Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brotherhod

O Sugestie

Recommended Posts

Posted

22. Gem of Secret -> red,blue,black crystals -> combined = Surprise Present sau Treasure Box = zen

7 blue = Treasure box = 200k zen

5 red = Treasure box = 200k zen

3 black = Treasure box = 200k zen

1 blue + 1 red + 1 black = Surprise Present = 100k zen

in Legatura cu asta ....daca s-ar mari zen-ul din treasure box si Surprise present ? ...si de ce nu iteme exe nu ar mai fi o problema cu zenul pt ce-i mici in loc de 200k sa fie 2kk sau 1kk.

Si Eventul din CC 1 2 3 4 5 6 sa pice la sfarsit un item 380 ...mai rar dar sa pice in toate 6 pt ca ce-i mici nu au sanse sa ajunga vre-o data in lot , doar facand parte dintr-o alianta care detzine CS sau intr-o guilda ....din cate am observat CC este folosit de foarte putzine persoane doar CC6 mai mult pt acc item.

Si la Eventul din kalime 1...7 la fel din Kundun sa pice iteme de 380 si iteme exe nu tot timpul dar sa pice ..nu intzeleg de ce a fost scos kundunul din K7 nu am fost atent la ce sa vb.

Nu e corect pe deoparte ca doar ce-i care detzin CS sa aiba parte de iteme 380 lvl nu e destul ca pot avea iteme acc ?...mai au si sansa de a creea iteme 380

Sporitzi sansa de drop acc item in cs. Si in kalima 1...7 si CC 1..6 rata la iteme 380 lvl ...ar fi oarecum o egalitate am avea sanse sa atacam si noi CS cu seturi de 380 lvl sa ne creasca defensul.

Daca atzi observat doar 2 guilde cu aliantele lor ataca CS Honey si HH care il apara ...ar fi mai interesant daca ar fi mai multe ..

Cum era pe old Din BC-uri si DS-uri picau iteme rare aveau un pretz piperat dar se merita s-ar putea seta dropul la iteme Acc in BC 1 2 3 si DS 1 2 4 si cu asta sporiti si party-ul in bc-uri si ds-uri pt ce-i mici cum era o data daca mai tzineti minte :P plus de asta nu ar mai trage lumea dupa rr sa ajunga rpd in arena sau kalima ar mai stagna lvl-ul si nu s-ar mai grabi sa dea rr .....

....daca am gresit undeva voi modifica astept parerile voastre..

Posted

1.e bine,sa aiba si cei mici o sansa...

2.e exagerat cu itemele de 380 in cc...bine hai un drop la un ancient mai mic mai merge

3.contra,s-ar face prea repede iteme 380

p.s: e meritul lor ca au luat castelul,daca poti ia-l si tu

ultima sugestie..este buna,imi place ideea cu itemele rare,dar sa aiba drop-ul mic sa te chinui un pic :)

Posted

Dropul itemelor sa fie mult mai mic decat in lot. Si in CS(lot) sa fie mai mare normal dar chestia e ca ai vedea mai multa lume in BC si DS CC in plus de asta ......toti care au rr trag sa se duca in Honey sau HH de ce ? ...acolo au sansa sa-si faca un set acc si iteme de 380 nu vretzi sa vedetzi si alta Guilda care ataca CS ? ....nu v-ati satura de 2 guilde care se bat pt CS ? :D eu unu da.

Si app m-am saturat sa strang jwl si sa nu am loc in stash facetzi-l pe Lahap sa functioneze.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...