AngelDust Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Este evident de unde au aparut probleme cu mesajele pe global si se pare ca nici costul de 10 milioane zen per mesaj nu sunt indeajuns.Sunt destule zone cu drop rate foarte mare de zen si drop mare de zen.Cu un clicker decent poti sa aduni sute de milioane in cateva ore si te doare la pateu.Certurile si mesajele aberante continua pe global 24/7 si nu dau semne ca vor disparea prea curand si cel mai probabil se va ajunge la un cost de 100 mil per mesaj. Cum clickerul nu poate fi scos din ecuatie ,fiind foarte multi care il folosesc cer sa se scada drop rate-ul de zen sau marimea drop-ului de zen.Sa nu mai fie zona in care sa cada din mob mai mult de 10k zen (10k e un exemplu ).
King_Warlord Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 mai omule nu trb sa te gandesti neaprat la astia mari care fac zenul asa usor trb gandit la aia mici acuma nimeni nu isi mai permite sa deie un post ex.. buy 1 chaos mai bine sta 2 ore in davias sil cauta din boxuri... nu itzi fa tu grija care dau posturi pe global si fac spam in momentul de fatza nu strang de pe jos zenul... vand jol/joc/jog mi se pare o sugestie aiurea zenul e bun ptr cei mici
ellysmark Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 moshule raspunde sincer tu stai sa aduni zenul de pe jos ?eu unul nu , cat despre spam a cam disparut , ps ce vrei sa se inchida global chat de tot ?
AngelDust Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 @King_WarlordCei mici nu ajung prea des K5 k6 k7 (de ex.).@ellysmarkAm sa-ti raspund in stilul tau pentru ca vad ca nici macar nu te-ai obosit sa citesti ce am postat.Tinere raspunde sincer .Ai citit ce am postat eu?Nu aduna nici dracu zen-ul de pe jos.O face clicker-ul.Cu un drop rate mai mic sau un drop mai mic de zen s-ar face o echilibrare si pretul de global ar putea sa scada din nou.Off-topic :Amandoi o tineti cu spamul care a disparut.Voi jucati pe alt server ?A disparut o parte din el tocmai pentru nu isi mai permite oricine sa vorbeasca cu vecinu' din bloc pe global ce a mancat acum 4 zile sau cu ce se imbraca maine.
Bobby Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Eu consider ca si 10 mill este mult pt un post pt aia mici,tu nu te gandi numai la aia care se cearta pe global pt ca au zen, ei trebuie sanctionti.Ne spui si noua ce program ai care culege zen-ul depe jos?
King_Warlord Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 nci tu nu ai citit ce am scirs eu da joc pe servarul asta si vad ca, cateodata mai este spam noaptea dar nu pateste nimeni nimic si nu se compara cu spamul care o fost inainte pe vremea cand eu_bk dadea 500 de mesaje cu @@@@@@@@@( no ofeence eu:P )zenul o fost crescut destul de mult dar o fost alegerea poporului cred ca e bine si asa ai incercat macar o data sa scrii sell 1 choas sau 1 item mai mic sa vezi cata lume itzi da pm lume care nu are 10kk zen sa deie post eu aduna zenul de pe jos din heart box fire parerea mea.. :tiphat:scotch lipit pe mousede cand pana cand scotch lipit pe mouse pe click 1 strange zen de pe jos? in cel mai bun caz ataca mobi fara skill atat ,,le da cu arma in cap,, ai incercat tu asta? eu imi pun clikarul pe mouse 1 si nu face nimik de genul sa iei zen de pe jos se plimba ca un ametzit si cand da de un mob da in el cu clikare care dau space dar noah lumea nu cauta pentru 1 amarat de zen
acelasi_bandit Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 sunt contra,e mai mult decat ok 10 milioane,si aici ma gandesc si la cei mici (pana in lvl 200)
ghiGhi89 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 vreti sa dispara de tot spammul?Am eu o sugestiePostul poate sa revina la loc ..sau nuDar dak se poate ca atunci cand un char scrie mai mult de 2 posturi intr`un minut sa primeasca direct disconnectNush dak se poate ... dar ar fi f bine:)Ca nu`mi spuneti voi mie ca ai nevoie de nush cate posturi ca sa intrebi ceva sau sa ceri ceva...:)
bunny Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=305585Voi ati votat, nu inteleg pentru ce veniti iarasi aici sa modificati ceva ce voi insiva ati luat decizia in unanimitate.Ati avut termen, v-au anuntat si in joc, dupa razboi multi viteji s-arata. <_< Inchid topicul cu gandul ca omul isi face rau cu mana sa, iar eu n-am de ce sa asist.