POLAND Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Actorul Patrick Swayze, cunoscut în principal pentru rolul din "Dirty Dancing" a murit. Actorul avea 57 de ani şi fusese diagnostic cu cancer pancreatic. Vestea a apărut pe site-ul de stiri tmz.com, care a anunţat şi moartea regelui pop, Michael Jackson. Patrick Swayze a murit astăzi, răpus de cancerul pancreatic de care suferea Vezi Galerie Articol Publicistul actorului a declarat că Patrick Swayze a murit având familia alături de el, potrivit site-ului TMZ. Starul era bolnav încă din ianuarie 2008. A urmat un tratament intens, care părea să dea roade, iar actorul promitea chiar că se va întoarce pe marile ecrane. Din păcate starea lui de sănătate s-a agravat în ultimele săptămâni. El fusese externat în urmă cu câteva zile, după ce doctorii s-au declarat învinşi în lupta cu boala. Revista "People" l-a numit pe actor cel mai sexy bărbat al anului 1991. Sursa: Realitatea TV a fost un actor de nota 10.. rip
LeNoR Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 R.I.P.Chiar mi-a parut rau de el cand am vazut in ce hal l-a adus boala.
MiTzA- Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 (edited) Am citit si am vazut niste poze cu el in scaunu' cu rotile acum ceva timp, rau arata :(.Pacat.RIP.http://stirileprotv.ro/show-buzz/film-tv/p...-din-viata.htmlLe: Mi a placut foarte mult in filmul Point Break Edited September 15, 2009 by MiTzA-
Arwen_elf Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 :(Rest in peace...you're like the wind nowyfg97-5uhFQ
zetulescu Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 R.I.P ......" Ghost " unul din cele mai bune filme.
ANdy5 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 spuneam ca doar in Romania se poate muri asa tanar , dar uite ca se intampla si la case mai mari , Bernie Mac a murit din cauza unor complicatii de la pneumonie , Michael Jackson ... s.a , pacat , R.I.P
Nimeni Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Point Break - un film in care mi-a placut cum a jucat.
The Wizard Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 pacat...dumnezeu sa-l odihneasca-n pace
uLise Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Din cauza alcoolului a facut cancer la pancreas ... am inteles ca in ultimi 10 ani a primit doar niste roluri 'random' si asta l-a suparat tare si l-a dus la betie :-< Cand ai prea multa faima o ieri razna si pe urma te apuci de baut :( Stiam de boala lui de acu un an , primise vesti bune ca se va vindeca ... :-< Bautura iti distruge ficatu si pancreasu R.I.P
KooX Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Atunci cand te loveste o boala mai grava nu mai conteaza daca esti faimos , daca ai bani , sau orice alt lucru.Pacat pentru el ca s`a stins asa tanar.Dumnezeu sa il odihneasca
zonic Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 R.I.PMare pacat ca a murit ... era de asteptat ca o sa se stinga curand mai ales cand l-am vazut in ce hal arata in ultimul timp mi s-a facut mila de el ... si inca mai avea putere sa mai aiba cate un zambet pe fata ...
Lancelot Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Unul din primele filme..asa mai normale..fara batai si alliens care mi-a placut cu adevarat..The Ghost http://www.youtube.com/watch?v=XUmWudcBg2wNu are o serie de filme de neuitat cum au multi altii..dar in cele cateva in care a jucat..eu cred ca a lasat o mostenire..pe care e greu sa o uiti