy-paste, ca sa demonstrezi ca tu ai dreptate ?

Din putina spaniola pe care o stiu eu + un pic de ajutor de la google translate va pot zice ca in zirele spaniole, nu apare nicaieri ca acei atacatori ar fi zis "Tigan de cacat, o să-ţi dăm foc", ci "Român de cacat, o să-ţi dăm foc" / "Român de cacat, o să te omorâm", nicaieri nu scrie ca acel cetatean roman ar fi fost de etnie rroma. Si acei infractori ar fi fost beti si cunoscuti consumatori de droguri.

Care se pricepe la spaniola?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...